04-joukkueen juttuarkisto

Kaksi LOISKE-joukkuetta otti pisteet kotiin EA-liigapeleissä perjantai-iltana.

Loiske Nightmare 04 kohtasi Tuomarilan Urheilijoiden Flamesin. Loiske Nightmare teki ensimmäisen erän kaksi ensimmäistä maalia, TU Flames tasoittaessa. Toiseen erään lähdettiin tilanteessa 3 - 3. Loiske Nightmare meni erän toisen erän alussa kahden maalin johtoasemaan. TU Flamesin pääsi pari kertaa kaventamaan, mutta se ei tänään riittänyt. Loiske Nightmare 04 voitti pelin lukemin 9 - 6. Valmentaja Ville Määttä luotsasi Loiskeen Nightmare pelaajia.

LOISKE 06 sai puolestaan vastaansa Vihdin Salisusien 05 -joukkueen. Ensimmäisen erän 1-4 tilanne saatiin käännettyä toisessa erässä 6-5 voitoksi. LOISKE 06 paransikin peliään koko ajan ottelun edetessä. Valmentaja Mika Raunio ei voinut kuin hymyillä. Aiemmin LOISKE 06 on pelannut ainoastaan Vihdin salisusien nuorempaa joukkuetta vastaan, siksi tiukan pelin lopputulos pääsi hiukan yllättämään.

LOISKE 04 Nightmare

PUFFET CUP 11 29.4.2017 / Esport Arena

LOISKE 04 Nightmare voitti oman lohkonsa ja B-finaalissa hopeaa! Finaalissa joukkue taipui Losb Red:lle 2-4.