GUBET

LOISKE GUBET

LOISKE GUBET VOITTOON XIX SB DORON IKÄMIESTURNAUKSESSA!

LOISKE GUBET voitti alkulohkon puhtaalla pelillä. Voitot AKG Espoosta 3-2, LaPOsta 9-1 ja SB Dorosta 6-3. Toisesta lohkosta finaalivastustajaksi tuli HöySä.

Finaali oli tasaista vääntöä. Gubet pelasi hyökkäys- ja puolustuspäässä järkevästi ja tuloksena ansaittu voitto lukemin 4-1.

Tämä oli Gubbejen neljäs kerta ikämiesturnauksen finaalissa ja nyt lopulta tuli voitto!

Alkulohkopelien välissä jaettiin pelaajille kultamitalit Etelä-Suomen alueen M40 haastajasarjan voitosta, joka saavutettiin aikaisemmin keväällä.

ONNEA GUBET! LOISTO HOMMA!

Kuva EA-liigan ottelusta LOISKE-Gubet - LOISKE-miehet. Gubet eivät kuulemma jää kuvattavaksi, ellei pokalia jaeta!

LOISKE-GUBET - VIIKONLOPUN PELEISTÄ KAKSI VOITTOA!

Loiskeen ikämiesten sarjakausi on takana. LOISKE-Gubet pelasivat lauantaina 26.2 viimeiset Suomen Salibandyliiton M40-haastajasarjan pelinsä. Peleistä tuloksena kaksi komeaa voittoa.

LOISKE-Gubbejen kausi sujui muutenkin hienosti. Sarjassa pelattiin kahdeksan peliä, joista Gubet voittivat seitsemän. Yksi ottelu päätyi tasalukemiin.

IHANAA GUBET, IHANAA!

Äijät hopealle

Loiskeen ikämiesjoukkue Gubet osallistui Sb Doron järjestämään Ikis-turnaukseen ja saalisti sieltä hopeaa.

THT-Centerin turnaus lauantaina 20.9.2014 sujui Gubeilta hienosti, vaikka peleissä jouduttiin vääntämään melko pienellä porukalla.

Vähäinen miesvahvuus korvattiin väsymättömällä taistelulla, ja Gubet etenivät aina finaaliin saakka. Siellä vastassa oli tuttu vastustaja kevään loppuottelusta, HomU, joka oli jälleen parempi selkein lukemin 5 - 1.

- Jalka alkoi viimeisissä peleissä jo painaa. Keväällä taas on mahdollisuus tavoitella turnaus voittoa, miettii Ilpo Salmu Gubeista.

- Tästä meidän ikämiesten on hyvä aloitaa kausi, hän lisää

GUBET HOPEALLE

Loiskeen ikämiesjoukkue Gubet voitti hopeaa viime lauantaina 26.4.2014 Sb Doron järjestämässä ikämiesturnauksessa. THT-Centerissä Kauklahdessa oli mukana kahdeksan joukkuetta.

Gubet taistelivat tiensä tiukoista alkupeleistä maalierolla finaaliin, jossa Homu oli tällä kertaa selkeästi parempi maalein 5 - 0.

Kakkossija oli Gubeille maittava saavutus.

- Aiemmin olemme olleet mukana kolme kertaa ja itse asiassa Gubbejen ensimmäinen virallinen turnaus joukkueena oli samainen Doron turnaus 25. syyskuuta 2010. Tuolloin sijoitus silloin oli neljäs, Ilpo Salmu muistelee.