Loiske Ysärit

SARJAKAUDELLE 2020-2021

PELIPAIKAT HAUSSA NYT,

OTTAKAA YHTEYTTÄ PIAN:

044 - 3300781, Limppu

(Myös Whatsapp)

 

WE ARE

LOISKE YSÄRIT

 

 

HYVÄLLÄ HENGELLÄ SALIBANDYA, JOPA YMPÄRI VUODEN

 

YSÄRIT tulee sarjakaudella 2020-2021 pelaamaan edelleen paljon otteluita, nimittäin kahta eri sarjaa: SSBL:n 5-divari sekä viikoittain EA-Liigan ottelu. Parhaimmilla on usein mahdollista päästä myös seuran edustusjoukkue Kamikazen (3-divari) EA-liigan otteluissa pelaamaan.

Tarkoitus ei ole pahemmin harjoitella, ellei joukkueen pelaajat halua itse siihen suuntaan joukkueen lähtevän (päätetään ennen sarjakauden alkua), mutta viikoittainen pelailuvuoro on EA-Liigan ja 5-divarin päälle tähän asti ollut ja Kamikazen vuoroille on päässyt usein mukaan. Lisäksi osallistutaan muutamaan turnaukseen vuoden aikana. Olemme ilman vakavia tavoitteita pelaava joukkue, jossa kuitenkin on mukana valmennuksellistakin silmää mukana toiminnassa, sekä hyvällä huumorintajulla ja kannustavalla asenteella olevat pelimiehet :)

YSÄRIT perustettiin EA-Liigaan vuoden 2018 syksyksi. Mukaan asteli joukko toisilleen tuntemattomia säbäpelaajia, joista monilla oli taukoa aiemmista peleistä tai jopa sellaisia, jotka eivät aiemmin olleet joukkueissa lajia harrastaneet. Ensimmäisestä ottelusta alkaen henki on ollut kerrassaan loistava, jopa ihmeellisen hieno!

Taitavimmilla on mahdollisuus edetä tavoitteelliseen Loiske KAMIKAZE joukkueeseen, joka pelaa 2019-2020 SSBL 3-divarissa. Lisäksi A-ikäiset YSÄRIT+KAMIKAZET pelaavat myös pelata A-nuorten 2-divaria Loiske A:ssa. Hekään eivät harjoittele erikseen omana joukkueena sillä elämässä on oltava muutakin kuin salibandy, mutta pelejä on aina hauskaa pelata mukavassa porukassa ja osaavan mutta sopivan rennon valmentajan silmän alla! :)

 

Mahtavaa salibandyvuotta toivotellen,

J. Lindblom / Valmentaja

044-3300781 ja (loiske.kamikaze@gmail.com)