Loiske Kamikaze

SALIBANDY

MIESTEN 2-DIVISIOONA - WE ARE KAMIKAZE

 

KIINNOSTUNUT LIITTYMÄÄN KAMIKAZEEN?

OTA SAMANTIEN YHTEYTTÄ loiske.kamikaze@gmail.com

 

Sarjakaudella 2024-2025 KAMIKAZE pelaa miesten 2-divarissa. 

Varmistimme sarjapaikan seuraavalle kaudelle hyvissä ajoin ja sijoitus nousijajoukkueelle varsin mukavasti puolessa välissä sarjataulukkoa. Voitimme päättyneen kauden aikana sarjan kärkijoukkueita ja peli kehittyi läpi kauden, eli ensi kaudella tullaan haastamaan vahvasti jokaisessa ottelussa vastustajat.

 

Nousimme 2-divariin keväällä 2023 nousukarsintojen ja playoffien jälkeen,

missä voitimme ErVi Akatemian ottelevoitoin 2-0.

 

Tärkeintä on edelleen ns. oikean elämän sujuminen, käsittäen työt/opinnot/muutkin harrastukset ja ihan "vain" levon. Salibandy antaa kaikkeen mahtavan bonuksen, mutta sen ei tule olla muita elämän osa-alueita liikaa rajoittava tekjä.

 

Jokainen sarjaottelu taistellaan tuttuun tyyliin alusta loppuun asti ja paljon hyviä otteluita onkin varmasti luvassa - pillin soidessa lopputulos on kaikkien nähtävillä. Olisihan se totta kai hienoa olla sarjataulukon yläpäässä tälläkin sarjakaudella, mitään pakollista menestystavoitetta ei ole asetettuna.

 

Tervetuloa KAMIKAZEN otteluihin Esport Areenalle (kenttä 5) Tapiolaan, ottelutapahtumissa vauhdikasta salibandya, kuulutukset ja tottakai hyvää musiikkia! Muutenkin voi aina olla yhteydessä mikäli siihen koet aihetta! Kaikki tuki ja kannustus on erittäin tervetullutta! Pidetään toisistamme huolta ja nautitaan salibandysta :)

 

Säbäterveisin,

Kamikaze

loiske.kamikaze@gmail.com

 

 

 

 

2023 - 2024:

MIESTEN 2-DIVISIOONA ALKAA

 

2022 - 2023:

KAMIKAZE NOUSI MIESTEN 2-DIVISIOONAAN

 

2020 - 2021:

KORONAAUSI PÄÄTTYI KAIKILTA JO SYKSYN AIKANA.

 

2019 - 2020:

KAMIKAZE NOUSI 3-DIVARIIN:

-- 3-DIVARIIN NOUSU VARMISTUI PELILLISESTI 7.3.2020 --

-- KOLMESSA VUODESSA PERÄKKÄINEN SUORA NOUSU! --

-- SSBL VAHVISTI KAMIKAZEN NOUSIJAKSI 27.3.2020 --

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-4-divisioona-etela-suomi-lohko-6/5721

 


 

WE ARE KAMIKAZE

2-DIVISIOONA

 

==========================================

 

 

54 SSBL:n SARJAOTTELUA, VAIN 3 TAPPIOTA

 

- KOLME VUOTTA, KOLME SUORAA NOUSUA! 

- PELAAMME YMPÄRIVUOTISESTI PALJON OTTELUITA

- KAHDEN VUODEN TAVOITE OLI EDETÄ 3-DIVARIIN 2020-2021,

  TEHTÄVÄ SUORITETTU YHDESSÄ VUODESSA :)

- TAVOITE SARJAKAUDELLE 2020-2021 JULKAISTAAN KESÄKUUSSA.

 

SUUNTA ON VAHVASTI YLÖSPÄIN:

- 2020 - 2021 SARJAKAUDELLE RAKENNETAAN JÄLLEEN KOVA JOUKKUE!

- KAMIKAZE ON VAHVISTUNUT JOKA SARJAKAUDELLE MERKITTÄVÄSTI.

=======================================

2020 - 2021:

- KAMIKAZEN NELJÄS VUOSI, OLETKO SINÄKIN OSA MEIDÄN TARINAA? :)

2019 - 2020:

- KAMIKAZEN KOLMAS VUOSI, 4-DIVARISSA SARJAKÄRJESSÄ TAPPIOITTA.

2018 - 2019:

- KAMIKAZEN TOINEN VUOSI, 5-DIVARISSA. SUORA NOUSU 4-DIVARIIN!

- 5 NOLLAPELIÄ JA 5 KATKAISUVOITTOA! 1 TAPPIO.
- MAALIERO +118 JA PÄÄSTETYT ALLE 2/OTTELU

2017 - 2018:

- KAMIKAZEN ENSIMMÄINEN VUOSI, 6-DIVARISSA. SUORA NOUSU ILMAN TAPPIOITA!

________________________________________________________________________

 

TOIMINNASTAMME AIKAISEMPINA VUOSINA:

 

2019 - 2020 pelasimme Suomen Salibandyliiton (SSBL) 4-divarissa, mihin 30.3.2019 nousimme suoraan sarjaykkösinä. Sarjakaudelle aloitimme valmistautumisen jo kevät+kesä aikana ja joukkue olikin melko heti osoittanut vahvan tahtonsa menestyä myös jatkossa ja joukkuehenki on myös luokkaa loistava - kaverin puolesta iloitaan ja tsempataan hankalissa hetkissä!

Sarjakausi 2017-2018 oli joukkueen ensimmäinen, emmekä harjoitelleet pelejä lukuun ottamatta lainkaan. KAMIKAZE osallistui tuolloin oman kotihallin EA-Liigaan, joka ottelurytmiltään viikottaisena toimii edelleen erinomaisena lisäharjoituksena varsinaista SSBL:n sarjaa varten, samaa sarjaa pelaamme ympärivuotisesti. Lisäksi osa pelaajista osallistuu FC Kamikazen jalkapallotoimintaan tai parin muun yhteistyö EA-Liigajoukkueen otteluihin, eli otteluita riittää ja silti voi hoitaa työ, opiskelu ja muut elämänasiat täysipainoitteisesti ilman harjoitteluruuhkaa.

 

2018-19 sarjakauden aikana olemme satunnaisilla vuoroilla jopa hieman harjoitelleetkin, mutta edelleen on tulevia kausia silmällä pitäen potentiaalia nostettavissa tätä kautta, hiljaa hyvä tulee, eikä salibandya kannata harjoitella "sata kertaa viikossa", muutakin elämää on oltava :) Ylivoimat, vaparit ja muuta kivaa otetaan valikoimaan harjoitusten parissa kaudelle 2020-2021, eli pieni voimavara on siis käyttämättä :) 

 

KESÄLLÄ 2019 (touko-kesäkuu) muiden lomaillessa olemme pelanneet liki 15 ottelua EA-Kesäliigassa ja turnauksissa/harjoitusotteluissa, joissa olemme kokeilleet myös joukkueeseen hakeneita uusia pelimiehiä. Hallisarjassa vilisee joukkueita pullollaan liigapelaajia, 1-2 divarilaisia ja A/B SM-pelaajia, eli kovasta sarjasta on kyse ja siellä ollaankin saatu omaa pelirutiinia aina jo kesällä melko hyvälle tasolle ja tutustuttua uusien pelimiestemme kanssa. Lopullinen joukkue oli sitten valittuna elo-syyskuun vaihteessa, johon on löytynyt erittäin kovan tason pelimiehiä mukaan. Kamikaze on vahva joukkue jälleen ja on on ilo havaita että vuosi vuodelta mukaan hakee entistäkin kovempia pelimiehiä - näin myös jo nyt kuluvan kauden sisällä!

 

ARVOT PELAAJAVALINNOISSA: taitojen lisäksi on löydyttävä erittäin vahvasti mukana positiivinen luonne - täytyy olla Pelimies silläkin osa-alueella ja esimerkiksi leijumista tai pelkästään omista pisteistä elämistä ei katsella ja jokainen pelaaja on samalla viivalla muiden kanssa riippumatta pistepörsseistä. Olemme pyrkineet valitsemaan tämän mukaisesti pelimiesten kesken pääsyn joukkueeseemme jo nyt useamman sarjakauden ajan ja jatkossakin sama linja pitää.

 

PELUUTAMME otteluissa pääsääntöisesti kolmea viisikkoa, sillä pelejä on viikoittain - kesät talvet. Niille jotka haluavat pelata vieläkin enemmän, olemme salibandya järjestäneet Ysärin Sählääjät, Loiske Gubbet joukkueiden tapahtumista, eli pelaamaan KAMIKAZESSA pääsee lähes rajattomasti - varmasti enemmän kuin missään muussa saman sarjatason joukkueessa :) Lisäksi 2019-2020 sarjakaudella on aloittanut toimintansa myös Loiske A-Nuorten joukkue, joka antaa vielä lisää mahdollisuuksia A 2-divarissa.

 

YMPÄRI VUODEN siis yhdessä pelaamme, siksi kaikki lähtee omien velvoitteiden hyvästä hoitamisesta. Olemmekin valinneet KAMIKAZEen vain sellaisia pelaajia, jotka näin toimivat - joka vuosi tietenkin on myös reilua todeta ettei joidenkin kohdalla ole asiat onnistuneet ja niin ollen tiet erkanevat, uusia pelaajia, jotka arvostavat paljon pelaavaa ja suhteellisen menestyvääkin joukkuetta, on löytynyt jokaiselle sarjakaudelle. Myös joukkuehenki lähtee pitkälle siitä, että jokainen hoitaa omat asiansa kentällä ja kentän ulkopuolella mahdollisimman hyvin.

 

MENESTYS on tuonut yhä edelleen uusia yhteydenottoja jälleen vuoden 4-divarin kauden aikana ja olemme todellakin otettuja tästä positiivisesta huomiosta! Rohkeasti kannattaa yhteyttä ottaa, tarjoamme mahdollisuuksia pelimiehille esimerkiksi EA-Liigassa ja harjoitusotteluissa KAMIKAZEN kanssa. A-nuorten joukkueeseen ja 5-divarin Ysäreiden mukaan tällä hetkellä otamme myös erittäin mielellään uusia pelimiehiä mukaan :)

 

WE ARE KAMIKAZE

PELAAJIEMME TAUSTA: 

A -ja B-Nuorten kilpa-, eliitti- tai SM-sarjat, sekä miesten 1-3 divarit.

WE ARE KAMIKAZE

 


 

LOISKE KAMIKAZE

31.1.2018 klo 20:30 Esport Areena kenttä 5

SC Swela vs. Loiske Kamikaze

EA-Liigan peliin oli mielenkiintoiset lähtökohdat. Kamikazella yksi hyökkäysketju lainattuna omista B-pojista eli Shadow-joukueesta. Vastustaja tiedettiin hyväksi joukkueeksi, jonka vire ei ollut ollut parhaimmillaan edellisissä peleissä.

Heti alusta alkaen Kamikaze otti ottelussa komennon ja lainatut B-pojat osoittivat, että eivät todellakaan kulje varjoisalla puolella kenttää.

Kamikaze pyöritti peliä hyvin. Pelaajat, pallo ja puhe kulkivat ja loppulukemat olivat selvät 10-3.

Tästä on hyvä lähteä rakentamaan seuraaviin peleihin (EA-liiga 7. ja 14.2.2018) samanlaista virettä. Toivottavasti pelituntuma säilyy vähintään samanlaisena myös seuraavassa 6-divarin turnauksessa la 18.2.2018 Ruskeasuon pyhätössä, kun vastaan asettuvat lohkokakkoset Hupu-96 ja SBS Nautaeläin.

Erikoisia tilanteita:

- Merilampi blokkaa vastustajan maalilla oman pelaajan vedon (varma maali) ja tekee itse maalin :D

- Nimeltä mainitsematon pelimiehemme on kuullut Wileniltä miten olkapää-olkapää tilanteet hoidetaan, tulos ei vielä ihan samaa laatua kapteeni-Wilenin kanssa.

/ Ismo Sohlman ja Jan Lindblom