Loiske Kamikaze

LOISKE KAMIKAZE - VAHVISTUNUT 2018-2019 JOUKKUEEMME!

 

* 2018-2019: YLI PUOLIVÄLIN SARJASSA JA 2019-20 NOUSU 4-DIVARIIN

* 2017-2018: ENSIMMÄINEN SARJAKAUSI JA NOUSU TAPPIOITTA 5-DIVARIIN

* TUOREIMMAT VAHVISTUKSET: 1. Tony Laakso 2. Jarno Niinimäki 

* YHTEYS VALMENTAJAAN SOITTO/WHATSAPP: 044-3300781

KAMIKAZE

pelaa Suomen Salibandyliiton (SSBL) 5-divisioonassa, johon 2018 keväällä nousimme ilman tappioita. Sarjakausi 2017-2018 oli joukkueen ensimmäinen, emmekä harjoitelleet lainkaan. KAMIKAZE osallistuu edelleen oman kotihallin EA-Liigaan, joka ottelurytmiltään viikottaisena toimii erinomaisena lisäharjoituksena varsinaista SSBL:n sarjaa varten. Ensimmäisellä sarjakaudella emme tosiaan harjoitelleet ollenkaan, valmensimme pelitavan otteluissa kauden aikana kuntoon. Alkavalle 5-divarikaudelle olemme aloittamassa kahden sarjan lisäksi myös treenivuoron aina silloin tällöin, enää emme siis anna senkään vertaa tasoitusta. Mitään kaavoihin kangistunutta treenaamista ei nytkään aloiteta :)

Kesällä (touko-heinäkuu) olemme pelanneet liki 15 ottelua EA-Kesäliigassa ja harjoitusotteluissa, joissa olemme kokeilleet myös joukkueeseen hakeneita uusia pelimiehiä. Sarjassa vilisee liigapelaajia ja ykkös ja kakkos-divarilaisia, eli kovasta sarjasta on kyse ja saadaan oma pelirutiini jo kesällä melko hyvälle tasolle. Lopullinen joukkue on sitten valittuna elo-syyskuun vaihteessa. Tammikuusta alkaen joukkueestamme pelipaikkaa on tosiaan hakenut yli parikymmentä kiinnostunutta, mikä on yllättänyt täydellisesti! Ja edelleen kesällä on tullut uusilta pelimiehiltä yhteydenottoja, näin ollen Me KAMIKAZESSA olemme erittäin otettuja kiinnostuksen määrästä ja olemme pyrkineetkin vastuullisesti valmentajan ja joukkueenjohtajan toimesta valitsemaan oikeat pelaajat kaudeksi 2018-2019.

Meillä on arvoina pelaajavalinnoissa taitojen lisäksi erittäin vahvasti mukana positiivinen ja sosiaalinen luonne - täytyy olla Pelimies silläkin osa-alueella ja esimerkiksi leijumista tai pelkästään omista pisteistä elämistä ei katsella ja jokainen pelaaja on samalla viivalla muiden kanssa riippumatta pistepörsseistä. Olemme valinneet tämän mukaisesti tasaisten pelimiesten kesken pääsyn joukkueeseemme jo nyt ja jatkossa sama linja pitää. Pääsääntöisesti kolmella viisikolla pelataan pelit jatkossakin ja pelejä on runsaasti - kesät talvet. Tätä täytyy olla nautinnollista tehdä, lähes ympäri vuoden kuitenkin Yhdessä pelaamme :) Lisäksi olemme valinneet KAMIKAZEen vain sellaisia pelaajia, jotka hoitavat oman osuutensa joukkueessamme moitteetta ja ilman muistuttamisia.

ME OLEMME KAMIKAZE

Elo-syyskuussa ennen sarjojen alkamista pelaamme vielä kymmenkunta ottelua kovia joukkueita vastaan ja pidämme mahdollisesti pienen päiväleirin hyvässä ympäristössä omassa kotihallissamme, eli Esport Areenalla. Saamme tuolloin hiottua ensi kauden pelitavan lopullisesti kuntoon ja ryhmäydyttyä vieläkin enemmän, mukaan mahtunee muutakin kuin säbää - todennäköisesti fudista ja beach-lentistä. Aiomme todellakin olla valmiita kohtaamaan vastustajat heti ensimmäisistä peleistä alkaen, mutta ennen kaikkea: nauttimaan joukkuepeli salibandysta hyvässä porukassa!

WE ARE KAMIKAZE

 

- PELAAJIEMME TAUSTA: A -ja B-Nuorten kilpa-, eliitti- tai SM-sarjoissa, osalla kokemusta myös miesten 1-3 divareista.

- KAMIKAZE ON VAHVISTUNUT HUOMATTAVASTI KAUDELLE 2018-2019 JA VAHVISTUU YHÄ!

- HARJOITUSOTTELUITA PELAAMME MIELELLÄÄN, OTA YHTEYTTÄ.

WE ARE KAMIKAZE

 

Instagram:       https://www.instagram.com/p/BeQ6bPNjo5n/

Facebook:         https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1573452076084698&id=328355483927703

WE ARE KAMIKAZE

 

VALMENTAJA:

JAN "LIMPPU" LINDBLOM

P: 044 - 3300 781

loiske.kamikaze@gmail.com                   

JOUKKUEENJOHTAJA:

ISMO SOHLMAN

P: 050 - 559 2316

loiske.kamikaze@gmail.com