Ohjaajat

Loiskeen valmentajat osaavat hommansa


Ilman osaavaa ja innostavaa valmentajaa ei ole hyvää joukkuetta. Valmentajan pitää voittaa sekä pelureiden että perheiden luottamus - pitää olla riittävän tiukka, erittäin johdonmukainen ja aina reilu. Valmentajan pitää osata huomioda sekä yksilö että joukkue: asettaa jokaiselle sopiva tavoite ja kehittää keinot päästä niihin tavoitteisiin.

Valmentamisessa kyse ei ole pelkästään salibandystä, vaikka se Loiskeessa tärkeää onkin. Kyse on pohjimmiltaan lasten ja nuorten kasvattamisesta liikunnallisiksi ihmisiksi, jotka pystyvät itsekin pitämään kehostaan ja kunnostaan huolta. Kyse on lasten ja nuorten kasvattamisesta kunnon henkilöiksi, jotka osaavat toimia ryhmässä ja ottaa toisia huomioon. Kyse on myös siitä, että opitaan asettamaan tavoitteita ja tekemään työtä niiden saavuttamiseksi.

Loiskeen laadukas juniorikasvatustyö perustuu monen, asialle omistautuneen valmentajan pitkäjänteiseen työhön. Suomen koripallomaajoukkueen valmentaja Henrik Dettmann on esittänyt kysymyksen kaikille Suomen valmentajille: "Oletko broilerin kasvattaja vai luomuviljelijä?"

Loiskeessa ollaan luomua: yksittäinen voitto ei ole tärkeintä vaan se, mihin joukkueet ja pelurit lopulta yltävät sekä urheilijoina että ihmisinä.

Tällä sivulla esitellään Loiskeen taitavat valmentajat tavoitteineen ja saavutuksineen. Klikkaa profiili auki vasemmasta palkista nimen kohdalta ja tutustu Loiske-valmentajiin.