Loiske A-Nuoret

Kultaa Puffet Cupissa 9/2019

- SARJAKAUSI ON PÄÄTTYNYT -

PELIPAIKKAA 2020-2021 HAKEVILLE

YHTEYDENOTOT PIAN:

044 - 3300781, Limppu

(Myös Whatsapp)

(loiske.kamikaze@gmail.com)

- SEURASSA MAHDOLLISUUS PELATA VIIKOITTAIN EA-LIIGAA JA 3 TAI 5-DIVARIA

 

 

LOISKE A-NUORET!

 

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/a-poikien-2-divisioona-etela-suomi-lohko-1/5963

 

Osallistumme A-Nuorten 2-divariin ja joukkueen muodostaa mainio hyvällä hengellä varustettu pelaajisto, joilla takana ikäluokkiensa SM ja divarikausia - sekä tietysti mainio valmennus osaavalla ja samalla sopivan rennolla otteella. Idea on tarjota salibandya ja urheilun tunnelmaa niin, että koulut+työt+muut elämän asiat voi hoitaa samalla laadukkaasti - elämä ensin :)

Joukkueen pelaajista suuri osa pelaa lisäksi Loiske Kamikazessa 3-divaria tai Loiske Ysäreissä 5-divaria, eli miesten joukkueissa ja sarjoissa. Kyseiset divarijoukkueet pelaavat myös viikoittain ympärivuotisesti miesten EA-Liigaa, joten pelejä tulee paljon, sillä A-nuorten pelaajistolla on mahdollisuus osallistua myös näihin viikottaisiin otteluihin! Näissä otteluissa voi myös pelata joukkueiden otteluissa ristiin, eli pelimäärän maksimointi per viikko on erittäin mahdollista innokkaimmille.

Mukana on myös pelaajia, jotka pelaavat vain nämä nuorten A 2-Divarin sarjapelit, eli sekin on täysin mahdollista :)

Emme tule erikseen tällä A-nuorten joukkueella harjoittelemaan joukkueena, mutta pelaajat ovat miesten joukkueiden otteluissa niin sovittaessa mukana ja myös harjoitusvuoroilla mikäli harjoituksissa on tilaa. Eli paljon pelejä on mahdollista päästä pelaamaan viikoittain, eikä harjoituksissa joudu silti pakollisesti "joudu" käymään, eli on aidosti mahdollista hoitaa opiskelu ym. muutkin elämän tärkeät asiat harrastuksen lisäksi hyvin. Elämä ensin, salibandy siinä sopivasti mukana!

 

PELEJÄ PALJON YMPÄRI VUODEN!

 

Salibandyn täytteistä vuotta 2020 toivottaen, 

J. Lindblom (Joukkueen johtaja)

044-3300781 ja (loiske.kamikaze@gmail.com)

VALMENTAJA:

J. Cederlöf