Otteluraportit

Joukkueenjohtaja Ismo Sohlman seuraa tyytyväisenä voitokasta VSS 2 - KAMIKAZE OTTELUA.
KAMIKAZE TYRMÄÄ LAKUN 11-2 (10.9.-18).
KAMIKAZE selätti Synkkä Uhman kahdessa ystävyysottelussa toukokuussa 2018.
KESÄ! KAMIKAZEn pelaajat kuitenkin halusivat osallistua Kesäliigaan, valmennus kiittää aktiivisuudesta ja joukkuehengestä!
KAMIKAZE - Ottelun jälkipalaveri.
KAMIKAZE voittaa sarjakakkosen SBS Nautaeläimen 6-4.
Joukkuekuva, johon eksyi myös muutama try out pelaaja. Kuvasta puuttuu kymmenisen Kamikazen 2017-2018 varsinaista pelaajaa. Tammikuu 2018.

KAMIKAZE 3-DIVISIOONA:

 

Sarjataulukko 2020 - 2021:

https://salibandy.fi/tulospalvelu/53/7158/6842

 

KAMIKAZEN PELATUT OTTELUT:

 

17.10.2020 klo. 11:30

ASKOLA AREENA

KELA - LOISKE KAMIKAZE

TULOS: 3 -8

LIVE SEURANTA: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/211433/live

====

04.10.2020 klo. 13:00

CAMPO CENTER

LIK - LOISKE KAMIKAZE

TULOS: 4 - 5

LIVE SEURANTA: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/211439/live

 

SUOMEN CUP 2020 - 2021:

 

KIERROS 3:

LOISKE KAMIKAZE - SBS KINGS

(4 - 12) (1-3, 2-4, 1-5)

https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/224907/yhteenveto

 

KIERROS 2:

RED STARS - LOISKE KAMIKAZE (4 - 3, RL)

https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/218169/yhteenveto

LOISKE KAMIKAZE - VKTP (3 - 6)

https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/218163/yhteenveto

EBL - LOISKE KAMIKAZE (3 - 4)

https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/218165/yhteenveto

 

=====================

2019 - 2020 MIESTEN 4-DIVISIOONA:

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-4-divisioona-etela-suomi-lohko-6/5721

 

15.2 Myllypuro

11:00 ON7 - Loiske KAMIKAZE (2-6)

 

Miesten 4-divari jatkui Myllypurossa kahdella ottelulla.

Aamupäivän peliin saavuttiin hyvällä asenteella ja valmistautumisella ja se näkyi ottelun alkuhetkistä lähtien. Vain 45 sekunnin pelin jälkeen Laakso löysi keskeltä Kuisminin, joka laukoi lukemiksi 0-1. Kahdeksan minuutin kohdalla vastustaja pääsi tasoittamaan ottelun. Vajaat pari minuuttia tästä ja Kamikaze otti tulostaululla jälleen johtoaseman. Nordman löysi hienosti painotonta laitaa pitkin nostaneen Kotilaisen, joka muutti tarkalla laukauksella lukemiksi 1-2. 

Toisen erän alkupuolella Kamikaze kasvatti johtoaan, kun Moisio iski lukemiksi 1-3 Railaksen hyvästä syötöstä. Vastustaja pääsi kuitenkin tämän jälkeen kaventamaan ottelua maalin verran Kamikazen puolustuksen nukkuessa. 

Seuraavaksi oli vuorossa kaunis Kamikazen maali. Karjalainen piti palloa puolessa kentässä ja syötti lopulta neljän pelaajan läpi suoraan maalin kulmalle liikkuneelle Railakselle, jolla oli helppo työ iskeä pallo maaliin ja lukemiksi 2-4. Kummatkin joukkueet pääsivät kokeilemaan hetken ylivoimaa, sekä tasavajaalla pelaamista, ei maaleja. Erän lopussa Pulkkinen karvasi onnistuneesti pallon oikeassa laidassa ja nosti itse laitaa pitkin itsensä aina maalintekoon asti muuttaen taukolukemiksi 2-5.

Kolmannessa erässä Kamikaze jatkoi vyörymistään, mutta maaleja ei montaa nähty. Järvelän antoi kertaalleen pyssyn laulaa ja ylämummo heilui, Kanniselle tästä syöttö.

Kamikaze pääsi kertaalleen vielä ylivoimalle, tuloksetta. Ylivoima tässä ottelussa harvinaisen heikko 0%, alivoima kuitenkin tuttu 100%.

Ansaittu voitto Kamikazelle ja kaksi sarjapistettä.

Ottelun Kamikazena palkittiin tehot 1+1 tehnyt Miikka Railas, joka tarjoili tässäkin ottelussa mainioita syöttöjä ja puolusti mallikkaasti.

 

Lopputulos: 2-6 Kamikazelle.

======

15.2 Myllypuro

13:00 Loiske KAMIKAZE - SC Sähly-90 (2-3)

 

Päivän toinen ottelu polkaistiin käyntiin lyhyen, vain tunnin tauon jälkeen edellisestä. Tiedossa oli astetta kovempi vastus ja jälleen kerran nähtiin, että jokainen joukkue taistelee voitosta loppuun asti, oli tilanne tai sijoitus mikä tahansa.

Vastustaja sai loistavan alun otteluun ja iski kauniin vastahyökkäyksen päätteeksi lukemat 0-1, kun ottelua oli pelattu vajaat 6 minuuttia. Heti perään Kamikaze pääsi kokeilemaan ylivoimaa, tuloksetta. Erän loppupuolella Kamikaze onnistui kuitenkin tasoituksessa, kun pörssikärki Turunen iski päivän ensimmäisen osumansa maalin edustalta. Nordmanille tästä mainio syöttöpiste. 

Latautuminen ja tahtotila oli korkealla päivän otteluissa ja se näkyi toisessa erässä. Kanninen sai 5 minuutin jäähyn vaarallisesta pelistä. Kamikazen alivoima oli kuitenkin jälleen rautaa ja omissa ei soinut kertaakaan!

Seuraavaan vaihtoon Kanninen tuli jälleen raivolla ja tällä kertaa maalin muodossa: Kova laukaus upposi melko kaukaa ohi vastustajan hölmistyneen maalivahdin ja Kamikaze siirtyi 2-1 johtoon - tähän maaliin puolustaja Railakselle syöttöpiste.

Kolmanteen erään lähdettiin maalin johtoasemasta, joka ei kuitenkaan kauaa kestänyt. Kamikazen kauden ehkä synkin 30 sekuntia koettiin 34 peliminuutin kohdalla, kun ensin vastustaja tuli tasoihin ja heti perään kaveri iski itsensä vielä johtoasemaan. Kummatkin maalit syntyivät oman maalin edestä puolustuspelin ollessa heikkoa. 

Tässä tilanteessa valmennus käytti aikalisän ja takaa-ajoa alettiin suunnittelemaan. Kamikazella oli paikkansa tasoittaa ottelu ja mennä jopa johtoon, mutta tänään tolpat ja ylärimatkaan eivät olleet puolellamme. Kaveri pelasi todella hyvin ja uhrautuvasti ja ansaitut pisteet heille. 

 

Ottelun Kamikazena palkittiin maalivahti Rasmus Lindblom, joka torjui 81% varmuudella tässä ottelussa ja aamun ensimmäisessä ottelussa 86%.

Lopputulos 2-3 SC Sähly-90:lle
 

======

2.2. Campo Sport Center

18:00 Hc Löyly - Loiske KAMIKAZE 1-5

 

Ensimmäisen ottelun tappion jälkeen edessä oli heräämisen aika ja joukkue lähtikin sisuuntuneena ja paremmin asennoituneena päivän toiseen otteluun. Kamikaze otti heti kuskin paikan ja vain 40 sekunnin pelin jälkeen Moisio iski lukemiksi 0-1 tarkalla vedolla ja syötön antoi Kapteeni Laakso.

Kamikaze hallitsi ensimmäistä erään täysin ja 7 minuutin kohdalla maalinteossa onnistuttiin jälleen kun Numminen iski pallon maaliin ja lukemiksi 0-2. Erän lopulla Kamikaze pääsi ylivoimalle ja tällä kertaa käytti sen tehokkaasti. Lukemat 0-3 ja maalintekijänä Eetu Moisio. Toisessa erässä Kamikaze hallitsi ottelua ensimmäisen erän tapaan mutta maaleja ei nähty. 

Kolmannen erän alkuun Kanninen otti 2 minuuttia estämisestä ja Kamikaze joutui alivoimalle. Jälleen kerran jäähy kestettiin ja heti perään pörssikärki Turunen iski päivän ensimmäisen maalinsa tarkalla laukauksella takanurkkaan ja tuuletukset olivat sen mukaiset. Taululla 0-4 lukemat.

Vastustaja pääsi kertaalleen kaventamaan muuttaen lukemiksi 1-4, mutta se oli laiha lohtu. Kamikaze kuittasi kavennuksen heti seuraavassa vaihdossa Turusen osuessa toistamiseen Karjalaisen syötöstä.

Toisessa ottelussa nähtiin taas tuttua Kamikazea ja ansaitut 2 pistettä ja sarjajohdossa mennään edelleen.

 

Ottelun Kamikazena palkittiin tehot 2+0 iskenyt Eetu Moisio, joka jälleen kerran osoitti pelaavansa ottelusta toiseen hyvällä tasolla.

 

Lopputulos 1-5 Kamikazelle.

======

2.2. Campo Sport Center

15:00 Loiske Kamikaze - HePa 1-5

 

Kamikazen sarjapelit jatkuivat viime sunnuntaina ja paikalle ilmestyi runsaslukuinen joukko pelaajia. Päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui HePa.

Kaverin pelityyli sekä loistava maalivahti olivat etukäteen tiedossa, mutta kauden ensimmäisen kohtaamisen tapaan maalinteko tökki ja päätä lyötiin jälleen vastustajan maalilla olevaan muuriin.

Ensimmäisessä erässä Kamikaze hallitsi pallolla, mutta tuloksetta. Vajaan 6 minuutin pelin jälkeen vastustaja pääsi loistavan vastahyökkäyksen kautta iskemään lukemiksi 0-1 hienolla one timerilla. Kamikaze pääsi kokeilemaan kertaalleen ylivoimalla luoden muutaman loistavan paikan, tuloksetta. Erän loppuhetkillä HePa onnistui toistamiseen maalinteossa pienten kimmokkeiden kautta ja erätauolle mentiin lukemissa 0-2.

Toisessa erässä Kamikaze joutui alivoimalle Wilénin otettua 2 minuuttia työntämisestä. Alivoima oli kuitenkin loistavaa eikä lisäosumia nähty. Hyökkäyspäässä kotijoukkueen tekeminen oli heikkoa eikä kuparista saatu vieläkään rikottua. 24 minuutin kohdalla Kamikaze menetti pallon todella huolimattomasti omalla alueella ja vastustaja kiitti ilmaisesta syötöstä ja rankaisi todella tarkalla laukauksella lukemiksi jo 0-3.

Samassa ajassa Kamikazen valmentaja Jan Lindblom yritti herätellä joukkuetta aikalisän kautta. Erän lopussa Kamikaze pääsi kokeilemaan ylivoimaa toistamiseen, jälleen tuloksetta.

Kolmanteen erään Kamikaze sai pienimuotoisen kirin ja ryhtiliikkeen käyntiin ja päivän ensimmäinen maali syntyi vihdoin. Kuismin iski maalin kulmalta pallon verkkoon ja syöttöpisteen sai Moisio. Kamikaze rakenteli paikkoja maltilla, mutta maalinteko tökki edelleen. Kaveri puolusti uhrautuvasti ja vedot jäivät kerta toisensa jälkeen peittoihin tai viimeisenä lukkona olleeseen maalivahtiin. Erän loppupuolella HePa käytti omat paikkansa tehokkaasti ja pääsi iskemään maalin kulmalta lukemiksi 1-4 ja ottelu oli käytännössä ratkennut. Ottelun lopussa saatu kolmas ylivoima oli kahden edellisen tapaan heikkoa. Myös ilman maalivahtia lopussa pelannut Kamikaze ei onnistunut enää maalinteossa ja kaveri kuittasi loppulukemat 1-5 rangaistuslaukauksesta.

Kauden ensimmäinen tappio näki päivänvalonsa ja joukkue sai ehkä jopa tarvittavan herätyksen loppukautta ajatellen. Vastustaja oli parempi ja ansaitut pisteet heille.

Lopputulos 1-5 HePalle.

 

======

11.1. Tuusula, Tuusulan Salibandyhalli

10:00 Blackbirds III - Loiske Kamikaze 2-7

 

Vuosi 2020 pyörähti käyntiin sarjapelien osalta viime lauantaina Tuusulassa. Aamupeli oli jälleen tiedossa ja joukkue asteli hyvällä asenteella ja hyvin valmistautuneena kentälle. Kamikaze sai loistavan alun otteluun ja 3 minuutin kohdalla Turunen iski maalin edestä aamun ensimmäisen maalinsa ja syötön antoi kauden ensimmäistä peliään pelannut Valter MårtensonKamikaze pääsi hyvin peliin mukaan ja vajaan seitsemän minuutin kohdalla Numminen karvasi pallon vastustajan päädyssä ja tarjoili Kuisminille, joka laittoi pallon kauniisti ylähyllylle ja lukemat 0-2. Vastustaja pääsi maalin makuun 10 minuutin pelin jälkeen vapaalyönnistä Kamikazen puolustuksen haparoidessa. 

Toisessa erässä kummatkin joukkueet pääsivät iskemään kertaalleen. Turunen yllätti maalivahdin kaukolaukauksella ja lukemat 1-3. Syöttöpiste Wilénille. Heti seuraavan vaihtoon Kamikaze kuitenkin menetti pallon huolimattomasti omassa päässään ja vastustaja pääsi kaventamaan lukemiksi 2-3.

Kolmannessa erässä Kamikaze nosti kierroksia koneistossaan. Pulkkinen antoi loistavan avaussyötön keskelle Turuselle, joka ohitti puolustajan ja iski hattutempun täyteen kauniilla laukauksella takanurkkaan. Blackbirds alkoi tippua kyydistä ja se näkyi jäähyjen muodossa. Aamun ensimmäinen ylivoima tuotti tulosta. Karjalainen tarjoili poikittaissyötön Pulkkiselle, joka laittoi pallon ylähyllylle ja lukemiksi 2-5. 

Vastustaja yritti kaventaa vielä ilman maalivahtia, tuloksetta. Turunen iski aamun neljännen osumansa tyhjiin Pulkkisen syötöstä.

Loppuun Kamikaze pääsi vielä herkuttelemaan ylivoimalla kaverin istuessa jäähyllä protestoimisesta. Kapteeni Laakso tarjoili kauniin poikittaissyötön ja Kuismin iski pallon ylähyllylle. Kamikaze otti ansaitut kaksi sarjapistettä ja vahvisti johtoaan sarjakärjessä.

Ottelun Kamikazena palkittiin tehot 4+0 iskenyt Roope Turunen.

 

Lopputulos 2-7 Kamikazelle.

======

11.1 Tuusula, Tuusulan Salibandyhalli

12:00 Tiikerit III - Loiske Kamikaze 2-3

Aamupäivän toinen ja ehkä jopa kauden tärkein ottelu pelattiin Tiikereitä vastaan. Vastustajan vaarallisuus ja pallollinen osaaminen tiedettiin ja Kamikaze asettui puolustustaistelun kautta otteluun. Ensimmäinen erä oli tiukkaa kamppailua ja maaleilla ei paljoa herkuteltu. Tiikerit pääsi kertaalleen hyödyntämään hyvin rakennetun vetopaikkansa laidasta ja tarkka laukaus upposi sisään muuttaen lukemiksi 1-0.

Toisessa erässä Kamikaze pääsi hyödyntämään omat paikkansa. Heti erän alkuun Pulkkinen näytti osaamistaan ja iski kaukolaukauksella pelin tasoihin, puolustaja Jesse Niemiselle syöttö.

Kamikaze kesti vastustajan pyörityksen ja viimeisenä lukkona maalilla Pellonmaa otti loistavia torjuntoja läpi ottelun. 21. peliminuutti oli ottelun kannalta Kamikazelle erittäin tärkeä. Nieminen päätti ottaa joukkuetta reppuselkään ja lähti röyhkeästi puolustajan tontilta pujottelemaan vastustajia yksitellen ja lopulta tarjoili vielä viereen Turuselle, joka iski pallon maaliin ja lukemiksi 1-2. Heti seuraavassa vaihdossa Pulkkinen nosti jalalla näyttävästi itsensä tekopaikkaan ja puolustajalle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin rikkoa ja tästä seurauksena oli rangaistuslaukaus. 

Pulkkinen lähti itse ampumaan rankkaria, pallo varmasti ylähyllylle ja lukemiksi 1-3!

Kamikaze oli iskenyt kaksi maalia 13 sekunnin sisään ja ottanut johtoaseman.

Kolmannen erän alussa vastustaja pääsi kaventamaan lukemiksi 2-3 viivalaukauksella Kamikazen merkkausvirheen seurauksena. Tämän jälkeen Kamikaze puolusti kurinalaisesti ja taisteli lopulta itselleen todella tärkeän voiton. 

Kaksi sarjapistettä lisää ja mahdollinen matka kohti 3-divaria jatkuu, sarjajohto viisi pistettä. 

 

Ottelun Kamikazena palkittiin huipputorjuntoja esittänyt maalivahti Petri Pellonmaa.

Lopputulos 2-3 Kamikazelle.

 

 

======

7.12 Espoo, Esport Arena

10.00 Loiske Kamikaze - FCCP 14-3

 

KAMIKAZEN ottelut jatkuivat viime lauantaina vastuuturnauksen merkeissä Espoossa. Paikalle saapunut KAMIKAZE porukka oli jälleen hyvällä asenteella ja jalalla liikenteessä. Aamupelit ovat välillä hankalia ja tässäkin ottelussa sen sai todeta ensimmäinen erän ollessa melkoista sählyä päästä päähän.

Ensimmäisen erän loppuun KAMIKAZE pääsi ylivoimalle ja aamun ensimmäinen maali syntyi Nordmanin tarkalla laukauksella, syötön antoi debyyttiotteluaan pelaava Vesa Pitkänen. Toisessa erässä KAMIKAZEn tekeminen näytti jo paremmalta ja se näkyi 7 tehdyn maalin muodossa. Turunen aloitti maalinteon Pulkkisen syötöstä, vain puoli minuuttia tästä ja Moisio nostaa maalin kulmalta pallon tyhjään nuottaan. 

Kamikaze joutui tämän jälkeen jäähylle, Tamminen 2 min mailan painaminen. Kauden ensimmäinen AV maali näki kuitenkin päivänvalon: Kuismin oli liikkeellä kevyellä jalalla ja keskustasta löytyi hyvällä syötöllä Nordman, jonka tarkka laukaus muutti lukemat jo 4-0. Seuraavaksi oli Kannisen vuoro laittaa pallo ylähyllylle Laakson loistavasta syötöstä.

Tämän jälkeen FCCP pääsi kuitenkin kaventamaan ottelua maalin verran ja jälleen kerran vastustaja rokotti vapaalyönnistä peittotekemisen ollessa heikkoa. Turunen jatkoi kotijoukkueen maalitehtailua Nordmanin syötöstä ja heti perään Kannisen tarkka veto ei jättänyt mahdollisuuksia maalivahdille. Syöttöpiste Nummiselle. Erän loppuhetkillä Kuismin toimitti palloa maalille ja Wilén laittoi pallon maaliin taitavasti jalkojen välistä selkä maalia kohti ollessaan.

Kolmannen erän alkuun KAMIKAZE päästi yhden maalin omiin huolimattoman oman pään pelaamisen takia. Tämän jälkeen oli Pulkkisen vuoro heiluttaa maaliverkkoja Nordmanin antaessa jälleen syötön. Muutama minuutti tästä ja Turunen iskee hattutempun täyteen Pulkkisen syötöstä muuttaen tilanteeksi jo 10-2. Vain hetkeä myöhemmin vastustaja pääsi jälleen kaventamaan, kun kolmas maali syntyi kulmavaparin jälkitilanteesta hienolla rystynostolla, pisteet siitä kaverille.

Ottelussa nähtiin vielä neljä maalia lisää KAMIKAZEn toimesta. Tamminen löytyi vapaana keskustasta Kotilaisen syötöstä ja pallo varmasti maalin kattoon. Nieminen iski joukkueen toisen YV maalin tarkalla laukauksella Moision syötöstä ja näin ylivoima 100% aamun ottelussa. Turunen iski vielä aamun neljännen maalinsa Nordmanin syötöstä ja viimeisellä minuutilla Kanninen syötti Kotilaisen läpiajoon, joka nosti todella näyttävästi pallon maalivahdin yli ja tuuletukset perään! 

Kamikaze hallitsi ottelua alusta loppuun asti ja se näkyi myös tulostaululla. Jokaiselle ketjulle runsaasti onnistumisia ja ansaitut kaksi sarjapistettä. 

Ottelun KAMIKAZEna palkittiin neljä maalia iskenyt Roope Turunen.

Lopputulos 14-3 Kamikazelle.

 

======

7.12 Espoo, Esport Arena

9.00 LapPa - Loiske Kamikaze 1-13

 

KAMIKAZE pääsi päivän toiseen otteluun hyvin levänneenä ja palautuneena. Tämä näkyi kentällä erinomaisesti ja joukkue otti heti ottelun hallintaansa. Jo 5 minuutin pelin jälkeen Laakso iski ottelun ensimmäisen Kannisen syötöstä. Hetkeä myöhemmin Kuismin löytyi vapaana keskustasta Tammisen syötöllä. Tämän jälkeen Laakso-Kanninen akseli osui toistamiseen ja peli jo 0-3. Erän viimeisellä minuutilla pelaaminen oli hieman huolimatonta ja vastustaja pääsi iskemään 1-3 kavennusmaalin. 

Toisessa erässä Nordman laittoi ranteet lukkoon ja tilanteeksi 1-4 Turusen syötöstä. Seuraava maali oli kaunista katsottavaa ja todella hienon syöttöketjun päätteeksi Moisio iski takatolpalta tyhjiin Laakson syötöstä. 

Hetkeä myöhemmin KAMIKAZE pääsi pelaamaan ylivoimaa ja jälleen verkko heilui. Debyyttiotteluaan KAMIKAZEn miehissä pelannut Miikka Railas syötti ja Nordman teki ottelun toisen maalinsa. Kahden erän jälkeen tilanne 1-6.

Pienellä rosterilla pelanneella vastustajalla alkoi selkeästi painamaan jaloissa päivän pelit ja viimeinen erä oli sen mukaista. KAMIKAZE iski vielä 7 maalia lisää. Laakso laittoi hattutempun täyteen Moision syötöstä. Heti perään Kotilainen iski Tammisen saadessa syöttöpisteen. Seuraavaksi oli Turusen vuoro antaa tarkan vedon laulaa Nordmanin hyvästä syötöstä.

Tamminen kaunisteli tilanteeksi jo 1-10. Muutaman minuutin päästä Järvelän viivaveto upposi sisään ja syötön antoi Moisio

Tämän jälkeen itse salibandyn pelaaminen unohtui hetkeksi ja KAMIKAZE joutui jäähylle, Kuismin 2 min työntäminen. Vastustaja ei halunnut hyödyntää tarjottua ylivoimaa vaan päätyi ajamaan Nordmanin selästä laidan yli ja 5 minuutin jäähy heille työntämisestä. Samassa ajassa Kuismin lisäsi johtoaan joukkueen jäähypörssin kärjessä ottamalla 2+10 min epäurheilijamaisesta käytöksestä. 

Kamikaze iski tasavajaalla vielä kaksi maalia ja ottelu päättyi KAMIKAZEN voittoon keskeytyksellä. Moisio iski Wilénin syötöstä ja viimeisen niitin arkkuun laittoi Kotilainen.

Voittajasta ei jäänyt epäilystäkään ja KAMIKAZE kaunisteli johtoaan sarjakärjessä.

Jälleen jokainen ketju sai hyvin onnistumisia.

Syyskausi saatiin päätökseen ja pelit jatkuvat tammikuussa.

 

Ottelun KAMIKAZEna palkittiin tehot 3+1 iskenyt kapteeni Tony Laakso.

Lopputulos 1-13 Kamikazelle.

 

======

16.11. TUUSULAN SALIBANDYHALLI

11:00 KAMIKAZE - ON7

TULOS: 8 - 3

Loiske Kamikazen sarjapelit jatkuivat Tuusulassa. Paikalle saapunut porukka oli liikkeellä hyvällä asenteella alusta loppuun asti. Hyökkäyspelissä löytyi tarvittavat keinot vastustajan puolustuksen murtamiseen ja kaikki kolme ketjua onnistuivat maalinteossa useaan kertaan.

Maalinteon aloitti Kamikazen miesten 4 divarin debyyttiotteluaan pelannut Eetu Moisio tarkalla rannelaukauksellaan Järvelän syötöstä. Ensimmäiseen erään Kotilainen laittoi pallon reppuun kahteen otteeseen Wilénin ja Kannisen syötöistä. Tämän lisäksi Järvelä antoi rannarin laulaa ja lukemat jo 4-1, syöttäjänä Sohlman. 

Toisessa erässä Kamikazen ainoan maalin iski Laakso maalin edestä, Sohlman jälleen syöttäjänä. Kolmannessa erässä nähtiin upeita laukauksia. Nordmanin tarkka viivaveto löysi tiensä maaliin Pulkkisen syötöstä. Seuraavaksi Pulkkinen päätti itse kokeilla ja todella tarkka lämäri maalin etunurkkaan Turusen syötöstä. 

Viimeisellä minuutilla Nieminen syötti Turusen tekopaikkaan, joka laittoi ranteet lukkoon ja pallo tarkasti etukulmasta sisään. Maalivahti ei voinut muuta kuin levitellä käsiään, sillä Häyrisen tekemä maski oli luokkaa täydellinen.

Erikoistilannepelaaminen oli tarvittavalla tasolla, ylivoima 75% (3/4) ja alivoima 100% (2/2).

Kaveri antoi hyvän vastuksen ja tuloksena kolme tehtyä maalia, jotka syntyivät oman pään huolimattomuudesta miesmerkkauksen ja laukausten peittämisen suhteen.

Ottelun KAMIKAZEna palkittiin kaksi maalia iskenyt Joona Kotilainen. 

 

Lopputulos 8-3 Kamikazelle ja kaksi sarjapistettä.

(Kirjoittanut: A. Karjalainen)

 

13:00 KAMIKAZE - Sb KarPo

TULOS: 3 - 2

Päivän toiseen otteluun lähdettiin jälleen hyvällä asenteella liikkeelle. Vastaan asettui astetta kovempi vastustaja verrattuna lauantain ensimmäiseen otteluun. Ensimmäinen erä meni vielä tunnustellessa ja kaveri iski johtomaalin 5 minuutin pelin jälkeen viivalaukauksen peiton epäonnistuttua.

Toisessa erässä kuviot alkoivat löytymään ja tasoitusmaali näki päivänvalon ainoastaan 32 sekunnin pelin jälkeen. Laakso osui tutulta paikalta maalin kulmalta ja syötön nappasi Järvelä. Maalijyvä oli löytynyt ja tästä tuloksena kaksi maalia lisää seuraavan 5 minuutin aikana. Kumpikin maali lähti liikkeelle loistavasta katkosta ja nopeasta pelinkäännöstä. 

Kapteeni Tamminen iski kahteen otteeseen tarkoilla laukauksilla ja syötön kumpaankin maaliin antoi Karjalainen. 

Kolmanteen erään kaveri iski vielä 3-2 kavennuksen meidän hyökkäyspään virhesyötöstä aiheutuneesta nopeasta vastaiskusta. 

Enempää maaleja ei ottelussa nähty ja Kamikaze puolusti riittävän hyvin maalivahti Lindblomin johdolla ottaen täydet pisteet ottelusta.

Ylivoimaa tarjottiin kahteen otteeseen, mutta kaveri puolusti hyvin ja todelliset huippupaikat jäivät vähiin. 

 

Ottelun KAMIKAZEna palkittiin kaksi maalia iskenyt  kapteeni Niklas Tamminen.

Lopputulos 3-2 Kamikazelle ja kaksi sarjapistettä. 

 

Pähkinänkuoressa: Täyden 4 pisteen viikonloppu ja sarjakärjessä eteenpäin!

(Kirjoittanut: A. Karjalainen)

=========

26.10. ARENA CENTER, RUSKEASUO

SC Sähly-90 - KAMIKAZE

TULOS: 3 - 10

KAMIKAZE - HC Löyly

TULOS: 11 - 1 

=========

12.10. CAMPO CENTER

HePa - KAMIKAZE 

TULOS: 3 - 5

KAMIKAZE - Tiikerit III

TULOS: 4 - 4


EA-TALVILIIGA:

https://www.ea-sarjat.fi/salibandy/joukkue.php?id=3282

28.10. KAMIKAZE - Benemen

TULOS: 13 - 2

22.10. KAMIKAZE - Beduiinit 

TULOS: 11 - 6

16.10. KAMIKAZE - Sählykerho

TULOS: 1 - 8

7.10. Ferry Island - KAMIKAZE

TULOS: 2 - 6

3.10. Harrin Pojat - KAMIKAZE

TULOS: 5 - 7

24.9. KAMIKAZE - Team Känädä

TULOS: 10 - 4

 

HARJOITUSOTTELUT:

 

30.9. BOHEMIA - KAMIKAZE

On hyvä pelata kovia vastustajia vastaan, niistä oppii eniten ja näkee hyvin myös miten oma joukkue on kehittynyt, vai onko. Vuosi sitten pelattiin Bohemiaa vastaan pari kertaa, häviö molemmista eikä oikeastaan ollut saumaa. Keväällä 2019 voitettiin jatkoajan jälkeisessä rankkarikilpailussa ja tänään: voitto suoraan varsinaisella peliajalla!

Bohemia antoi jälleen erittäin hyvästä salibandysta näytteen, kokemuksellaan ja taidollaan - ennen kaikkea joukkuetaktisesti kypsällä pelillä pelaten. KAMIKAZE kuitenkin maaleissa vei ottelua tiukasti ja piti johtoasemansa lopussa, tilanteita kyllä riitti molemmissa päädyissä.

HARJOITUSOTTELU

10.9. EBL - KAMIKAZE

TULOS: 1 - 6

Kahdella viisikolla poikkeuksellisesti lähdettiin pelaamaan ja mukana oli tuore Kamikaze Valtteri Kuismin, sekä Loiske A:sta Antti Pulkkinen. Maalissa Pete Pellonmaa, joka tuttuun tyyliin pelasi varmasti ja tyylikkäästi. Vastustaja oli edelliskaudella ollut lähellä 3-divarin karsintoihin pääsyä, joten tiedossa oli hyvä ottelu.

Sinänsä hyvinkin tiukkaa ja tasaista ottelua pelattiin, tuomarilla ei ollut paljon töitä eli siistiä salibandya oli alusta loppuun asti. Vastustajalla oli paljon hyvää tekemistä ja paikkojakin, mutta tällä kerralla KAMIKAZET veivät maalinteossa voiton ja sitä kautta luonnollisesti myös koko ottelun voiton. 

Ottelut oli 3.erässä jo lukemissa 0-5, kun EBL teki lähes viimeisellä vedollaan ainoan maalinsa ja vielä ehdittiin KAMIKAZEN toimesta kuitata lopputulokseksi 1-6.

Hyvä harjoitusottelu tähän kohtaan, poissa olivat KAMIKAZEN kärkipelaajista monet joten vastuuta saatiin jaettua eteenpäin, hienosti se myös kannettiin!

=====================

KESÄLIIGAN OTTELUT JA HARJOITUSOTTELUT:

13.8. ICBF2 - Loiske

TULOS: 4 - 3


Liigamiesten ja ylädivareiden pelaajista muodostuva kovaakin kovempi joukkue, joutui tekemään viimeisen erän loppuun asti töitä voittaakseen KAMIKAZEN. Kolme Kamikazea loukkaantui ottelun aikana ja silti vielä pelattiin hyvää salibandya, rehdissä hengessä vastustaja toistaan kunnioittaen - mahtava peli! Kamin riveissä oli jälleen runsaasti A-junioreita ja maalissa häikäiseviä esityksiä esitti tällä kertaa joukkueen kokeneempi maalivahti Petri Pellonmaa, paljon huipputorjuntoja, liimauksia ja pelin syvälle avaamisia..pelin ohjaamista - iso käsi Petelle!

KAMIKAZE todellakin johti 2,5 erää tätä erittäinkin kovatempoista ottelua ja pelasi mainiota salibandya luoden esimerkiksi ensimmäisessä erässä lähes tuplamäärän maalintekopaikkoja eli 9kpl. Totta kai vastustaja pystyi nostamaan omaa tasoaan pelin loppua kohden, mutta töitä hekin saivat paiskia ehkä omaksi yllätyksekseenkin suhteellisen paljon. Tästä oli ehdottomasti hyötyä 12.10. alkavalle 4-divarin sarjakaudelle! Jokaiselle pelaajalle iso tunnustus kovasta työmäärästä joukkueen eteen!

WE ARE KAMIKAZE

=====================

7.8. Sininen Hauki - KAMIKAZE

TULOS: 5 - 6

KAMIKAZE JATKOON EA-LIIGASSA!

Vastaan asettui Sininen Hauki, jossa 2-divarilaisia mukana Jussi Vienolasta alkaen. Viiteen peliin he olivat hävinneet vain KAMIKAZELLE ja kyseessä oli nyt liigan ensimmäinen jatko-ottelu, joten varmasti oli tarkoitus laittaa kampoihin ja mennä itse jatkoon. KAMIKAZE oli asiasta eri mieltä ja voitti ottelun.

 

- pitempi raportti tulossa tästäkin ottelusta pian - 

WE ARE KAMIKAZE

=====================

30.7. Uimosen Pohkeet - KAMIKAZE

TULOS: 5 -7

Ottelu pelattiin hallin yläkerrassa, jossa onneksi oli yllätykseksi viileää. Kahdella viisikolla lähdettiin peliin, normaalin kolmen viisikon asemesta. Vastustajalla tiedettiin olevan Wardin kaltaisia profiilipelaajia, joilla maajoukkue/liiga ja 2-div. taustaa. Laiskotteluun tai tyhmäilyyn ei siis olisi varaa.

Ottelusta muodostui hyvätasoinen kamppailu, jota kuitenkin Kamilasien läpi katsoen voisi sanoa KAMIKAZEn hallinneen. Molemmat viisikot loivat paljon paikkoja ottelun alusta alkaen ja siinä mielessä hieman harmillisesti vastustaja meni 1-0 johtoon, meillä oli kuitenkin ollut jo viitisen maukasta paikkaa. Vastustajankin maalivahdille kehut, läpi ottelun paljon kivoja torjuntoja.

7+MV:n A-juniorin rosterilla peli käännettiin ja voitettiin lopulta selkeästikin vaikka tuloksena vain parin maalin voitto. 

Muutama ottelu taaksepäin tutkaparin nimi oli Laakso (0+4) ja Kanerva (4+0), tänään se sai mahdollisesti haastajan: Tamminen (1+3) ja Nordman (3+1) parivaljakosta. Tamminen syötti kaikki Nordmanin hattutemppuun oikeuttavat maalit, joilla hän lunasti toisen Kesäliigan lahjakorttinsa ruokailemaan.

Näin lohkon voitto kolmen pisteen turvin.

!WE ARE KAMIKAZE!

=====================

24.7. KAMIKAZE - HARRIN POJAT

TULOS: 5 - 4

Kuumuus hohkaa asfaltista ylöspäin, monessa kodissa on öisinkin liian kuumaa eikä saa nukuttua - käristyskupoli nro:2 on Suomessa. Tätä voi muistella talvella, jos sellainen edes tulee. Mitä tekee samaan aikaan KAMIKAZET?

Peli alkaa! Rennon letkeästi peliin saapuneet ja valmistautumisensa hoitaneet KAMIKAZEN pelaajat ovat selkeästi eniten kesäpelissä, kuin kertaakaan sarjan aikana. Ollaan pelaavinaan, melkein hereillä - ainakin puoliksi tehdään se mitä mielessä tiedostetaan ja valmentaja vaatii.

Vastustajat olivat ottelun alussa selvästi pirteämmällä pelituulella ja menivät johtoon 0-1. Sen jälkeen KAMIKAZEt tasoittivat vielä nopsasti (Karjalainen, Yli-Huumo). Jälkimmäinen Loiske Ysäreistä try outilla puolustajana ja omien polttareidensa väsyttämänä. Sitten jouduttiinkin viisikkotason puolustuksen laiskotellessa jo 1-3 takaa-ajoasemaan, josta kavennuksen hoitaa (Dani Nordman (RL)). Tyylikkäästi vastustajan maalivahti harhauttaen nenän edessä ja sijoitus, verkko heiluu..2-3 ja kiitokset koko joukkueelta ansaitusti. 2-4 taululle, kolmas erä..nyt täytyy alkaa pelaamaan edes sinnepäin omalla tasolla, pystytäänkö siihen tason nostoon? Valmennus peräänkuuluttaa jokaiselta kolmelta ketjulta työntekoa, viimeinen erä - come on äijät!

3-4 Niklas Tamminen (Mikki Suominen), 4-4 Rasmus Sohlman (Joona Kotilainen) ja lopulta miljoona paikkaa hukannut Kripa Numminen täräyttää voittomaalin ensimmäisen Kamin kesäliigapelin pelanneen ykkössentteri Markus Kannisen syötöstä. Ei epäselvää kumpi joukkue voiton ansaitsi ja oli parempi - vaikkakin puolet pelistä oltiin melkein hallilla läsnä.

Hyvä puristus koko KAMIKAZELTA ja osoitus että heikkonakin päivänä, tässä ryhmässä on selkärankaa. Sarjaykköseksi ja ansaitusti...We Are KAMIKAZE!

 

 

!WE ARE KAMIKAZE!

=====================

18.7. KAMIKAZE - SININEN HAUKI 9 - 5

Kauemman aikaa EA-Liigassa hyvin pärjännyt Sininen Hauki taitavalla rosterillaan asettui illan ottelussa vastaan. KAMIKAZEssa oli Loiske A-nuorten joukkueesta näytillä kaksi pelaajaa: Antti Pulkkinen ja Patrik Pantsar, molemmat oikeassa laidassa hyökkääjinä. 

Ottelun alusta alkaen KAMIKAZE hallitsi tapahtumia kentällä ja jopa hieman näin ollen yllättiin vastustajansa. Nordman siirsi KAMIKAZEn johtoon ottelun alkuun Sohlmanin oivasta syötöstä ja maalijyvän löydyttyä KAMIKAZE siirtyi ottelun edetessä jo 5-1 johtoasemaan. Omassa puolustuspäässä alkoi hieman näkyä parempia otteita viisikkoina, vieläkin on onneksi 3kk aikaa alkaa hioa sarjakautta varten yhdessä tekemistä. Vastustaja skarppasi ja kavensi ottelun 6-3 ja 7-4 tilanteisiin ja jopa juoksi pallon keskipisteelle, eli todella halusi voittaa - KAMIKAZElaiset kuitenkin samantien kuittasivat kahdella pikamaalilla ja tasainen hyvä vääntö päättyi lopulta 9-5 KAMIKAZElle! Ykkösviisikon Kanerva teki 4+0 ja Laakso 0+4, muita maalintekijöitä tänään olivat Nordman, Pantsar, Paatiala ja Karjalainen (Myös A-nuori). Katsomo ei ollut täynnä, mutta vakkarikasvot kehuivat joukkueen peliä, hienoa kuulla heiltäkin kehut!

Kanervalle lahjakortti hattutempusta. Aiemmin lahjakortit ovat matkustaneet Joona Kotilaiselle ja Dani Nordmanille. Onnittelut!

!WE ARE KAMIKAZE!

 

=====================

 

30.3.2019 MASALA, KIRKKONUMMI

Hammers - Loiske Kamikaze        

TULOS: 0 - 12

Edellinen ottelu oli jäänyt vain maalin voitoksi KAMIKAZEN hyväksi - tätä tultiin asenteella vaihtamaan paremmaksi tulokseksi. Ja niin myös todella tehtiin! Olisikohan kellossa ollut kuluneena noin viisi minuuttia, kun taululla oli jo 3-0 johto lukemat KAMIn hyväksi, huikea startti tässäkin ottelussa. Joukkueesta todella huokui halu pelata ja näyttää, että edellisen ottelun maalin voitto ei ollut näyttänyt joukkueiden todellista taitotasoeroa. Ensimmäiseen maaliin syöttöpisteen sai joukkueen maalivahti Rasmus Lindblom, jolle kauden aikana tuli 0+2 tehot ja maalinhan väänsi kukas muu kuin T. LAAKSO. Joukkueen pelaajista voisi käydä kehuen läpi kenet tahansa, niin hienosti tänään pelattiin molemmissa otteluissa! 

Syöttöpeli toimi alusta loppuun asti tässäkin ottelussa niin vauhdikkaasti, että maalipaikat aukesivat luonnostaan laajalle rintamalle. PAATIALA-WILEN-TAMMINEN kakkosketjussa pistivät välillä jopa tuomarit solmuun vauhdikkaalla pelillään. Eli ei käynyt vastustajan maalivahtia kateeksi, eikä myöskään kenttäpelaajia - sellaisen myllytyksen saivat että kompassin kanssa saivat kotiin viikonloppua palata viettämään :)

 

SPECIAL HUOMIOITAVAA, UUSI ENNÄTYS:

KAMIKAZE TONY LAAKSO KAMIKAZEN SSBL:n yhden kauden pistepörssiennätyksen (33maalia + 21syöttöä = 51p) ja sai ansaitusti kuulla asiasta kopissa ja illan (jopa yön) aikana nousujuhlissa =) HUIKEA TUNNELMA TÄSSÄ KAMIKAZESSA!

 

TÄMÄN OTTELUN VOITOLLA KAMIKAZE VARMISTI SUORAN NOUSUN 4-DIVARIIN!

 

 

KAMIKAZEN TULOKSIA ERI SARJOISTA 2019:

 

2019 KEVÄT:

- NOUSU YKKÖSINÄ 4-DIVARIIN

- PUFFET CUPISSA KULTAA, ONE TIMERS NIMELLÄ

- SUMMER CUPISSA HOPEAA, ONE TIMERS NIMELLÄ

- EA-LIIGAN MIESTEN B-FINAALI: HOPEAA

 

EA-KESÄLIIGA 2019:

13.8. ICBF2 - KAMIKAZE                    4 - 3

7.8.   Sininen Hauki - KAMIKAZE       5 - 6

30.7. Uimosen Pohkeet - KAMIKAZE 5 - 7

24.7. KAMIKAZE - HARRIN POJAT     5 - 4

18.7. KAMIKAZE - SININEN HAUKI   9 - 5

3.7.   KAMIKAZE - FERRY ISLAND     8 - 5

10.6. JUNIPERUS COMMUNIS - KAMIKAZE 2 - 5

5.6.   KAMIKAZE - SÄHLYKERHO        5 - 5

28.5. KAMIKAZE - ISO                      12 - 2

 

5-DIVARI:

Hammers - Loiske Kamikaze        0 - 12

Loiske Kamikaze - GBB                14 - 2

Loiske Kamikaze - SB Pro            13 - 3

SC Ryijy - Loiske Kamikaze           1 - 7 

Kisla - Loiske Kamikaze                4 - 4

Loiske Kamikaze - Wolf                9 - 3

Loiske Kamikaze - Grifk II          12 - 0

Fc Bfc - Loiske Kamikaze              2 - 3

GBB - Loiske Kamikaze                 3 - 4

HC Toosa - Loiske Kamikaze         0 - 12

SB-Pro - Loiske Kamikaze             2 - 3   

Loiske Kamikaze - Hammers         6 - 3

 

HARJOITUSOTTELUIDEN TULOKSET 2019:

KAMIKAZE - BOHEMIA (4-div)              6 - 5(rl)

KAMIKAZE - ELUKAT                              3 - 6 

LKS - KAMIKAZE                                    2 - 9

TU - KAMIKAZE                                      3 - 7

OILERS B-SHADOW - KAMIKAZE          2 - 9

=====================

30.3.2019 MASALA, KIRKKONUMMI

Loiske Kamikaze - GBB               

TULOS: 14 - 2

Vastustaja oli edellisessä ottelussa KAMIKAZEA vastaan pyrkinyt lähinnä fyysisesti vastaamaan taitotasoomme, siinä juurikaan onnistumatta. Lämpimiä lauseita seuraavaan kohtaamiseenkin saimme, niiden valossa tänään ei paljonkaan nähty. Noin viidessä minuutissa ottelu oli jo KAMIKAZElaisten toimesta viety 3-0 johtoasemaan ja siitä eteenkin päin ottelussa oli kentällä vain pinkkipaitainen Loiskelaisten joukkue - joukkue jolla on niin liikkuvat kolme viisikkoa, ettei siihen oikein Gbb:n pelaajilla ollut sanan sijaa.

KAMIKAZEN viedessä ottelua, voisi sanoa mielin määrin, yritti vastustaja kuitenkin parhaansa mukaan estää taitavamman joukkueen pelaamista - tuomarit olivat kuitenkin erittäin hyvin tilanteen tasalla ja ylivoimalla sitten muutamia erittäinkin hienoja kuvioita saatiin tehtyä, muutama maalikin. Rankkarinkin saimme kun vastustajalla ei ollut koko lohkon ykköspyssy TONY LAAKSON pysäyttämiseksi mitään tehtävissä, paitsi kaataa hänet maalintekotilanteessa. Tuomarit olivatkin tässä päätöskierroksien peleissä onnistuneesti valveilla, muutenkin on ollut mukavaa huomata että alempienkin sarjojen tuomarien taso on noussut kohisemalla vuosien saatossa!

Sarjapisteet siis jäivät katkaisten päättyneessä ottelussa täysin oikeutetusti Loiske Kamikazelle!

=====================

9.3. Tapiola, Esport Areena

SC Ryijy - Loiske Kamikaze

TULOS: 1 - 7

Ottelut olivat myöhässä jo kolmen aikaan melkein puoli tuntia ja alkulämmöt valmisteluineen toteutuivat pitemmän kaavan mukaan. Tuntumaa otettiin pallojen kanssa reilusti ja se myös näkyi samantien, kolmella viisikolla painettiin päädystä asti kiinni eikä vastustajalle jäänyt paljoakaan sanottavaa, ottelu voitettiin selkeästi. Sen verran hyvin kuitenkin vastustaja jaksoi vastaan laittaa, ettei ottelun tulos revennyt katkaisuun asti, joka olisi ollut melko lailla mahdollista.

Hyvässä hengessä ottelu pelattiin, vastustaja taisi saada 2 vetoa torjuntaan asti Kamikazen maalille - homma toimii ja kertoohan sen jo joukkueemme +82 maalierokin :)

 

Loiske Kamikaze - SB Pro

TULOS: 13 - 3

Ennakkoon tästä odotettiin tiukempaa ottelua, vastustajan ollessa viimeisissä kuudessa ottelussaan hyvässä vauhdissa: viisi voittoa kuudesta, mukana sarjakakkonen. Odotukset eivät kuitenkaan toteutuneet, sillä vastustaja oli liikkeellä varsin heikolla ryhmällä ja ottelu ratkesi käytännössä ensimmäisessä erässä 5-0. Toisessa erässä, kuten usein tällaisissa otteluissa käy, oma peli hieman yski selvässä johdossa ja osittain hienoja kuvioita hakiessa mutta kolmannessa erässä iskettiin taas maaleja liukuhihnalla. Olli Kanerva oli ottelun tehopelaaja, sillä 5+1 tehopistettä on missä tahansa ottelussa mainio suoritus - varsinkin vanhempien silmien edessä pelatessa :) 

Päivän saldo 4 sarjapistettä ja kahden pisteen erolla sarjakärkeen siirtyminen, tästä on hyvä jatkaa kahteen viimeiseen otteluun! :)

=====================

16.2.  Myllypuro, Arena Center

Loiske Kamikaze - Wolf

TULOS: 9 - 3

Wolfilla ei ollut lainkaan mahdollisuuksia hyvin liikkunutta ja palloa siirrellyttä KAMIKAZEA vastaan, lukuun ottamatta vastahyökkäyksiään. Kolmella kentällä pelannut KAMIKAZE piti ottelun koko ajan hallinnassaan, isäntänä pelissä oli tutusti Tony Laakso viidellä tehopisteellään. Kuitenkin muutkin kentälliset tehoja tekivät ja syöttelivät jatkuvasti väsyttäen vastustajan pelaajat. Maalivahti Lindblom pääsi myös syöttöpisteen makuun, avatessaan juuri Laaksolle pitkän heiton - ensin puolustaja pois pelistä ja sitten vielä vastustajan maalivahti harhauttaen. Ottelu olisi hyvin voinut päättyä keskeytykseenkin. Ensimmäisen divarimaalinsa teki tässä ottelussa Valter Mårtenson ja jokainen pelasi hyvää peliä loppuun asti!

Kisla - Loiske Kamikaze

TULOS: 4 - 4

Vastustaja oli hävinnyt edellisessä ottelussaan sarjan kolmoselle reiluin lukemin, eikä pystynyt voittamaan myöskään KAMIKAZEA. Tätäkin ottelua KAMIKAZE hallitsi, maalipaikkoja oli reilusti enemmän kuin vastustajalla - lopulta ottelu päättyi tasan ja KAMIKAZE siirtyi samalla koko sarjan ykköspaikalle, joka on myös suoran nousijan paikka. Näin ollen toisena keväänä peräkkäin ja joukkueen toisena vuotena, on mahdollisuus nousta ylemmälle sarjatasolle! Vastustajalle ei jäänyt muuta käteen ottelusta, kuin vielä pelin jälkeenkin selitellä tuomareille heidän työskentelystään. KAMIKAZE kiittää ja kuittaa, tästä oli hyvä jatkaa saunomaan ja ruokailemaan yhdessä Villa Åkerblomiin, joukkuehenki sai taas lisää boostia!

19.1.   Vantaa, Campo Center

FC BFC - Loiske Kamikaze

TULOS: 2 - 3

KAMIKAZE pelaa läpi ottelun varmaa peliä ja jättää vastustajansa aseettomaksi. Tärkeä voitto ajatellen taistelua sarjan ykköspaikasta, joka takaisi suoran nousun 4-divariin. Alun perin tavoitteena on ollut sijoittua puolenvälin yläpuolelle, mutta tilaisuuden tarjoutuessa luonnollisestikin pelataan mahdollisimman hyvin. Vastustajan muutama tehopelaaja jätettiin varjojen maille, kun taas omat miehet pääsivät maalintekoon tutuilla kuvioilla. On paljon helpompaa onnistua kun joukkueessa on leveällä rintamalla osaavia pelaajia - hienoa KAMIKAZE!

Loiske Kamikaze - GrIFK II

TULOS: 12 - 0

Ei jäänyt alusta alkaen epäselvää siitä, kumpi näyttää kaapin paikan ottelussa. Keskeytyksellä päättyessään ja nollapelin saavuttaen KAMIKAZE pitää oman verkon puhtaana jo neljännen kerran sarjakauden aikana, hienoa työtä! Bussin parkkeeraaminen ei granilaisia auttanut, sen verran paljon on tasoeroa syöttöpelissä, vedoissa ja mies miestä vastaan tilanteissa näillä joukkueilla. Kaksi pistettä mukaan ja kohti tulevia otteluita!

=====================

15.12.2018 NURMIJÄRVI

KAMIKAZEn vuoden 2018 viimeinen 5. divarin turnaus sujui erinomaisesti: 
Kaksi voittoa tuloksin 4-3 ja 12-0.

 

GBB - Loiske Kamikaze

TULOS:  3 - 4

Ottelun KAMIKAZE: Rasmus Sohlman

 

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui GBB, jota ei aiemmin sarjassa tai muutenkaan ollut kohdattu. Vastustaja osoittautui alusta asti erittäin kovaa pelaavaksi fyysiseksi joukkueeksi ja tuo pelitapa yllätti Kamikazen pelaajat ensimmäisessä ja vielä toisen erän alussakin. GBB johti peliä pahimmillaan jo 1-3, jonka jälkeen KAMIKAZEn pelaajat ottivat ottelun haltuun ja käänsivät sen lopulta komeasti voitoksi. Viimeisen maalin tuikkasi alanurkkaan kolmannen erän loppuvaiheilla hienosti koko sarjan pistepörssiä johtava kokenut konkari Tony Laakso.


Penkillä valmentaja ja JoJo kävivät turhankin kuumina vastustajien otteista omia pelaajia kohtaan ja pelaajien pyynnöistä huolimatta fokusta ei saatu suunnattua ainoastaan pelillisiin asioihin. Tuomarit heräsivät kuitenkin erittäin hienosti ottelun henkeen mukaan ja alkoivat tuomita ansaittuja jäähyjä, joita GBB taisi ottaa lopulta jopa seitsemän kappaletta. Onneksi pelaajat onnistuivat omilla taidoillaan hoitamaan tärkeät kaksi sarjapistettä joukkueelle. Edellisen pelin tsemppari Lukas Opas valitsi pelin tsemppariksi Rasmus Sohlmanin, joka pelasi taas kerran aivan omalla tasollaan vaikka vastustaja taklasi monta kertaa hänetkin kaukalosta ulos pahan näköisesti. Hänelle ansaitusti ottelun KAMIKAZEn liina haltuun pukukopissa joukkueen taputuksien kera!

=====================

HC Toosa - Loiske Kamikaze

TULOS:  0 - 12

Ottelun KAMIKAZE: Rasmus Lindblom

Toiseen peliin asettui vastaan HC Toosa, joka oli tähän asti voittanut vain yhden ottelun sarjassa, mutta hävinnyt sarjakärjestä alkaen tiukasti maalilla tai parilla jokaisen ottelunsa.  Ulkona tehdyn ja koko joukkueen yhteisen alkulämmön jälkeen, KAMIKAZE lähti selkeästi terävämmin otteluun heti alusta asti, verrattuna päivän ensimmäiseen peliin. Selkeä tasoero tuli melko nopeasti selväksi ja KAMIKAZEn pelaajien hienot yhdistelmät pallollisina ja liike pallottomana tuottivat keskeytyksen muutamaa minuuttia ennen peliajan päätöstä tuloksella 12-0. Komea nollapeli Rasmus Lindblomilta, joka palkittiin kopissa ottelun KAMIKAZEna ja KAMIKAZE liina siirtyi hänelle. Nollapeli ei todellakaan tullut niin helposti kuin numeroista voisi päätellä. Huomion arvoista on se, että kymmenen ensimmäisen ottelun kohdalla KAMIKAZE ja molemmat maalivahdit ovat saavuttaneet jo kolme nollapeliä! Lisäksi KAMIKAZE on tehnyt eniten maaleja, päästänyt vähiten ja luonnollisesti tämän seurauksena omaa parhaan maalieron.

====================

Tämän hetken tilannekatsausta :)

Hienoja asioita tapahtui siis jälleen näissäkin otteluissa ja turnauspaikalla. Esimerkiksi joukkue päätti ensimmäisen kerran koko KAMIKAZEn historian aikana itse lähteä lämmittelemään ennen toista ottelua. Puolustajan paikalta tehoilivat Jouko Ruosteenoja sekä Rasmus Sohlman, mutta muutenkin paketti pysyi pääsääntöisesti mukavasti kasassa. Joonas Paatialan vedot alkavat olla sen verran hyvässä iskussa, kuten koko mies itse, että vedot uppoavat maaliin jo puolen kentän tienoilta vastustamattomasti. Joonas Sivonen esitti huikeita otteita turnauksen peleissä, vaikka on pelannut eri pelipaikoilla enemmän kuin kenties kukaan muu KAMIKAZEssa. Markus Kanninen raatoi sentterin paikalla, kuten kapteeni Wilenkin, taas kerran huikealla tasolla.  Niklas Tamminen jakeli jälleen laadukkaita syöttöjä, kuten Tony Laakso - helposti olisi voinut tulla isommat maalimäärät tälläkin kerralla, ollaan kuitenkin tyytyväisiä neljään sarjapisteeseen, eikä joukkueen pelaajiston henkilökohtaisiin pisteisiin. 

KAMIKAZEn ryhmäytyminen onkin varsin hyvällä mallilla, joukkue on kuitenkin uudistunut melko paljon viime kaudesta, joten otteet tulevat jatkossakin vain paranemaan - kuten myös rosteri, kun saadaan Olli Kanervan tasoinen pelimies mukaan seuraaviin turnauksiin. Muitakin kovia pelimiehiä löytyy antamaan leveyttä tarvittaessa KAMIKAZEn otteluissa! Esimerkiksi Niinimäen Jarno ei ollut tällä kerralla pelaamassa, vastustajat saivat huokaista helpotuksesta. Hienoa KAMIKAZE!

Turnauksessa illan viimeisessä ottelussa sarjakärki kompastui toisessa pelissään isäntäjoukkue SB-Pro:lle, joten KAMIKAZE lähtee uuden vuoden puolella pelattaviin peleihin hyvästä asemasta sarjan kakkosena ja vain pisteen päässä kärkijoukkueesta. Keväällä 2018 valmentajan asettama tavoite sijoittua sarjan puolivälin yläpuolelle lienee jo nyt varmistettu! Mutta onko nälkä kasvanut syödessä ja tavoitteleeko pelaajat 4. divarin paikkaa suoralla nousulla tai karsinnan kautta? Siinäpä kysymys, jonka vastaus löytyy kevätkaudelta. Monta kovaa ottelua on vielä pelaamatta, puolet koko sarjasta.

=====================

 

24.11. Kauklahti, THT-Areena

SB-Pro -  KAMIKAZE

TULOS:  2 - 3

Ottelun KAMIKAZE: Niklas Tamminen

-- Raportti tulossa! --

 

=====================

 

KAMIKAZE - Hammers         

TULOS: 6 - 3

Ottelun KAMIKAZE: Lukas Opas

-- Raportti tulossa! --

 

=====================

3.11. Ruskeasuon Arena Center

KAMIKAZE - SC Ryijy

TULOS: 9 - 0

Ottelun KAMIKAZE: Joukkueenjohtaja Ismo Sohlman

Päivän toinen ottelu, johon voitiin lähteä hieman vapautuneemmalla tunnelmalla, kuin edelliseen Wolf-otteluun. Takkien kiinni pysyminen oli yksi ottelun teemoista, sekä syöttöpelin kautta ottelun läpi pelaaminen - heikompia vastaan helposti syntyy yksin puskemista pisteiden noustessa rooliin, mutta nyt ei tuohon langettu! Ottelu oli käytännössä hallussa kokoajan, pyrittiin pelaamaan joukkueena ja se oli erittäin hienoa nähdä :) Vedot eivät vain lähteneet niin hyvin kuin olisivat voineet hyvinkin lähteä, tuosta syystä ottelu sai jatkua täydet 45minuuttia. Ennen kaikkea Tony Laakso oli vireessä, jälleen kerran ja namutteli syöttöjä lähes joka vaihdossa kaverien lapoihin, joku laski että tuhannes maali tuli täyteen ottelun toisessa erässä :D Puolustajista myös Nieminen avasi kauden pistetilinsä ja Sohlman nousi monia kertoja hyvälle paikalle Lukan yleensä paikatessa hienosti nämä tilanteet pakkina.

Paljon hyvää, ennen kaikkea voitto ja sarjapisteet varmuudella kotiin, mutta myös joukkueen toisellekin maalivahdille tuli jo tässä vaiheessa kautta nollapeli - hyvä Timo!

KAMIKAZEN nousu sarjan kakkospaikalle tapahtui tänään, erittäin hienoa! Sarjakauden virallinen tavoite on ollut ja on kuitenkin olla yli puolen välin sarjataulukossa kevään lopuksi :)

=====================

3.11. Ruskeasuon Arena Center

Wolf - Kamikaze

TULOS: 2 - 4

Ottelun KAMIKAZE: Valmentaja Jan Lindblom

Päivän ensimmäinen ottelu, johon lähdettiin selvästi hakemaan voittoa, sillä pari kärkipään joukkueiden kohtaamista tähän asti olivat olleet selvää alisuorittamista KAMIKAZELTA. Ottelu oli alusta alkaen KAMIKAZEN hallinassa, vastustaja tyytyi parkkeeraamaan bussin oman alueensa keskelle ja roiskimaan avauspalloja, nuo irtopallot oli pääsääntöisesti samantien KAMIKAZEN hallussa. Hieman puuttui huolellisuutta vetojen osalla, joten ne suuntautuivat liian usein päin ensimmäisiä vastustajia tai päätyverkkoon, tästä jäi kuitenkin jatkoa silmällä pitäen paljon hyviä huomioita oman pelimme kehittämiseen takataskuun :) 

Kahden erän jälkeen peli oli vielä vain maalin peli, vaikkakin omissa käsissämme kokoajan. Yllättävänkin vähän vastustaja pystyi luomaan hyökkäyksiä ja maaleistakin toinen lahjoitettiin harvinaisesti puoli ilmaiseksi - ihan vain jotta pelissä olisi vielä latausta viimeisessäkin erässä..

Kolmanteen erään lähdettiin hieman pelaamaan omaa peliä järkevämmällä ajatuksella, myös aikalisä käytettiin johtoasemassa, jotta saatiin käytyä läpi vielä kerran oman pelaamisen ideat. Vastaavassa tilanteessa pari ottelua ollaan tuhottu, Kislaa johdettiin 4-1 ja Bfc oli Wolfin tasoinen ryhmä, eli täysin omissa käsissä - nyt ei enää annettu tässä pelissä käydä samoin, eikä todennäköisesti enää tällä kaudella muulloinkaan :)

Voitto kotiin ja hyvä fiilis kopissa, tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia sarjaotteluita!

 

30.9. KAMIKAZE - Kisla

TULOS: 4 - 5

Tiedossa oli että vastustajalla on liikkuva ja melko taitava joukkue ja näin myös alusta asti oli. Vastustaja vastasi vahvaan liikkeeseemme ja pyrki karvaamaan korkealta. Molempien päätyjen maalivahdit pitivät tilanteista huolimatta nollan ensimmäisessä erässä. Toinen erä olikin sitten maalirikas, se päättyi 4-4! Siirryimme toisen erän edetessä 1-4 johtoasemaan ja vastustaja oli pakotettu ottamaan aikalisän. Heti aikalisän jälkeen he saivat halvan maalin, joka pomppasi mailan ja jalan kautta maaliin. He saivat samanlaiset kaksi maalia lisää, joista tosin toinen oli vaparikuvion ansiota. 

Ottelun kolmanteen erään lähdettiin pelaamaan eikä peruuttelemaan, vastustaja sai kuitenkin tehtyä johtoon oikeuttaneen osuman ja loppua kohti yhä kovemman hyökkäysvaihteen saatuamme, emme silti saaneet palloa pömpeliin. Vetoja tuli joka puolelta ja tolppaa + ylärimaa mahtui sekaan, maalivahdin kypärän kautta kimmonneita vetoja myös. Vastustaja oli tällä kertaa maalien nimissä parempi, ensi kerralla on sitten KAMIKAZEN vuoro - tuolloin myös toivottavasti paikalla kapteeni Wilenistä alkaen koko vahva paras pelaajistomme ja olemme saaneet johtoasemassa pelaamisemme paremmalle mallille, 1-4 johtoasema täytyy pitää reilun erän verran :)

Hyvää taistelua silti jokaiselta KAMIKAZElta!

 

=====================

30.9. GrIFK 2 - KAMIKAZE

TULOS: 0 - 8

Päivän toiseen otteluun oli tarkoitus lähteä alkuperäisellä aamun kokoonpanolla, peli kuitenkin toimi hyvin. Alusta alkaen ottelu oli KAMIKAZEn hallussa, vaikka vastustajan kapteeni ja muutama pelaaja yrittivät vaikuttaa tuomariin ja meidän pelaajiin filmauksilla ja kaatuiluilla kulmissa. Tuomarit pitivät tässäkin ottelussa linjansa ja ottelun edetessä keskityttiin pelaamiseen mussuttamisen asemesta, näin ollen myös KAMIKAZE jyräsi selvän tuloksen taululle. 

Ottelussa ei sinänsä ollut kuitenkaan oikeastaan mitään muuta hyvää kuin nollapeli ja osittain melko siedettävä maalimäärä. Tekemisessä ei ollut paljonkaan järkeä, juostiin suuri osa ottelusta palloa kuskaten - ehkä monella siinsi pisteiden teko mielessä ja joukkuepeli syöttöineen unohtui turhan monta kertaa, muuten tulos olisi ollut vielä selvempi.

Ottelusta jäi kuitenkin koppiin vietävää, tulevaisuudessa ollaan hereillä myös näissä helpommissa sarjapeleissä - syöttöjen kautta, syöttöjen kautta... :)

 

=====================

30.9. KAMIKAZE - Hc Toosa

TULOS: 14 - 2 (Voitto keskeytyksellä)

OTTELUN KAMIKAZE: Elias Joki-Korpela

Niin se kevät ja kesä menivät suorastaan hujahtaen ohitse, syksy ja uusi salibandykausi vihdoinkin alkamassa! KAMIKAZE pelasi kesän aikana paria viikkoa lukuun ottamatta viikoittain säbää ja joukkue vahvistui huomattavasti - ensimmäiseen sarjapeliin kohdistui siis paljon odotuksia ja mielenkiintoa. Vain vastuujoukkueeksi nimeäminen hieman tätä valmistautumista osaltaan häiritsi, mutta hienosti saatiin toimitsijavuorotkin hoidettua.

Itse ottelu alkoi samantien KAMIKAZEN vahvassa hallinnassa ja syöttöpeli sekä karvaaminen tuottivat tilanteita jatkuvasti vastustajan maalille. Ensimmäinen erä päättyikin jo selvässä 6-1 johtoasemassa. Konkaripelaaja Tony Laakso paukutti 4+2 tehot ja Elias Joki-Korpela 3+1, josta jäi yksi maali virallisista tilastoista pois. Erittäin vahvasti pelasivat myös kaikki muut joukkueen pelaajat, tahtotilaa riitti loppuun asti jokaisella pelimiehellämme kiitettävästi!

Lopulta ottelu loppui tuloksella 14-2 ennen aikojaan, eli keskeytyksellä. Eräs vastustajista totesikin vaihtopenkkimme ohi juostessaan, että älkää tehkö lisää maaleja ettei peliä keskeytetä. Näin nyt kuitenkin tapahtui, luonnollisesti.

=====================

30.9. KAMIKAZE - Fc Bfc

TULOS: 3 - 3

 

Illalla oli vuorossa toinen ottelu, jota oli odotettu koko pitkä päivä hallilla. Ensimmäisen ja viimeisen ottelun pelaaminen toimitsijavuorossa olevalle joukkueelle on usein hankala - sitä se oli myös tänään. Vasta ottelun lopussa peli melkein toimi normaalihkosti, mutta ei silti lainkaan. Maalivahdit kummassakin päässä pelasivat hyvän ottelun, mutta ainakaan KAMIKAZE ei saanut kenttäpelaajilla ylivoimistakaan apua maalien tekoon - väsynyttä oli, todella.

Tästä ottelusta jäi kuitenkin selvä tieto siitä, että jokainen joukkue lohkossamme on täysin voitettavissa mutta silti täytyy oma peli pitää normaalilla tasolla - mitään ihmeellisyyksiä ei tarvita. 

Päivän aikana nähtiin kaikkien tulevien vastustajien otteluita ja monia tasaisiakin otteluita tulee varmasti vastaan kaikilla kärkipäänkin joukkueilla. Oma sarjakauden tavoite olla nousijajoukkueena yli puolessa välissä sarjataulukkoa on hyvä ja täysin omissa käsissä.

Kiitos kaikille toimitsijoille, pelaajille ja myös tuomareille - tänään oli hyvä kauden ensimmäinen päivä, vaikka... Noh, jatketaan tästä eteenpäin, lapa maahan :)

====================

KAMIKAZE OTTELURAPORTIT:

 

25.9. UHMA (5-div.) - KAMIKAZE

Tulos: 3 - 11

 

** Ottelun Kamikaze(t): Konkarit Tony Laakso ja Jarno Niinimäki. Huikea esitys!

Viimeinen harjoitusottelu ennen 5-divarin alkamista sovittiin kyseisellä sarjatasolla pelaavaa rutinoitunutta Uhmaa vastaan. Keväällä voitimme kaksi ottelua heitä vastaan ja niin tapahtui nytkin, vakuuttavammin kuin kevätkauden lopussa. 

Viimeisimmät kaksi uutta pelaajaa KAMIKAZEssa: Tony Laakso ja Jarno Niinimäki. Joukkueen kokeneimpiin kuuluvat pelaajat, jälkimmäinen pelannut SM-Liiga tasolla ja Mestis-tasolla jääkiekkoa, Tappara, Kalpa, HC Salamat.. ja Tony puolestaan salibandyssa pitkään tehnyt hirmutehoja - kaksikko takoi viime EA-talvisarjassa n.110 tehopistettä.. Tänään herrojen toinen ottelu yhdessä ja 8 maalia, syötellen rikki vastustajan puolustus joka vaihdossa. Jos olisivat pelanneet jokatoista vaihtoa, mitä lie tapahtunut. 

 

Mukava viimeistely, saatiin maalihanoja auki ja hyvää fiilistä kaikille. Maalivahti Lindblom otti muutamaan otteeseen tupla ja tripla-torjuntoja, oli joukossa erään pelaajan mukaan neloistorjuntakin. Sunnuntaina uudet pelipaidat päälle ja 5-divarin kimppuun!

Tervetuloa katsomaan Esport Areenalle, kentälle numero 8 ja kello 10:00 sekä 19:00.

KAMIKAZE!

====================

 

10.9. LaKu (5-div.) - KAMIKAZE

* TULOS: 2 - 11

* OTTELUN KAMIKAZE: Rasmus Sohlman (+6)

Koitti vihdoin revanssin paikka, alkuvuonna kävimme pelaamassa edellisen ottelun isäntiä vastaan ja tuolloin tiukan väännön lopulta vei nimiinsä LaKu 5-3 tuloksella. Nyt uudistunut, vahvistunut ja myös pelitapaansa eteenpäin vienyt KAMIKAZE saapui paikalle näyttämään kaapin paikan - se myös tehtiin! Edellisen vuorokauden aikana viisi pelaajaa joutui peruuttamaan osallistumisensa flunssan takia, mutta silti saatiin lähes kolme viisikollista pelimiehiä omista pelaajista kasaan ja tuloksesta päätellen melko onnistuneen kokoonpanon turvin peli myös käytiin KAMIKAZEN osalta.

Alusta asti pidimme palloa ja syöttöpeli kulki mallikkaasti, vastustaja ei päässyt oikeastaan kunnolla edes puolenkentän yli, kun jo katkoimme yritykset. KAMIKAZE loi tilanteita ja laukoi pari erää melko mukavan määrän kohti maalia, tulos ehti 0-8 tasolle, kunnes vastustaja teki ensimmäisen kahdesta maalistaan. Säälimättä jauhoimme omaa peliämme - jossa toki näkyi myös asioita mitä voisi tehdä hieman paremminkin - ja lopulta tulokseksi jäi 2-11 voitto KAMIKAZELLE!

Monella pelaajalla peli kulki mallikkaasti, eikä pörssipisteillä ei ole mitään merkitystä, mutta monella oli pelin jälkeen +5 tai +6 plusmiinus-tilaston saldona, ottelun KAMIKAZEKSI valittiin kapteenin toimesta Rasmus Sohlman, jolla oli +6 ilman miinusmerkintöjä. Nummisen Kristo saavutti +7, mutta hänellä oli yksi miinus tilastoissa.

Joka tapauksessa yksi askel eteenpäin yhteisellä ajatuksella: uudet pelaajat joukkueeseen ja yhteinen joukkueemme pelitapa askeleen eteenpäin. Pieniä kokeilujakin päästiin yrittämään ja muutama mallikas onnistuminen esimerkiksi vapareissa ja hyökkäyspään pelissä saatiin toteutettua. Tästä on hyvä jatkaa ja jälleen kerran: maalit jakautuivat erittäin laajasti joukkueen sisällä eri pelaajille, loistavaa! Syyskuussa on vielä ennen 5-divarin alkua 5 harjoitusottelua pelattavana, eli kentällisiä ja omaa pelitapaa saadaan hiottua, sekä ryhmäydyttyä..tänään oli mukava huomata myös läpän heittoa pelin ohessa, jopa uusien pelaajien osalta! :)

Ylihuomenna mennään taas!

====================

5.9. KAMIKAZE - Loiske Gubbet

 

* TULOS: 8-2 

* OTTELUN KAMIKAZE: Timo Korjamo

Täksi illaksi sovittu ottelu Idän Traktoria vastaan peruuntui, koska vastustajan rosterin oli kaventanut flunssa-aalto, joka osittain verotti myös KAMIKAZEn pelaajistoa, sekä valmentajaakin. Aamupäivän ajan valmennus yrittikin saada sovittua 4 eri joukkuetta tilalle, lopulta vastustaja löytyi läheltä - oman seuran Gubbe-joukkue astui kehään. Gubbeissa pelaa 2-divaritaustaisiakin pelimiehiä, eli hyvä vastustaja ja kokemusta löytyy. 

Flunssasta ja esimerkiksi abi-töistä huolimatta kokoonpanon leveys ja oman pelisuunnitelman noudattaminen riittivät kuitenkin helpohkoon 8-2 voittoon. Maalilla pelannut Timo sai ottelun jälkeen KAMIKAZE-bandanan ja perinne on saanut historiansa toisen pelaajien valitseman man of the matchin Paatialan jälkeen :) 

Ottelun maalit jakautuivat uudistuneessa joukkueessamme jälleen hienosti, kahdeksan tehtyä ja ainakin seitsemän eri pelaajaa maalasi. Ennen kaikkea peli toimi aivan loppua lukuunottamatta kurinalaisesti, silti nauttien pelistä. Ottelun jälkeen kotona flunssaa potenut valmennus sai illan aikana toistakymmentä viestiä hyvin sujuneesta ottelusta: avauksia, syöttöpeliä, henkeä ja uusia pelimiehiä kiiteltiin vuolaasti, mahtavaa!

Vielä on monta peliä ennen sarjan alkua edessä ja leveän materiaalimme ansiosta voidaan myös pelata paljon harjoitusotteluita, sekä EA-Liigaa - peliaikaa riittää jokaiselle, vaikkei kaikissa otteluissa kaikki pelaisikaan.

Hyvin ollaan startattu pre-season ottelut kahdella 8-2 voitolla ja uutta kautta kohti KAMIKAZE-laiva suuntaa edelleen omaa joukkuepeliään rakentaen :)

Hyvä KAMI!

========

22.8. VSS II - KAMIKAZE

* TULOS: 2-8

* OTTELUN KAMIKAZE: Joonas Paatiala

Pienen kesätauon jälkeen oli vuorossa kunnon startti kohti 30.9. alkavaa 5-divaria kohti. Nummelaan matkasi 10+1 kokoonpanolla KAMIKAZEN iskuryhmä, jolla oli etukäteen ajateltuna kova tehtävä, pistää kampoihin 4-divarissa viime kaudella pelanneelle kotijoukkueelle, joka toissakaudella nousi divaria ylemmäksi ilman tappioita. Alkavaksi kaudeksi vastustaja oli tippunut 5-divariin ja pikkulinnut kertoivat, että tavoite on nousta neloseen takaisin. Neljän kentällisen verran pelimiehiä oli vastassa, KAMIKAZEN tiivis ryhmä kaksi kentällistä.

KAMIKAZE otti alusta asti pallonhallinnan itselleen ja syöttöpeli oli iloista, nopeaa ja sitä suoritti jokainen pelaaja kolme erää. Vedoille pääsi milloin kukakin ja hyvin paikat myös käytettiin hyväksi, ensimmäinen erä voitettiin jopa yllättävän selkeästi 4-1, seuraavat erät 0-2 ja 0-2.

Salibandy on ennen kaikkea joukkeurheilua, epäitsekkäästi pelaamalla eli runsaasti syöttelemällä yleensä oma joukkue hallitsee otteluita ja kaikki pääsevät myös maalintekopaikoille. Tänään tämä todella toteutui ja jaksettiin myös painaa jokatoista vaihtoa kolme erää, kymmenellä pelimiehellä! 

Mukana oli B-Shadows joukkueesta Veikka Sinivuori, joka ei pahemmin pakkia ole pelannut, mutta suoritus oli tänään huikea! Joukkueeseen äskettäin hakemuksen jättänyt Mikki Suominen, joka pelasi toissakauteen asti Loiske A-nuorten divarijoukkueessa, teki debyytin Kamikazessa ja suoritus oli niin loistava että hänet valittiin tältä istumalta joukkueeseemme - Tervetuloa!

Otteluun mahtui rankkari, jonka Niku Tamminen hoiti hienosti, vastustajan maalivahti oli pelattu jo ulos tilanteesta ja rauhallinen nosto...hieman takanurkasta ohi..no näitä sattuu, hieno yritys! Tuomarina toimi erittäin pätevästi MM-finaalinkin tuominnut Oskari Saari, eipä ollut mussutettavaa kenelläkään!

Ottelun jälkeen reilut kättelyt ja uuden tradition mukaisesti ensimmäiseksi KAMIKAZE-bandanan haltijaksi taisteluilmeellään valittiin kopissa pelaajien toimesta J. Paatiala, joka paukutti 4 maalia. Tätä valintaa ei kuitenkaan pisteiden valossa tehdä, vaan joukkuepelin ja taistelun raatajille. Valittu pelaaja valitsee itse seuraavassa ottelussa uuden KAMIKAZE-TAISTELIJAN :)

Tästä se alkoi, matka kohti 5-divarin alkamista 30.9., tämä on pieni mutta hieno startti sinne päin! 5.9. mennään taas, vastassa tuolloin Idän Traktor vitos-divarista. Katso tulevat ja menneet ottelut omalta alasivulta ja uutiset samoin...!

 

========

24.7. KAMIKAZE - Sählykerho

TULOS: 2-5

Keväällä EA-Liigan voittanut Sählykerho voitettiin kuukausi taaksepäin selvästi, vaikka ottelu oli tuolloinkin tiukkaa vääntöä. Tänään oli tiedossa että vastustajan peli on ovelaa ja hakevat paljon ristisyöttöjä, ennen peliä näki että miesvahvuudessa oli EA-Liigalle tuttuun tyyliin muutama liigataustainen pelimies. Kamikaze pelasi tiukkaa omaa peliään hallin liki 50-asteisessa pätsissä, tehden ottelusta vastustajan tasosta huolimatta erittäin hankalan. Pari erää väännettiin hienosti mutta rutiinilla vastustaja teki tyylikkäitä maaleja ajatuksen kanssa - vastustaja oli tänään ansaitusti voittajan paikalla. Omassa pelissä on selkeitä hyviä asioita paljon, mutta toki myös paljon eteenpäin viemistäkin täytyy tehdä elo-syyskuussa ennen sarjan alkua.

Olemme nyt pelanneet 6-divarin päättymisen jälkeen liki parikymmentä kovatasoista ottelua, uusia pelaajia testaillen ja mukaan varsinaiseen ryhmäämme ottaen. Kaikki nämä kovat taistaluottelut kasvattavat KAMIKAZEA sekä henkisesti että joukkuepelillisesti eteenpäin hyvällä vauhdilla - todennäköisesti useimmat tulevista vastustajistamme eivät ole pelanneet näin paljon, rutiinitasomme on siis korkealla jo nyt. Vielä EA-Kesäliigan loppukierrokset, sitten alkaa joukkueharjoittelu, EA-Talvisarjan alku ja runsaasti harjoitusotteluita + ehkä turnausosallistuminen. Olemme todennäköisesti pelanneet hyvän määrän salibandya, kun 5-divari alkaa lokakuun vaihteessa.. :)

KAMIKAZE!

========

17.7KAMIKAZE - Sininen Hauki (1-5)

Tiedossa oli jo etukäteen, että vastustajan riveissä pelaa useita entisiä ja nykyisiä Liiga-pelaajia ja ylädivaritasoisia myös. Tarkoitus ja tavoite oli yksinkertainen: parantaa edellisen kauhean ottelun tasosta reippaasti, pelata kolme erää omalla taktiikallamme salibandya - tuloksella ei tavallaan ainakaan niin väliä.

Ottelun alusta alkaen ottelu oli hallussa, pidimme palloa ja kaikki kolme viisikkoa syöttelivät runsaammin kuin ehkä koskaan aiemmin - pelasimme Joukkueena! Maalissa pelasi ensimmäisen kerran ennen muuta treeni/varaveskariksi yhteyttä ottanut mukava konkari, kokenut 41v. pelimies pelasikin erittäin hienosti torjuen erittäin paljon kuumuudesta huolimatta ja eiköhän tästä yhteistyö saanut alkunsa - loistavaa!

Hallissa todella on kesäpelien aikana ollut kuin saunassa, tämä toimii myös harjoituksena väsyneenä pelaamiselle ensi kaudella - täytyy pystyä pelaamaan joukkueelle ja joukkueena myös väsyneenä.

Kaksi ensimmäistä erää peli oli tasoissa ja vähämaalinen, päästiin paikoille ja vedoillekin, mutta enemmän kuitenkin vedot jäivät piippuun - näin ollen kovia pelimiehiä rosterissaan pitänyt vastustaja alkoi kylmästi rankaista paikoista. KAMIKAZE tarjosi kuitenkin hyvän vastuksen ja pelasi ajoittain erittäinkin hyvää salibandya, saatiin asioita erätauoilla ja pelin aikana taas hieman eteenpäin sovittua - jopa käyttöön asti. Eli ottelu ajoi jälleen kerran asiansa: ryhmäytymistä, onnistumisia, sovittujen asioiden noudattamista ja hyvää fiilistä - hallin edustalle kokoontui pelin jälkeen hyväntuulisia pelaajia juttelemaan, ilman kiirettä kotiin :) noh, ehkä hieman kiirettä tuli kun ottelussa tuominnut lievästi puhelias tuomari sai ja otti puheenvuoron... ;) Tästä on ilo jatkaa taas eteenpäin KAMIKAZE!

===========

12.7. KAMIKAZE - RW (5-9)

Tässä kohdassa ei voi muuta kuin todeta, pelattiin historiamme heikoin ottelu. Seuraavana päivänä tiedossa ollut perjantai 13. päivä olkoon tekosyy! Ennen ottelua alkoi ennusmerkit täyttyä: Erään auton rengas puhkesi ja pelaajat eivät päässeet paikalle, toisen uuden auton moottori pisti öljyt pihalle, yhdellä puhkesi polkupyörästä rengas.. mutta silti: pelattiin erittäin huonosti, yhtään väheksymättä vastustajaamme. Toivottavasti kohdataan vielä ja saadaan revenssi. Tuolloin pyritään pitämään myös RW:n liigassa pelannut pelimies, joka paukutti tänään 5+1 tehot. Kova sarja tämä hallisarja!

Valmennus näki kuitenkin positiivisenakin tämän: leijuminen loppui, ilmeet vakavana pelin jälkeen oli hyvä huomata - halu voittaa ja pelata jatkossa paremmin on KAMIKAZEssa suurta. Kukaan ei syytellyt muita kuin itseään, ryhmäytymisemme on hyvässä vauhdissa, katsotaan kohti syksyä sitten näitä pelejä eri silmin - nyt on heinäkuu.

========

5.7.   KAMIKAZE - SC Westside (6-2)

Ottelun tuloksesta ei näe miten vahvasti tänään KAMIKAZE ottelua hallitsi ja taas kerran paransi pitkässäkin juoksussa peliään. Uudet joukkueeseen valitut pelaajat ovat asettumassa hienosti viisikoihin ja vanhat ovat heidät mukavasti ottaneet mukaan. Hyvä joukkuehenki vaatii toki elo-syyskuu ajalla ryhmäytymistä, mutta se on jo hienossa vauhdissa. 

Ottelussa kokeiltiin hieman uutta karvaustyyliä ja se onnistui "lennosta" välillä ihan hyvinkin, vastustajan ollessa kuitenkin sen verran pinteessä taitavamman KAMIKAZEN käsittelyssä, ei karvausta päästy oikeastaan käyttämään - reilusti kuitenkin saatiin palloja tuohon asti itsellemme jo ylhäällä. Johtoasema taisi olla jo 5-0, kun vastustaja sai hieman helpohkosti tehtyä pari maalia - takit ei ehkä ihan pysyneet kaikilla kiinni. Vaihtopenkki kuitenkin palautti itse pelikurin sopivalla sisäisellä kommentoinnilla :) se lämmitti myös joukkueenjohtoa! 

Erityistä hyvää oli hieno vaparimaali ja vapareissa on muutenkin ollut hieman parempaan suuntausta, reilusti on kuitenkin vielä tekemistä - ennen sarjakautta on työkalupakissa varmasti parannusta edellisen kauden suorituksiin luvassa :)

Hyvin vastustajakin tsemppasi ja tarjosi puolustuspäässään vastusta, hyökkäyksiin asti heidän eväät eivät ainakaan tällä kerralla riittäneet juurikaan. Kiitos kuitenkin hyvästä heinäkuun säbäottelusta. Suurin asia mitä KAMIKAZE näillä kesäliigan ja harjoitusotteluiden avulla hakee on ryhmäytyminen, tutustuminen uusien pelaajien kanssa ja hieman toki jo käydä pelitapaa läpi, mukavasti ne alkavat jo löytyäkin. Lisäksi on mukava huomata että aina saadaan kolme laadukasta tasavahvaa viisikollista otteluihin jo nyt kesällä!

========

20.6.2018

KAMIKAZE - Harrin Pojat (6-6)

Viimeinen ottelu ennen kesätaukoa - Kyllä! Jopa Kamikaze huilaa reilut parisen viikkoa, hyvä niin :) 

Kenttä oli pölyinen ja tunnelma Juhannuksen alla jo hieman kesäinen ja ehkä keskittyminen siitä hieman kärsi, ainakin ottelun alussa oli siihen viitteitä olemassa. Vastustaja oli viimeksi parempi ja taitava, nopea joukkue se oli myös tällä kerralla.

KAMIKAZE sai kuitenkin otteen pelistä ja johti ottelua alusta alkaen. Kolmannessa erässä tilanne oli jo 6-3. Hyvin taistellut vastustajajoukkue onnistui kuitenkin loppuun asti pelaamalla nousemaan 7 sekuntia ennen loppuvihellystä 6-6 tasapeliin, eli "hieman" jäi parannettavaa, ennen kaikkea johtoaseman pelaamisen kanssa. Ongelma ei ole iso, jokaisen pelaajan tulee pelata ensimmäisestä vaihdosta pelin loppuun asti oma pelipaikkansa tontti pelitapamme mukaisesti kunnolla, silloin voitetaan otteluita - sooloilemalla, pakenemalla vastuuta, unohtamalla oma vastustaja ja syöttämällä hitaasti/harvoin, käy kuten tässä pelissä. Syksyllä 5-divaria pelaavat vakioviisikoissa ne pelaajat, jotka KAMIKAZEn pelitapaa noudattavat koko 45 minuuttia per ottelu, muuten pelaa enemmän EA-Liigaa ja harjoitusotteluita kunnes pelitapa on hallussa, eiköhän syksyä kohti 100% pelaajista pelitavan sisäistä - pelimiehiä jokainen! 

Ottelussa teimme Kripan hankkiman ja Larin tarkasti "sijoittaman" rankkarimaalin, hyviä maalivahdin avausheittoja joista meinasi tulla maalejakin, osittain pysyimme pelisuunnitelmassa ja pari hyvää alivoimaa hoidettiin mainiosti päästen hyökkäyksiin tutulla tavalla, pari hieman pitempää hyökkäystä ja lukuisia vetojen blokkauksia ja periksiantamatonta taistelua kaksinkamppailut voittaen..eli ei mikään mahdottoman huono ottelu kuitenkaan! Toki ensi kerralla Harrin Pojat voitetaan, se on selvä. Se oma pelipaikka ja pelikirja..0-45min... ;)

Ottelun jälkeen joukkueenjohtaja ja valmentaja ilmoittivat muutaman kuukauden mukana olleille Toni Rönnberg + Topias Leivo kaksikolle, että he ovat ansainneet paikkansa KAMIKAZESSA esimerkillisellä asenteella ja pelaamisellaan. Tervetuloa! Esittelyt lyhyesti jo uutisissa, täydennystä tulossa tänään heidän kohdalle.

Elokuun alussa taas jatkuu salibandy, nyt on hyvä huilata ja tehdä jotain muuta mukavaa! Ennen 5divarin alkua meillä on 2kk aikaa asiat saada jokaiselle pelipaikalle, jokaiselle pelaajalle 100% kuntoon. Sitten meitä ei voiteta! KAMIKAZE! :)

 

HAUSKAA JUHANNUSTA JOKAISELLE PELAAJALLE JA KAMIKAZELLE!

========

14.6.2018

KAMIKAZE - Sählykerho (5-2)

Eilen ottelu, tänään ottelu - selkeästi Juhannus lähestyy ja 5divarin tasoista toimintaa :) Hyvä meininki äijät!

Eilinen kovatasoinen ja tempoinen tappio-ottelu ei suurinta osaa enää vaivannut, sen näki kentällä. Vastustaja jälleen ihan kunnon joukkue ja hyvällä tasolla itse ottelussa edettiinkin. Tänään oli vain KAMIKAZEn vuoro olla se parempi joukkue, joka vie ja naapurissa vikistään.. 5-0 oli taulussa 3erässä ja pari nukahdusta aivan pelin lopussa kostautui, lopputulos 5-2! Hienoja maaleja, kuten Markus Kannisen alivoimalla väkisin maalattu pommi! Maalivahti avasi muutamat läpiajot, yhdestä tehtiin maali. Taistelua joka irtopallosta ja nopeaa pelin kääntöä - vaikka on vasta kesäkuu ja uusia pelaajia mukana, on pelin taso KAMIKAZEssa hyvässä iskussa. 

CAPTAIN IN THE HOUSE:

Pelaajien valitsema KAMIKAZE-Kapteeni 2018-2019 on:

JIMI WILEN! ONNITTELUT VALINNASTA!

 

========

13.6.2018

KAMIKAZE - Uimosen Pohkeet (2-6)

Tämä oli erittäin hyvä ottelu, tappiosta huolimatta! Kolme täyttä viisikkoa, yksi ensikertalainen (Ketterer), pari try out -pelaajaa ja vanhoilla pelaajillamme uusia pelipaikka kokeiluja. 

 

KAMIKAZE menee 2-0 johtoasemaan ja voittaa 1-erän. Selvästi näki alusta alkaen että vastustajalla on kapasiteettia nostaa pelitasoaan riittävästi. Niin sitä myös löytyi. Kovatempoista karvaavaa peliä pelasi molemmat joukkueet, KAMIKAZE saattoi hienokseltaan pitää palloa enemmän, mutta toisesta erästä alkaen vastustaja näytti miten tilanteet viedään loppuun onnistuneesti. Pari ylivoimamaalia ja muutama hieno hyökkäys ja peli oli käännetty heille. 

Erittäin hyvällä tasolla KAMIKAZE pelasi, vastustaja antoi reilun tunnustuksen tästä myös pelin jälkeen, pelimiehiä siis hekin. Tausta heillä 2div ja 1div pelaajia ja myös ex-Loiskelaisia seassa. Ei siis mitään syytä hävetä suoritustamme, taistelimme alusta loppuun todella vahvasti - tuon verran täytyykin eroa olla 5div ja heidän välillä. Meidän matka KAMIKAZEn kanssa on vasta alkanut..missä ollaan useampien vuosien kuluttua?.. :)

Pelataan mielellään pari ottelua elo-syyskuussa!

========

KAMIKAZE - SBS ESPOO MD (1-2)

KAMIKAZE siirtyi 1-0 johtoon hyvätasoisessa ottelussa hienon hyökkäyksen päätteeksi, maalin teki uusi pelimies Reko Loponen, joka vei lopuksi vastustajan maalivahdin kaffelle. A-nuorten divariin hakeva vastustajajoukkue teki ottelusta kuitenkin tiukan ja nousi 2-1 tuloksella voittoon lopuksi - tilanteita riitti molemmilla joukkueilla, erikoistilanteita myös. Kamikazen rosterissa oli mukana muutamia try out -pelaajia ja kokeilussa oli myös uusia pelipaikkoja monella pelaajalla. Tästä on hyvä jatkaa!

Ps. Ottelu alkoi 25min. myöhässä, kun ottelun tuomari oli jo valmiiksi kaffella ;)

========

22.5. Synkkä Uhma - KAMIKAZE (8-10)

29.5. Synkkä Uhma - KAMIKAZE (4-8)

KAMIKAZE voitti molemmat ystävyysottelut 5-divarin Uhmaa vastaan, ottelut pelattiin Myllypuron Liikuntamyllyssä. Ensimmäisessä ottelussa kahdella viisikolla ja toisessa kolmella viisikolla pelannut Kamikaze hallitsi otteluita, emme olleet tappiolla kertaakaan. Ensimmäisessä ottelussa rosterissa oli viisi uutta pelimiestä näytillä ja he pelasivatkin mainiosti, vaikka osalla oli pitempi tauko salibandyn pariin. Siirryimme toisen erän lopuksi jo 7-3 johtoon, Uhma kuitenkin teki kolmannesta erästä kovatasoisen ja ottelu päättyi 8-10 voittoomme. Liikuntamyllyn erittäin liukas kenttä aiheutti liukastelua ja suunnanmuutospelissä hankaluuksia. Hyvä peli after all!

 

Toisessa ottelussa KAMIKAZElla oli tutusti kolme viisikollista pelaajia ja pääsimme enemmän oman pelimme pariin, vaikka luonnollisesti uudet pelimiehet eivät vielä taktiikan mukaisesti pelaakaan - ei sitä liioin vielä vaadittukaan, onhan kesä ja tärkeintä on tutustua posin kautta ja ryhmäytyä. Osa näiden Uhma -otteluiden uusista pelaajista ei vielä ole varsinaisesti KAMIKAZElaisia, mutta mistä sitä tietää... ;)

Uhma oli paremmalla jalalla ja vahvistuneena liikkeellä, tehden tästä ottelusta vielä paremman ja tasaisemman. Tuomari pääsi molemmissa otteluissa suhteellisen helpolla, jäähyjä ei tarvinnut pahemmin vihellellä. Molemmat joukkueet pelasivat herrasmiesmäistä, mukavan tasoista salibandya - Kiitos Uhma, pelataan lisää kesän jälkeen :)

========

KAMIKAZE 2017-2018:

========

5-DIVARIIN NOUSU VARMISTUI jo 3.3.2018

========

KAMIKAZE voitti jälleen molemmat miesten 6-divisioonaottelunsa 24.3.

- Ensimmäisessä ottelussa taipui 9-3 tuloksella sarjan vitonen Hakala US. 

- Toisessa ottelussa lopputulokseksi jäi 7-1, jyrän alle jäi SBS West.

========

KAMIKAZE VARMISTI 3.3.2018 NOUSUN 5-DIVISIOONAAN

KAHDELLA VOITOLLA!

KAMIKAZE - Pelikanit 12-0

KAMIKAZE - FC Elite II 8-5

- Molemmista otteluista alempana otteluraportit!

Vielä on 4 ottelua jäljellä sarjaa ja nousu varmistettu, loistavaa!

========

12.3.2018

EA-Liiga KAMIKAZE - SUPARU

Tulos: 9-5

Tänään oli revanssin paikka Suparua vastaan ja se käytettiin myös hyväksi. Kahdella viisikolla pelannut KAMIKAZE ei ollut voitettavissa oikeastaan missään vaiheessa ottelua, Granin b-poikien kilpajoukkueen pelaajat joutuivat nöyrtymään selvin numeroin. KAMIKAZEssa pelasi myös seuran haastajajoukkueen B-nuoria, jotka tekivät useampia maaleja ja syöttelivät vastustajan puolustuksen useaan otteeseen mallikkaasti auki. Divarissa viime otteluissa kapteenina toimineen Häykän luja karvaaminen teki myös vastustajan pelin avaamisen hankalaksi, hän myös maalasi erittäin hienon kiertovedon pienestä kulmasta ylänurkkaan. Poissaolijoiden joukossa oli monia ns. avauksen pelaajia, mutta hyvin pyörinyt pelaaminen todisti että leveyttä löytyy joukkueesta ja seuran junioripuolelta! Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia otteluita!

 

Viimeinen ottelun maali oli komea volleysta suoraan vedetty tyhjään maaliin osunut veto, sen teki Patrik "Pädä" Pantsar.

========

3.3.2018 Myllypuro AC klo. 17:00

KAMIKAZE - Pelikanit (Tulos: 12-0)

 

Valmennuksen ja varmasti pelaajistonkin lähtökohta viikonlopun turnaukseen oli voittaa molemmat ottelut, jotta nousu ylempään divariin varmistuisi jo tässä vaiheessa sarjaa.

 

Ensimmäistä ottelua ennen tuli tieto ettei Pelikanit ole saaneet tällä kertaa paikalle riittävästi pelaajia, joten ottelusta oli hieman yllättäen tiedossa tulevan helppo. KAMIKAZE oli paikalla normaalisti kolmella hyvällä viisikolla, meitä on hankala silloin voittaa. Sellainen ottelu myös oli, se päättyi keskeytykseen 12-0 tilanteessa ja muutamia hyviä vastustajan vetoja lukuunottamatta peli oli KAMIKAZEn hallussa. Otteluun mahtui rankkari, jonka Rasmus torjui. Tämä oli kauden toinen keskeytykseen päättynyt ottelumme divarissa.

 

Mitä tästä jäi valmennuksen mieleen? Hieman sama tilanne kuin peleissämme yleensä, ne viisikot joilla on paljon syöttelyä ja laitetaan vastustaja liikkeelle pallon lisäksi tekevät myös tulosta - valitettavasti monet taitavimmistakin pelaajista eivät näe pelin koko kuvaa ja kenttää/pelikavereita ajoissa ja hyökkäykset kestävät siksi noin yhden syötön verran, sitten taas karvataan palloa takaisin. Syöttöjä olisi muutamien hyvä oppia tekemään jo ennen kuin on ns. pakko syöttää, sekä myös katsoa mihin se syöttö ollaan antamassa. Mutta tällaiset asiat kypsyvät joukkueellemme helposti kun päästään treenaamaan niitä. Taitotasoa ja nopeutta on hankala kehittää ja ne meiltä KAMIKAZESSA jo löytyvät erittäin hyvällä tasolla, tällaisia taktisia asioita taas helppoa yhdessä opetella :)

 

Rento päivän ensimmäinen peli oli näin ollen takana ja eikun odottamaan seuraavaa, josta oli tiedossa hyvä vastustaja.

 

========

3.3.2018 Myllypuro AC klo. 19:00

Fc Elite II - KAMIKAZE (Tulos: 5-8)

 

Päivän toinen ottelu, pienet muutokset kolmeen pelaavaan viisikkoon ja tarkoitus pelata järkevästi oman puolustuksen kautta. Ennen ottelua tuomarille annettiin huoltolaukusta kylmäspray ja kylmäpussi, muutenkin kokeneempi tuomareista oli hyvällä huumorilla ja keskustelulla pelin läpi ongelmista huolimatta - valmennus kiittää: lisää tätä tuomareille kiitos.

 

Ensimmäinen erä päättyi 3-3 ja lopulta ottelu voitettiin 8-5. Peli oli kokoajan KAMIKAZEn hallussa, mutta muutamien pelaajien hermot olivat sen verran pinnalla yli puolet ottelusta, että vastustaja pysyi mukana jäähyjen ansiosta - aivan turhaan. Mitään ihmeellistä tässä ei sinänsä ole, joukkue muotoutuu edelleen ja tutustutaan toisten pelaajien luonteisiin ja toisiimme - tästä on hyvä jatkaa, taktista ja henkistä kypsymistä tiedossa. Sinänsä ärsyttävästi vastustaja osasi pelata, isompi kokoisia pelaajia, jotka karvasivat turhankin päälle käyvästi selkään juosten - taitotaso kuitenkin jälleen meidän puolella ja nopeus, seuraavissa vastaavissa otteluissa valmennus toivoo pelaajilta selkeästi enemmän malttia pelata omaa pelisuunnitelmaamme ja lopuksi iskeä silmää vastustajalle maalin merkiksi.. se siitä, voitto kotiin!

 

Hienoja maaleja tehtiin kahdeksan kappaletta ja paljon hyviä puolustuspään suorituksia mahtui tähänkin otteluun. Tuomaripari herätti ihmetystä joidenkin pelaajien mielessä, kuitenkin kannattaa jatkossa muistaa että sarjatilanne on hallussa, tuo pelikin oli täysin hallussa -> ei ole syytä keskittyä muuhun kuin omaan tekemiseen perus sarjapelissä, joka edelleen: täysin hallussa :)

 

Rankkarikin saatiin, vetovastuuta tarjottiin hieman epäröineelle Lukalle, joka on latonut maaleja viimeisissä otteluissa paljon - vetämään hyppäsikin J. Kotilainen, joka oli edellisen maalimme juuri tehnyt. Tuloksena oli maalivahdin torjunta, hyvästä yrityksestä ja innosta huolimatta. Hyvä yritys!

 

Erityistä:

Valmennus löysi erittäin toimivat alivoimakentälliset, joita tullaan varmasti jatkossa vastustajan kauhuksi käyttämään, luotiin 2-3 kertaa enemmän maalipaikkoja, kuin vastustaja joka pelasi ylivoimalla - HYVÄ!

 

Tämän ottelun voitto ratkaisi ja varmisti KAMIKAZE NOUSEE 5-DIVARIIN 2018-2019!

 

WE

ARE

KAMIKAZE

 

 

========

Hupu-96 vs. Loiske Kamikaze, 18.2.2018 klo 15:00

Loiske Kamikaze vs. SBS Nautaeläin, 18.2.2018 klo 19:00

Ruskeasuo kenttä 2, 6-divari

 

Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui lohkon toiseksi viimeinen joukkue Hupu-96, jonka hyökkääjä on lohkon pistepörssin kärkisijoilla eli hänen vaarallisuutensa tiedettiin. Ottelusta piti tulla selvää Kamikazen hallintaa, mutta kuten usein käy, tuo ennakkokaavailu ei toteutunut selkeistä 16-6 voittolukemista huolimatta.

Pelissä näkyi huolimattomuus, heikko tempo syöttöjen hidastelun johdosta, joka sai alkunsa vastustajan kävelyvauhdista. Pyrittiin nopeaan avaukseen mutta aika tuhlattiin ja liian usein avaus sen takia epäonnistui, jopa jääden vastustajan ensimmäiseen mieheen.  Muutama pelaaja myös pelasi läpi ottelun enemmän itselleen kuin joukkueelle, ajoissa syöttäen olisi varmasti luotu parempia tilanteita jokaiselle. Vaikka Kamikaze teki paljon maaleja, niin pelin taso ei ollut korkea – huonoin peli koko kaudella divarissa valmentajan mukaan. Kamikaze päästi myös enemmän maaleja tässä ottelussa kuin kertaakaan divarikauden aikana. Selkeästi koko joukkuetta vaivasi asenneongelma, kun sarjataulukon perusteella tasoeron piti olla suuri. Ehkä pelaajat odottivat jo illan ottelua.

 

Päivän toisessa pelissä vastaan asettui lohkon toisena oleva SBS Nautaeläin, kyseessä oli siis lohkon kärkikamppailu. Ja siinä pelissä ihan jokainen Kamikaze pääsi taistelutantereelle myös asenteen osalta. Hieman muutetulla kokoonpanolla (joka sai jopa hieman kritiikkiä ennen peliä) saatiin aivan erilaista taistelua ja taktista peliä kentälle. Tosin kärkikamppailuun oli varmasti helpompi asennoituakin kuin päivän ensimmäiseen.

Kamikaze hienokseltaan hallitsi peliä, mutta tasaista oli ja maaleja ei helposti syntynyt kumpaankaan päähän. Tässä pelissä kuitenkin taistelutahto ja taitotaso olivat Kamikazessa korkeammalla tasolla. Kamikaze pääsikin 3-0 johtoasemaan toisen erän alussa ja se oli hyvä, mutta oliko liiankin hyvä? Hieman alkoi löysäily fiksuudessa ja kaikki eivät ihan samalla tavalla liikkuneet omaan mieheen kuin alussa ja vastustaja rankaisi. Ajassa 39.30 peli olikin 4-4. Vajaa minuuttia myöhemmin syntyi Kamikazen voittomaali loistavan karvauksen, pallon riiston ja taitavan käännön ansiosta. Joukkueessa riitti leveyttä voittoon asti, vaikka useampi avauksen pelimies ei tähän otteluun mukaan päässytkään.

Johtoasemassa pelaaminen oli suurimmaksi osaksi hyvää. Pitkien maltilla pelattujen hyökkäysten ja pitkitettyjen avausten ansiosta kulutettiin paljon aikaa pelikellosta. Vastustajan kannalta mahdollisimman ikävä tapa pelata, hienoa. Taitava vastustaja kuitenkin osasi ja malttoi myös pelata omilla vahvuuksillaan ja saikin tasoitettua pelin, kuten aiemmin jo todettiin. Pelissä oli tunnetta, taitoa ja yritystä kuten kärkikamppailussa pitääkin olla. Vastustaja totesi fiksusti pelin jälkeen, että näin pitääkin olla, kunhan tunnelataus loppuu pelin jälkeen. Tuokin kommentti osoitti, miksi SBS Nautaeläin on korkealla sarjataulukossa.

Tämän ottelun jälkeen valmentaja totesi, että hän on aidosti ylpeä jokaisesta pelaajasta!

 

Tapahtumia otteluista:

* Niku otti oman maalin takana vauhdin pois pelistä ja kertoi vastustajan karvaajalle, että hänellä ei ole mitään kiirettä, ja kysäisi onko hänellä? Samainen pelimies teki Kamikazelle sarjakauden sadannen 6-divarimaalin!

* Häykälle ensimmäinen peli kapteenina, pisteet kotiin. Nauha tuli taisteluilmeestä kaikissa tämän kauden peleissä!

* Jälleen Rasmus teki maalilla tarvittavat haamutorjunnat, jotta Kamikaze säilyi sarjassa vain pisteen menettäneenä koko kauden aikana. Se on vakuuttava suoritus koko joukkueelta. Ensimmäisessä ottelussa maalivahdille 0+1.

* Mukana oli jälleen tärkeässä roolissa Shadow-pelaajia, joita ilman Kamikazen joukkue olisi ollut talvilomaviikon turnauksessa pahasti vajaamiehinen. Kiitos kaikille Shadow-pelaajille.

 

Loppukauden näkymiä:

Jäljellä on kolme turnausta, 6 peliä, eli jaossa jokaiselle joukkueelle 12 pistettä. Eroa Kamikazen ja lohkossa kolmantena olevan Hakalan US:n välillä on 10 pistettä. Kamikaze varmistaa 100% varmuudella nousunsa vitosdivariin jo seuraavassa turnauksessa, jos saalistaa vähintään 3 pistettä.

Varmaan lohkovoittoon tarvitaan vielä 7 pistettä tulevista peleistä.

 

WE ARE KAMIKAZE

========

Loiske Kamikaze vs. Beduiinit

14.2.2018 klo 20:30 Esport Areena kenttä 5, EA-liiga

Vastustaja ei ollut menettänyt lohkossa vielä pistettäkään ja ovat pelanneet yhdessä jo pitkään. Ottelusta oli siis luvassa tiukka ja syyskuun 1-7 tappiolukemia lähdettiin parantamaan. Lisäksi joukkueen viisikot olivat jo mahdollisuuksien mukaan samoja kuin tulevan viikonlopun 6-divarin turnauksessa.

Kamikaze hallitsi peliä, rakensi paljon paikkoja ja teki vastustajan avaukset ja vetojen tekemiset hankalaksi. Kamikaze pelasi myös rikkomatta vastustajaa edes vaparien arvoisesti.

Kamikaze vei peliä, mutta vastustaja pääsi kokemuksensa avulla nousemaan 1-4 ja 2-5 tappioasemista 5-5 tasuriin. Jokainen Kamikazen pelaaja onnistui vähintään kouluarvosanalla 8+.

Pallonhallinta ja kova karvaus kuitenkin jälleen osoittivat, että Kamikaze on edelleen vaikea vastustaja kenelle tahansa.

Tapahtumia ottelusta:

- Kamikaze pelasi yhden koko salibandyhistorian lyhimmän ylivoiman, 0,8 sekuntia. Tämän kellotti huikealla reaktionopeudella joukkueenjohtaja I. Sohlman! Syynä omaan jäähyyn oli liikaa pelaajia kentällä valmentajan kertoessa ansiokkaasti yv-kentälliseen menijöitä.

- B-Shadow joukkueesta taas mukana päteviä pelaajia 4kpl, he pelasivat erinomaisesti yhteen (olisivat varmasti jaksaneet kahteen). He ansaitsivat suorituksella pelipaikan SU 18.2. SSBL 6-Divari otteluihin KAMIKAZEn mukana! Onnittelut!

- Kamikazen maalivahti venyi useaan otteeseen loistaviin torjuntoihin sekä läpiajoista että suorien laukauksien yhteydessä.

========

Puuttuva Rengas II vs. Loiske Kamikaze

7.2.2018 klo 21:30 Esport Areena kenttä 5, EA-liiga

 

Vastustajan tiedettiin pelanneet yhdessä jo lähes 20 vuotta, joten osa Kamikazen pelaajista eivät olleet vielä edes sitä kuuluisaa kiiluvaa katsetta vanhempiensa silmäkulmissa, kun vastustajat jo pelasivat rakasta lajiamme. Tuosta vuosien tasoituksesta huolimatta peliä lähdettiin Kamikazen joukkueen toimesta voittamaan.

Kuten usein käy: Kamikazen pelaajien kovasta tsempistä ja selkeästä pallon hallinnasta huolimatta, jojo päätti/yritti ratkaista ottelun ottamalla typerän käytöskakkosen tuomarin kanssa väittelemisestä. Vastustaja tekikin jäähyn aikana 1-0 johtomaalin ja saivat lisää uskoa omaan tekemiseensä. Myös valmentaja osallistui omalta osaltaan tuomarin kanssa keskusteluun pelin kuluessa.

Kamikazen pelaajat eivät tästä hätkähtäneet vaan hallitsivat kenttätapahtumia ja painoivat tilanteita toisensa perään PuRe II:n kenttäpäätyyn. Tiivis puolustus kuitenkin piti valitettavan hyvin ja vastaiskuista vastustaja tehtaili kolmannen erän alkupuoleen mennessä 4-0 johtolukemat.

Kamikaze pääsi maalien makuun vasta aivan pelin loppuhetkillä kaventaen kahdesti loppulukemiksi 2-4. Paikkoja ja hyviä laukauksia oli läpi ottelun reilusti voittoon riittävä määrä. Valitettavan usein ne kuitenkin blokattiin tai vedettiin yli/ohi maalista eikä ripareillekaan päästy.

Seuraavissa peleissä jos toimihenkilöt malttavat pitää suunsa kiinni tai ainakin pienemmällä, niin Kamikaze palannee voittojen tielle. Nuo avautumiset vievät keskittymisen muihin asioihin siitä pelaamisesta.

Pallonhallinta ja kova karvaus kuitenkin osoittivat, että Kamikaze on aina vaikea vastustaja kenelle tahansa.


 

Tapahtumia ottelusta:

Joukkueen pelaajien ja toimihenkilöiden voitontahto tuli todistettua näkyvästi.

B-Shadow joukkueesta taas mukana pätevä pelimies, joka saalisti 0+1 tehot.

Ykköskenttänä pelanneet väänsivät lähes väkisin kaksi maalia, jotka seuraavissa peleissä toivottavasti puristetaan kaikkien toimesta jo aiemmin.

Kamikazen maalivahti venyi muutamaan otteeseen tupla/triplatorjuntoihin.

 

========

SC Swela vs. Loiske Kamikaze (31.1.2018 klo 20:30 Esport Areena kenttä 5)

EA-Liigan peliin oli mielenkiintoiset lähtökohdat. Kamikazella yksi hyökkäysketju lainattuna omista B-pojista eli Shadow-joukueesta. Vastustaja tiedettiin hyväksi joukkueeksi, jonka vire ei ollut ollut parhaimmillaan edellisissä peleissä.

Heti alusta alkaen Kamikaze otti ottelussa komennon ja lainatut b-pojat osoittivat, että eivät todellakaan kulje varjoisalla puolella kenttää.

Kamikaze pyöritti peliä hyvin. Pelaajat, pallo ja puhe kulkivat ja loppulukemat olivat selvät 10-3.

Tästä on hyvä lähteä rakentamaan seuraaviin peleihin (EA-liiga 7. ja 14.2) samanlaista virettä. Toivottavasti pelituntuma säilyy vähintään samanlaisena myös seuraavassa 6-divarin turnauksessa la 18.2 Ruskeasuon pyhätössä, kun vastaan asettuvat lohkokakkoset Hupu-96 ja SBS Nautaeläin.

Erikoisia tilanteita:

- Merilampi blokkaa vastustajan maalilla oman pelaajan vedon (varma maali) ja tekee itse maalin :D

- Nimeltä mainitsematon pelimiehemme on kuullut Wileniltä miten olkapää-olkapää tilanteet hoidetaan, tulos ei vielä ihan samaa laatua kapteeni-Wilenin kanssa :)

HUOM! KÄY TÄMÄN SIVUN ALALAIDASSA ÄÄNESTÄMÄSSÄ PARI ASIAA SAMALLA :)

----------------------------------------------------------------------------------------

LOISKE KAMIKAZE JATKAA 6-DIVARIN KÄRJESSÄ

20.1.2018

Jatkoi tappiotonta sarjaa 6. Divarin 2. lohkossa lauantaina 20.1.2018.
Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui kovakuntoinen KPS. Sekavahkon pelin jälkeen taululla komeili kuitenkin 8-3 voittolukemat.

 

Toisessa pelissä kohtasivat lohkon ykkönen ja jumbo. Kahden erän jälkeen tilanne oli 4-3 eikä ennakkoasetelman mukaista eroa voinut joukkueiden pelissä erottaa. KAMIKAZEN pelaajat luottivat kuitenkin itseensä ja loppuluvuiksi muodostui 9-3 voitto.
Päivän aikana tehdyt yhdeksän maalia jakautui mukavasti kahdeksalle pelaajalle. Ratkaisuihin löytyy siis KAMIKAZELLA mukavasti leveyttä.
Joukkueen etenemistä voi seurata;

http://salibandy.fi/tulokset/…