Kings uutisia

LOISKE KINGS PÄÄTTI KAUTENSA HURLUMHEI-PELIIN

22.3.2018

LOISKE Kings kauden viimeinen ottelu ei missään nimessä kuvastanut Kunkkujen kautta, joka oli ihan suhteellisen onnistunut. Tämä pelitapahtuma meni jonnekin puuhastelun ja harrastelun välimaastoon. Kingsillä ei ollut ottelussa mitään palaa ja kotijoukkue M-Team Vantaa vei pelin selvin numeroin 16-9.

1. Erä

Otteluun valmistautuminen oli osastoa hälläväliä ja se näkyi heti ottelun ensi sekunneista. Yhdeksän sekuntia pelattu ja taululla komeili kotijoukkueen ensimmäinen maali.

Toista maalia saatiinkin odotella jo hurjat 39 sekuntia ja peli oli 2-0.

M-Team Vantaa halusi enemmän ottelun voittoa ja sitä kurssia oli Kunkkujen enää vaikea muuttaa, sillä ne kuuluisat vetelät olivat jo shortseissa.

Kotijoukkue pääsee luikertelemaan 4-0 johtoon., kunnes Kunkut pääsevät mukaan taululle. Kingsin ykkönen painaa pelin naapurin päätyyn ja muutaman pompun kautta uraansa viimeistelevä Markus Lesonen saa pallon lapaansa ja vetää lämärillä pallon verkkoon.

Muutaman minuutin päästä sama kenttä juonii jo toisen kavennusosuman. Kings pääsee nopeaan vastahyökkäykseen ja aikoinaan 10v. samassa kentässä pelanneet Lesonen ja Saku Sintonen löytävät toisensa vielä kerran, kun Lesonen passaa lihasmuistista Sintoselle takatolpille ja mies ei erehdy.

Kotijoukkue maalaa erässä vielä kerran ja tauolle marssittiin M-Teamin 5-2 johdossa.

2. Erä

Toinen erä on oikeastaan kopio ensimmäisestä. M-Team on kentän joka alueella parempi ja se painaa hyökkäyksiä Kunkkujen alueelle liukuhihnalta.

Erän alkupuolella luonnollisesti kotijoukkue tekee heti kärkeen yhden, kunnes kapteeni Huopalainen tällää Markus Olkkosen syötöstä kavennuksen.

Sen jälkeen M-Team latoo neljä maalia putkeen ja Kunkkulauma on hätää kärsimässä. Peli oli todellinen isät vastaan pojat ja pojat olivat vikkelämpiä.

Erän lopussa Kings saa pari lohtumaalia, kun ensin Matias Makkonen piiskaa pakin tontilta painavan ranteen verkon perukoille.

Sen jälkeen vielä tutkapari Olkkonen-Huopalainen iskee kertaalleen ja kapteeni Huopalaisen syötöstä Olkkonen maalaa muistaakseni maalin edestä illan ensimmäisensä.

3. Erä

Oli selvää, että kolmas erä olisi enää vain muodollisuus, ellei mitään maata mullistavaa tapahtuisi. Ei tapahtunut.

Erän kolme ensimmäistä kihahdusta merkataan kotijoukkueelle ja ottelusta oli kehkeytymässä oikea maali-ilotulitus. Mutta silleen ikävällä tavalla.

M-Team Vantaa iski niin monta maalia ottelussa, että tässä rupeaa muste loppumaan kynästä. Näin ollen mainitaan tällä kertaa vain Kingsin onnistujat tästä eteenpäin.

Nuorempi Olkkonen iskee jälleen Huopalaisen syötöstä yhden pöntön ja ”kaventaa” tilanteeksi 14-7. Morjens.

Myös kapteeni Huopalainen kihauttaa ottelun toisen maalinsa, kun Sintonen syöttää lapaan ja Arska tällä voimalla pallon maaliin.

Sen jälkeen lähes koko kauden lasaretissa ollut Roger Lönnqvist tekee kauden avausmaalinsa. Mies saa pallon hyvään paikkaan maalin eteen ja millään ei löydy ketään kenelle syöttää ja Rogi on pakotettu vetämään ja sieltähän napsahti oikein viuhuva yläpesä.

Kunkkujen kauden viimeinen maali nähtiin ajassa 59:55, kun sille vihellettiin rangaistuslaukaus. Vetämään asettui, niin ikään pitkään sairastuvan puolella ollut, Kimmo Rantamäki, joka veivaa tyylipuhtaasti myöskin kauden avausmaalinsa. Parempi myöhään, kun ei milloinkaan.

Lopulta ottelu siis murskaluvuin kotijoukkueelle ja Kingsin asenne oli ikävä kyllä jo kesälaitumella. Muutama vanhempi pelaaja todennäköisesti lopettaa tähän kauteen, joten olisihan sitä toivonut vähän parempaa lopetusta, mutta tällä kertaa siihen ei ollut mitään palaa.

Pelistä kertoo kaiken oleellisen se, että Kunkut päästivät ottelussa 16 maalia, joiden lisäksi maalivahdit Nurmela ja Ahonen napsivat vielä 42 torjuntaakin.

Ottelun tähdistö:

*** Saku Sintonen – Yksi Kings-legendoista (saattaa) lopettaa uransa. Viimeiseen peliin kuitenkin kunnioitettavat 1+1 tehot ja kyllä jalkaa riitti vielä yllin kyllin.

** Kimmo Rantamäki – Pelimies on erimies. Halusi mennä vetämään rankkarin, jotta saisi maalitilinsä kaudella auki ja mies lunasti puheet. Jos miehen Kings-ura edustuksen tasolla loppuu, niin ei muuta kun hattua päästä.

* Markus Lesonen – Niin ikään edustustasolla uraansa lopetteleva Lesonen iski vielä viimeisessä pelissään tehot 1+1. Illan kohokohtana ilman muuta aikoinaan monia kymmeniä (jopa satoja?) kertoja nähty tilanne, jossa Make syöttää ja Saku pistää pallon pömpeliin.

/Mauno Tuppi


 

LOISKE KINGS - UUTISIA

16.3.2018

Loiske Kings kohtasi viime viikonloppuna Haki Visan, joka taistelee edelleen kynsin hampain sarjapaikkansa puolesta. Kunkut pääsivät taasen pelaamaan paineettomana kauden toiseksi viimeisen pelin ja se hoiti pisteet kotiin kunnialla lukemin 6-4.

 

1. Erä

Kings saa otteluun salama-alun, kun vain neljänkymmenenseitsemän sekunnin jälkeen Markus Olkkonen veivaa pikku kynät ja niittää upeasti rystyltä aivan yläkulmaan. Syöttöpiste Tom of Åstenille.

Kunkuilla oli homma hallussa pelillisesti ja pallo pyöri selvästi enemmän hyökkäys-, kuin puolustuspäässä. Maaleja se ei kuitenkaan pystynyt tekemään, vaan Haki puolusti oman maalin tiiviinä.

Erän puolivälissä kotijoukkueen fanit hieraisevat katsomossa silmiään, kun vierailija Haki Visa käyttää maalipaikan hyväkseen ja iskee pelin tasoihin.

Ja vaikka kuinka pallon hallinta on Kunkuilla, pääsee vierasjoukkue silti iskemään vielä toisenkin maalin erään. Kingsin näennäinen hallinta ei riitä ja kun vierailija iskee maalit, mennään tappio niskassa erätauolle.

2. Erä

Toinen erä alkaa Kings-merkeissä. Matte Makkonen saa pallon hyvään vetopaikkaan ja mies iskee terävän ranteen yläminttuun ja pelin tasoihin.

Sitten iskee Kingsin ykkönen. Maku Olkkosen syötöstä, kenties viimeisen kotipelinsä pelannut, Saku Sintonen on maalin edessä terävänä ja pallo kylmästi maaliin ja kädet kohti kattoa.

Näin toisessa erässä Kunkut pääsevät kuin pääsevätkin rinnalle ja ohi ja maalissa torjuneen Mako Ahosen muutaman paraatipelastuksen turvin Kings ei päästä erässä maaliakaan.

3. Erä

Kolmatta erää pelattiin jo tovi, kunnes maalihanat aukeavat. Ensin Kaakki Kaakisen hyvästä esityöstä snaipperi Pepe Jalanko iskee verkot töttörölle.

Muutama minuutti siitä ja niin ikään ehtoo puolella oleva ja kenties viimeistä kotiotteluaan pelaava Markus Lesonen pääsee karvaamaan pallon pois naapurin pakilta ja lopulta veto takakulmaan.

Sen jälkeen Kings ottaa aikalisän ja se laittaa vielä kerran ”sinisen kentän” askiin. Kenttä, joka joskus kymmen vuotta sitten oli sarjassa pitelemätön ja pelaajat keikkuneet pistepörssin kärkisijoilla, oli nyt viimeistä kertaa yhdessä.

Ajetut kilometrit näkyivät heti ja Haki Visa pistää koko kentän mittaisen syöttöketjun pystyyn ja lopulta takatolpilta tyhjiin, ennen kuin ”sininen kenttä” oli edes tajunnut, että peli oli käynnissä.

Haki hakee kavennusta ilman maalivahtia ja lopulta se kostautuu ja Makkonen iskee illan toisen maalinsa. Syöttäjänä osumaan Kimmo Rantamäki, joka on myös ollut uransa jatkosta hyvin salamyhkäinen. Mene ja tiedä.

Viimeisellä minuutilla Hakille vihelletään vielä vapari kaksi metriä Kunkkujen maalista ja sininen kenttä käy vielä kuittaamassa yhden miinuksen omiin. Kiitos ja one more year julkistuksia odottelemaan...

Ottelu siis kuitenkin Kunkuille ja se oli tärkeintä.

Ottelun tähdistö:

*** Marko Ahonen – Kunkkuveskareista ylivoimaisesti korkein torjuntaprosentti. Kylmälän Hasek ei jätä ketään kylmäksi, vaan suu käy ja koppi tarttuu. Yleensä highlight-tyyliin.

** Janne Kaakinen – Rohkeaa pallollista pelaamista ja avaussyötöt puhkoivat vastustajan puolustusta. Tykkää myös kulmaväännöistä enemmän kuin Bumtsi Bumista.

* Matias Makkonen – Yöt viihteellä ja päivät maalintekotehtaalla. Onpa vaikeaa.

//Mauno Tuppi


 

 

LOISKE KINGS - UUTISIA

11.2.2018

Loiske Kings jatkoi voittoputkeaan viikonloppuna, kun se kävi noutamassa pisteet vain kolmen pisteen päässä Kingsistä vaanivalta SC Hawksilta. Sarjataulukko oli sen näköinen, että pisteet olivat erittäin tärkeät. Kaksi ensimmäistä erää oli äärimmäisen tasaisia, mutta kolmannessa erässä Kings sai vielä yhden vaihteen peliinsä ja se meni lopulta menojansa voittoon lukemin 3-9.

1. Erä

Ensimmäisessä erässä Loiske Kings oli jostain syystä hyvin hermostuneen oloinen. Syötöt eivät löytäneet millään omien lapaan ja koko peli oli jotenkin aivan jumissa.

Se heijastui myös tulostaululle, kun kotijoukkue SC Hawks vyörytti pahoja vastahyökkäyksiä vaihdosta toiseen. Kotijoukkue iskee tahdit tekemällä kaksi ensimmäistä maalia ja Kunkkuleirissä oli hyvät neuvot kalliita.

Lopulta ajassa 12:41 Kunkut saavat helpottavan kavennusmaalin, kun Piiparisen syötöstä ennen peliä maalia luvannut Janne Karisto iskee pallon kovalla vedolla maaliin.

Enempää maaleja ei ensimmäisessä erässä nähty ja tauolle mentiin maalin takaa-ajossa.

2. Erä

Toinen erä alkaa myös Kingsin kannalta sekoillen. Huolimattomuusvirheet seurasivat pelaajia ja peli oli enemmän pakottamista, kun tuttua rentoa peliä, jota joukkue on aika ajoin kaudella näyttänyt.

Kunkut pääsevät kuitenkin tasoihin, kun joukkueen puolustuksen ikiliikkuja Tomi Åsten saa pallon pakin tontille hyökkäyspäässä ja ei muuta, kun liikkuvat taakse ja viuhuva pommi tolpan kautta sisään.

Seuraavassa vaihdossa Kunkut kuitenkin sekoilevat huolella ja kotijoukkue käyttää vaihtovirheen kylmästi hyväkseen ja iskee jälleen johtoon.

Jostain syystä tämä lapsellinen Kingsin vaihtovirhe pakotti joukkueen heräämään tähän peliin ja sen jälkeen se esitti kentällä paljon parempia otteita.

Ajassa 30:43 Kunkkujen kakkoskenttä pääsee pallonriiston jälkeen 2-1 hyökkäykseen ja Markus Lesonen toimiessa syöttäjänä Jouni Olkkonen lataa onetimerin etukulmaan.

Vielä neljä sekuntia ennen erän päätöstä taikuri Helminen pitää laidalla palloa ja pieni painon siirto toiselle puolelle ja kiertorannari lähti toiselta puolelta ja siellä lepäsi. Sen jälkeen nähtiin miehen tuttu patsastuuletus ja Kunkut oli johdossa.

3. Erä

Kolmanteen erään Kunkut lisäsivät kaasua. Vain reilu minuutti pelattu ja Kingsin kakkonen pääsee jälleen pallon riistoon keskialueella. Lesosen nopea syöttö irti kirmanneelle J. Olkkoselle ja mies karauttaa yksin läpi ja täräyttää pallon häkkiin.

Muutamia minuutteja siitä ja Kingsin ykkönen pelaa pitkää hyökkäystä Haukkojen alueella ja lopulta kovan pallomyllyn jälkeen Markus Olkkonen taituroi pallon maaliin ja antaa Kunkuille tärkeää kaulaa.

Nurmela oli myös rakentanut muurin Kunkkumaalille ja mies torjui kaiken mahdollisen ja muutaman mahdottomankin.

Ajassa 50:51 Kingsin nuori Roope Piiparinen haastaa hienosti naapurin puolustusta ja pääsee hyvällä liikkeellä kantille ja iskee kovan rannarin maaliin. Syöttöpiste merkataan kauden avauseränsä pelanneelle Roger Lönnqvistille.

Ottelun lopussa kotijoukkue SC Hawks yrittää vielä kavennusta ilman maalivahtia, mutta Kings kapteeni, Ari Huopalainen, päätti lopettaa Haukkojen pyristelyt ja käy lataamassa pallon nälkäisesti maaliin.

Kolmas erä selvästi Kunkuille, joka lopulta riitti kahteen pisteeseen. Myös maalilla torjunut Nurmela pisti ottelun puolessa välissä luukut kiinni, eikä päästänyt maaliakaan viimeiseen 30 minuuttiin.

Ottelun tähdistö:

*** Roope Piiparinen – Vaikkei kovin tuttuja pelikavereita pelannutkaan vierellä, pystyi omalla liikkeellään ja haastoillaan avaamaan koko ketjun peliä ja kiitoksena tehot 1+2. Tehojen lisäksi mies ei luista puolustuspelistä milliäkään.

** Teppo Helminen – Jälleen erittäin pallovarmaa tekemistä, vaikka kuinka monta vastustajaa roikkuisi selässä. Imee vastustajat itseensä ja syöttää sen jälkeen pallon omille. Mies iski myös ottelun voittomaalin.

* Janne Karisto – Mies ilmoitti ennen peliä tekevänsä maalin ja lunasti puheensa. Tältä mieheltä ei palloa saa pois millään, vaikka mitä tekisi. Vie vastustajat kahville liukuhihnatahdilla, joka avaa aina huikeasti tilaa kentällä.

/Mauno Tuppi


 

 

LOISKE KINGS kohtaa seuraavana yhden kauden yllättäjistä, SC Hawksin. Ottelu käydään Myllypuron Arenacenterissä lauantaina 10.2. klo 14:30.

 

ENNAKKOASETELMA

SC Hawks on ehdottomasti yksi kauden yllättäjistä. Alkuun joukkueesta ei hirveästi tiedetty, mutta se on osoittanut pelaavansa menevää salibandya ja on ollut yksi lohkon kärkipään jengeistä alusta saakka.

Se on pystynyt haastamaan kaikki kärkipään jengit ja onkin helppo povata, ettei Kingsille ole vieraskaukalossa luvassa helppoa puhdetta. Hawks on taulukossa vain kolme pistettä Kingsin perässä sijalla 5.

Edellinen joukkueiden kohtaaminen päättyi Kunkuille selvin numeroin, mutta siitä on turha vetää mitään johtopäätöksiä. Loiske Kings seilaa kahden ottelun voittoputkessa ja jos joukkue halajaa kahden parhaan joukkoon, menee tämä ottelu kategoriaan huipputärkeä.

Ottelussa nähdään kummallisuuksia, kun jo kertaalleen Kings-uran lopettanut Micke Apter, tuo Kingsin oma Teemu Selänne, on ilmoitettu kokoonpanoon. Apterin siirto toiseen joukkueeseen meni piloille ja Loiske Kings saa nauttia sittenkin seuralegendan palveluksista vielä kuluvan kauden aikana.

SEURAA HÄNTÄ (SC Hawks): Teemu Timonen #12 – Timonen on koko lohkon maalipörssin jaetulla ykkössijalla. Mies osaa pistää paikan tullen pallon häkkiin.

SEURAA HÄNTÄ (Kings): Markus Olkkonen #18 – Ilmestyisikö mies tällä kertaa kokoonpanoon, niin on hieman helpompi seurata.

/Mauno Tuppi


 

LOISKE KINGS VS KIRKKONUMMEN RANGERS II

 

3.2.2018

Loiske Kings jatkoi voittojen tiellä viime viikonloppuna, kun se kaatoi kotonaan Kirkkonummen Rangers II:sen tiukan pelin jälkeen numeroin 4-3. Peli oli alusta saakka tasainen Kunkkujen pysytellessä koko pelin ajan lievässä johdossa ja lopulta pisteet jäivät kuin jäivätkin Espooseen.

1. Erä
Heti ensi minuuteista saakka peli oli hyvin tasainen. Joukkueet pelasivat omien pelisuunnitelmien mukaan, eikä naapurille annettu mitään ilmaiseksi. Ottelun ensimmäinen erä olikin vähämaalisin pitkään aikaan.

Lähimmäksi maalitekoa ensimmäiseksi pääsi vierailija Rangers, kun sille vihellettiin rangaistuslaukaus. Roni Nurmela oli kuitenkin maalilla, kuin eleetön muuri ja takaisku jäi tulematta.

Ottelun ensimmäisen maalin tekee kotijoukkue Loiske Kings, kun Henkka Isoksela nousee vasempaa laitaa pitkin ja painaa näyttävän kiertorannarin aivan etuyläpesään.

Vierailija Rangers pääsee erässä vielä tasoittamaan ja ensimmäiselle tauolle kävellään sopuisasti tasalukemissa.

2. Erä
Toinen erä on vielä maalittomampi. Torjunnat merkitään niin, että Kingsin Nurmelalle kahdeksan kappaletta ja naapurin kollegalle 12 kappaletta. Molemmat hoitavat oman hommansa hyvin ja numerot eivät ota taululla muuttuakseen.

Kunkut pääsevät kuitenkin kerran ylivoimalle ja kun kerran kukaan muu ei halua maaleja tehdä, ottaa Isoksela jälleen viittaa harteilleen. Janne Kariston hyvästä poikkarista Henkka piskaa onetimerin häkkiin ja ei muuta kun kädet ylös ja Kings johtoon.

Tämä olikin sitten lopulta erän ainokainen ja tiukoissa tunnelmissa viimeiseen erään.

3. Erä
Kolmannessa sentään nähtiin maaleja jo monikossa. Kotijoukkue Loiske Kings aloittaa, kun Sami Strömsten saa maalin eteen hyvän syötön Mika Kestiltä ja Ströbä iskee ilmekään värähtämättä pallon 100% varmasti maaliin.

Rangers kuitenkin iskee jo seuraavassa vaihdossa ja kaventaa kotijoukkueen johdon taas vain maalin päähän.

Ajassa 48:39 tutkapari Jalanko-Heikkinen löytää tässäkin ottelussa toisensa ja, yllätys yllätys, Heikkinen syöttää ja Jalanko tuikkaa tiukan onetimerin häkkiin.

Rangers ei kuitenkaan luovuta ja kun se pääsee ylivoimalle, se ei jätä tilaisuutta käyttämättä. Vierasjoukkue kaventaa enää vain maalin päähän ja aloittaa loppuun saakka kestävän hurjan takaa-ajon.

Lopussa Kings joutuu täysin puolustuskannalle ja se yrittää suojella johtoa parhaansa mukaan. Ottelun aivan viimeisillä sekunneilla Rangers pääsee vielä hyvään vetopaikkaan ja laukaus singahtaa yläriman alareunaan ja pomppii jossain maaliviivan lähettyvillä, mutta ei mene kotijoukkueen onneksi maaliin ja lopulta pisteet jäävät siis Esport Arenalle. Tiukasti mutta riittävästi.

Ottelun tähdistö:

*** Henry Isoksela – Pallovarma ja ovela nuorukainen pääsi näyttämään viuhuvaa vetoaankin tänään kahdesti ja maaliverkko heilui. Aina pilke silmäkulmassa pelaava Kelastinen on pelipäällä lähes pysäyttämätön.

** Roni Nurmela – Oli 33:a torjunnallaan ehdottomasti yksi voiton takuumiehiä ja antoi kliseisesti joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Sille päälle sattuessaan sarjan terävintä eliittiä!

* Rami Vienola – Aina kovalla tunteella pelaava Vienola oli ottelussa pelkkää terästä. Yksikään veto ei tainnut mennä miehestä läpi ja teknisesti taitava puolustaja pelasi muutenkin erittäin kypsän pelin sekä puolustus-, että hyökkäyspäässä.

/Mauno Tuppi


 

LOISKE KINGS

27.1.2018

Parin vieraspelin jälkeen Loiske Kings palaa kotikaukaloon, jossa se kohtaa paikallisvastustajan Otaniemestä, FLOBin. Ottelu teekkarikylän ylpeyksiä vastaan alkaa Esport Areenalla sunnuntaina 28.1. klo 18:30. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy, joten kaikki fanit paikalle.

ENNAKKOASETELMA

Flob on juuttunut tällä hetkellä lohkon häntäpäähän ja se on hävinnyt neljän edellisen ottelun aikana kolmesti. Joukkue on kuitenkin iskukykyinen ja se pisti edellisessä ottelussa lohkon kärkijoukkueen, Blackbirdsin, ahtaalle häviten vain niukasti.

Joukkue koki isoja muutoksia kesän aikana ja pistepörssin kärkeä siirtyi muualle. Tämä ei ole voinut olla näkymättä tällä kaudella, joskin joukkueen tavaramerkki, hyvä liike ja rento peli-ilme on pystytty säilyttämään. Hyvänä päivänä voi laittaa kenet tahansa ahtaalle.

Kings kärsi ikävän jatkoaikatappion edellisestä ottelustaan SB Vantaata vastaan, joten nyt kotona vain voitto kelpaa. Lohkon muut kärkijoukkueet ovat voittaneet omat pelinsä tällä kierroksella ja Loiske Kingsin täytyy tehdä samoin, jos se haluaa haaveilla korkeimmista sijoituksista.

Kunkkujen on tärkeä lähteä otteluun hyvällä asenteella, eikä katsella sarjataulukkoja. Juonikkaat tupsuhatut ovat ennenkin pitäneet Kingsiä ahtaalla ja löysäilyyn ei ole kerta kaikkiaan varaa, muuten tulee noutaja. Panoksenahan ottelussa on luonnollisesti, ei enempää, eikä vähempää, kuin Espoon herruus.

SEURAA HÄNTÄ (Flob): Rasmus Törnqvist #51 – Vajaa pari pinnaa per ottelu-tahdilla pisteitä naputellut Törnqvist on joukkeen selkeä pisteliideri ja kantaa suurinta tulosvastuuta.

SEURAA HÄNTÄ (Kings): Markus Olkkonen #18 – Edellisen kerran, kun herra oli kokoonpanossa, naputteli mies ekaan erään tehot 0+4. Sen jälkeen harmittava vamma esti loppupelin pelaamisen. Se on selvä, että aina tapahtuu, kun Maku on kentällä.

/Mauno Tuppi


 

16.1.2018

No olihan viihdettä tiistaille! Myyrmäestä poistuttiin yksi piste mukana, kun takkiin tuli jatkoajalla lukemin 8-7. Salibandy on niin nopea ja monesta liikkuvasta osasta koostuva peli, että otteluiden sisällä tapahtuu paljon ja asetelmat muuttuvat suurestikin lyhyessä ajassa. Niin tänäänkin.

Isoista pisteistä kun taistellaan, niin se näkyy usein ensimmäisessä erässä hieman varovaisena ja tarkkailevana pelinä, kun otetaan selvää millä suunnitelmalla vastustaja aikoo peliä pelata. Tämä oli tänäänkin määräävä kaava, Loiske Kings oli tehnyt läksynsä ja tiesi miten vastustaja haluaa peliä pelata. Tähän vastattiin pallottomassa pelissä kohtuullisen hyvin ja saatiin vastustajan vaarallinen hyökkäyskalusto ohjattua pallolla sinne minne haluttiinkin. Ensimmäinen erä päättyi 1-1.

Toiseen erään vastustajan ykkönen muutti avauspelaamistaan ja saikin 2 maalia tehtyä, ennen kuin Kunkkujen kakkoskenttä, joka oli määrätty pelaamaan Vantaan iskukykyistä ykköstä vastaan, sai juonesta kiinni. Kakkoskenttä pystyi kuitenkin ottamaan vielä yhden napsun takaisin ja toki kippari Huopalainen iski ensimmäisensä ja kolmanteen erään lähdettiin lukemista 3-3.

Kolmannen erän ensimmäinen puolisko oli kuitenkin Kunkkujen osalta synkkä. Ajassa 51:07 SB Vantaa johti ottelua 7-4 ja Kings oli pakoitettu aikalisään. Siinä sovittiin että mennään rohkeasti kuudella pelaajalla hyvissä ajoin ja toimitetaan palloa maalille. Nämä ovat niitä hetkiä kun isot pelaajat astuvat esiin. Ja tämä iso pelaaja oli Kunkkujengistä tälläkin kertaa Sami Strömsten. Maalivahti ulos ja kuusi kenttäpelaajaa sisään. Ströba parkkeerasi ison hanurinsa ”taskuun” muutaman metrin päästä maalista, maalille laitettiin alle metrin erikoismiehistä Saku Sintonen, viivaan kaikkien ”toimittajien” isoisät Huopalainen, Isoksela ja Åsten. Tuloshan oli helppo ennustaa.

56:38 Strömsten (Åsten) IM
58:10 Strömsten (Sintonen) IM
58:57 Strömsten (Sintonen) IM

Ja peli 7-7.

Jatkoaika, nykysäännöillä 4vs4, tarjosi kuitenkin katkeranmakuisen lopputuloksen. Kingsin ensimmäinen nelikko, Strömsten-Huopalainen-Sintonen-Åsten loi ensimmäiseen vaihtoonsa 3 loistavaa maalipaikkaa, mutta verkkoon asti palloa ei saatu. Kaveri pääsi vaihtamaan pallolla ja yhden puolustuspään nukahduksen kokenut Vantaan nippu kuittasi välittömästi. Pallo viivaan Lasse Lundströmille ja tarkka lämäri alakulmaan. Game over.

Harmillista kyllä, mutta Loiske Kings on hävinnyt tällä kaudella kaikki pelinsä päävastustajilleen. SB Vantaalle kahdesti, Blackbirdsille ja PSS:lle kerran. Toki kaikki ovat olleet tiukkoja vääntöjä, mutta jos divarikarsintoihin halutaan, niin nämä tiukat pelit pitää kääntää voitoiksi. Onneksi kautta on vielä reippaasti jäljellä ja mahdollisuudet ovat edelleen olemassa.

Tämän päivän pelissä Kingsin ykkönen oli se tulosyksikkö, mikä sen kuuluukin tällä sarjatasolla olla. Kaksi muuta kentällistä hävisivät vastustajalle omat taistonsa, joten tekemistä riittää.

Illan tähdistö:

⭐️⭐️⭐️ Sami Strömsten
Tehot 3+1, puolustajan paikalta ja muutenkin täyttä dominointia. On se vaan kova ukko.

⭐️⭐️ Ari Huopalainen
Kippari hoiti oman ruutunsa, iski tehot 1+1, repi ja raastoi. Ja siinä sivussa hoiti valmennushommia ja motivoi omiaan. Takuuvarmaa Arskaa.

⭐️ Saku Sintonen
Kokenut kehäkettu on edelleen maalin edessä sarjan kermaa. Huikeaa karvauspelaamista ja maukkaita riistoja, sekä sieltä kolmen metrin säteeltä tehot 1+2.

Seuraava mahdollisuus Kunkuille koittaa kotipelissä 28.1. kun urheilupuistoon tupsahtaa pari kentällistä tupsuhattuja Otaniemestä, todennäköisesti metrolla. Tämä on siis Espoon derby ja vastustaja kantaa nimeä FLOB.

Mauno Tuppi


 

LOISKE KINGS - UUTISIA

10.1.2018

oulukinkut on vedetty naamaan ja raketitkin lähetelty ajoissa taivaalle ja vihdoin koittaa se aika, kun salibandyn kakkosdivarin tauko on ohi ja joukkueet pääsevät jälleen mittelemään paremmuudesta kentällä.

Loiske Kingsin vuoden 2018 ensimmäinen peli pelataan torstaina Tikkurilan Urheilutalolla, kun vastaan asettuu kotijoukkue Tiikerit Akatemia. Ottelu alkaa klo 19.

ENNAKKOASETELMA

Joukkueiden kauden aikaisempi kohtaaminen päättyi Kunkkujen 9-2 kotivoittoon ja peli oli hyvin Kingsin hallussa alusta loppuun. Tiikerit Akatemia on kuitenkin joukkue, jonka rosteri elää pelistä toiseen ja vastaan voi asettua vain parin kentällisen joukkue, tai täysi kokoonpano, jossa kaikki farmisopimuksella Tiikerien divarijengissä pelaavat pelaajat ovat mukana.

Tiikerit Akatemian kausi on ollut hieman mollivoittoinen ja joukkue löytyy taulukosta sijalta 8. Se ei varmasti Akatemiaa tyydytä ja kevätkaudella nähdään takuulla toisenlainen ilme pelissä. Joukkue halajaa varmasti kuuden parhaan joukkoon, joten nälkää riittää yllin kyllin.

Loiske Kings seilaa kolmen ottelun voittoputkessa lähdettäessä uuteen vuoteen. Sarjataulukossa se on sijalla 4., vain kaksi pistettä sarjakärjestä. Ottelusta ei povata joukkueelle helppoa iltapuhdetta, sillä vuosien saatossa Kunkut eivät ole olleet parhaimmillaan arkipeleissä.

Kingsin peliä maustaa tässä ottelussa se valtava uutinen, että joukkueen pitkäaikainen luottopelaaja, Mikael ”Micke” Apter, on ilmoittanut päättävänsä Kings uransa edustusjoukkueessa tähän kamppailuun. Kunkut haluavat varmasti pelata voiton seuraikonille, legendaariselle numero 8:lle, joka on pelannut joukkueessa kaudesta 01/02 lähtien, jolloin osa lohkon vastustajista oli vielä vaipoissa.

Micke on joukkueen historian pitkäaikaisin kapteeniston jäsen, joka kuvastaa sitä, kuinka paljon häntä arvostetaan joukkueen sisällä. Apter jättää paikkaamattoman aukon Kunkkujen rosteriin ja pukukoppiin, mutta onneksi miestä nähdään vielä ikämiehissä tutussa paidassa myös tulevaisuudessa.

SEURAA HÄNTÄ (Tiikerit Akatemia): Olli Rinne #66 – Jos kokoonpanossa mukana, niin kannattaa seurata tarkkaan. Mies on naputellut neljään otteluun hurjat 9 maalia. Välillä divaripelit haitanneet kakkosen pelejä, joten pelannut sarjassa vain kolme ottelua.

SEURAA HÄNTÄ (Loiske Kings): Mikael Apter #8 – Seuraikoni pelaa viimeisen ottelunsa edustusjoukkueessa. Loistava pelaaja, huikea liideri ja vielä hienompi ihminen toimii ottelussa ansaitusti joukkueen kapteenina.


 

 

LOISKE KINGS

9.12.2017

OTTELUENNAKKO:

LOISKE KINGSIN kotiottelut jatkuvat sunnuntaina, kun se saa Tapiolan Esport Areenalla vastaansa kärkikuusikossa olevan M-Team Vantaan. Alkuvihell…ys kuullaan klo 18:30. Otteluun on vapaa pääsy, joten ei ole mitään syytä, mikset tulisi kannustamaan Kunkut voittoon.

 

ENNAKKOASETELMA

M-Team Vantaan kausi on sujunut suhteellisen positiivisissa merkeissä, joskin kaksijakoisesti. Muutama tappio sarjan tyvipään joukkueita vastaan, mutta voitot esimerkiksi Blackbirdsistä ja PSS:stä, joille molemmille Kings puolestaan hävisi.

M-Team majailee tällä hetkellä sarjassa kuudentena, joka on joukkueen minimitavoitteena kauden päätteeksikin, jotta paikka ensi vuoden ylemmässä lohkossa aukeaa. Joukkueen runko on säilynyt viime kaudesta hyvin ja muutama täsmähankinta on tehty parantamaan kokonaisuutta yhä.

Kingsin ja M-Teamin ottelut ovat perinteisesti olleet ääritasaisia ja tuskin tuleva ottelukaan tuo siihen kovin suurta poikkeusta.

Loiske Kings lähtee otteluun sarjataulukon sijalta 4. Sarjassa viisi ensimmäistä joukkuetta on kahden pisteen sisällä, joten kärki on erittäin tasainen. Edellinen kotiottelu PSS:ää vastaan päättyi ikävästi jatkoaikatappioon, joten joukkue lähtee parantamaan siitä.

Kingsfanit ovat tunnetusti vaativaa sakkia, joten vain voitto kelpaa kotihallissa.

SEURAA HÄNTÄ (M-Team): Sampo Viitaharju #3 – Taitohyökkääjän mieli voimahyökkääjän kuorissa.

SEURAA HÄNTÄ (Loiske Kings): Ari Huopalainen #29 – Arska on kentällä kaikkialla ja naputtanut samalla viiteen viime peliin hurjat 7+10=17 pisteet.


 

 

 

LOISKE KINGS - KOTIOTTELU SU 26.11.2017 KLO 18:30 / ESPORT ARENA

 

Kunkut palaavat pitkästä aikaa taas kotikentälle, kun se kohtaa viikonloppuna sarjakärki PSS:n. Ottelusta tulee varmasti hieno kamppailu, joten kannattaa ottaa suunta Tapiolan Urheilupuiston Esport Arenalle, jossa matsi pelataan sunnuntaina 26.11. klo 18:30. Otteluun on vapaa pääsy! Ainiin, metrollakin pääsee nykyään!

 

ENNAKKOASETELMA

PSS on sarjakärjessä ja pisteen edellä Kingsiä, joten asetelma ei voisi olla enää herkullisempi. Porvoolaisten kausi on sujunut odotetun vahvasti, vaikkakin joukkue on pelannut pelkästään vieraspelejä, johtuen Porvoossa olevasta halliremontista.

Ei ole mikään salaisuus, että Porvoolaiset hamuavat kakkosdivaria korkeammalle ja kaikki tekeminen tähtää siihen. Tapiolaan matkustaa siis varmasti pistenälkäinen joukkue, joka ei tule antamaan mitään ilmaiseksi. PSS ei ole hävinnyt varsinaisella peliajalla, kuin yhden ottelun kauden kahdeksasta pelistä ja puolestaan napsinut yhteensä 6 voittoa. Joukkueella on laaja materiaali tähän sarjaan, joten ratkaisuja on lopa odottaa leveällä rintamalla. Toki Porvoolaisten ykköskenttä on ollut kovassa vireessä oikeastaan läpi kauden ja ovat kantaneet suurinta pistevastuuta.

Kings kärsi tiukan tappion edellisenä viikonloppuna Blackbirdsille ja lähtee kääntämään kurssia taas parempaan suuntaan. Joukkue saa takaisin muutaman pelaajan sairastuvalta, joka tulee helpottamaan lähtökohtia otteluun.

Sarjataulukossa Kunkkujen sijoitus on kolmas ja pisteen päässä kärkipaikasta. Sarja on kärkijoukkueiden osalta todella tasainen ja viisi joukkuetta ovat pisteen sisällä toisistaan. Sanomattakin on selvää, että pelataan todella tärkeistä pointseista. Kingsin tulee pelata kauden parasta peliään, jos se meinaa haaveilla voitosta. Kunkkujen valmennus on kuitenkin luottavaisin mielín, että näin myös tapahtuu.

SEURAA HÄNTÄ (PSS): Miro Anttila #98 – Taitava hyökkääjä, joka omaa loistavan pelikäsityksen.

SEURAA HÄNTÄ (Loiske Kings): Eromon Agbomeirele #51 – Kingsin tuorein vahvistus, joka on kovaa kaliiberia! Vaihtoi työkiireiden vuoksi liigakentiltä Kingsin paitaan täksi kaudeksi. Ottelu on ”Erskalle” ensimmäinen Loiske Kingsin paidassa.


 

 

LOISKE KINGS - UUTISIA

18.11.2017

Loiske Kingsin vieraskiertue jatkui viikonloppuna Keravalla, jossa vastassa oli yksi kauden ennakkosuosikeista, Blackbirds. Tiukkojen vaiheiden jälkeen, Kunkut joutuivat palaamaan takaisin Espooseen yhden maalin tappio niskassaan. Maali-iloittelun päätteeksi numerot kotijoukkueelle 8-7.

 

1. Erä

Ottelun alku on Loiske Kingsille murheellinen. Joukkue ei ole kunnolla edes ehtinyt istua penkille, kun peli on jo 2-0 kotijoukkueelle. Blackbirds näytti heti alusta, että Keravalta on minkä tahansa joukkueen todella vaikea viedä pisteitä.

Erän puolivälin jälkeen Kings pääsi tekemään elintärkeän kavennusmaalin, kun loukkaantumisesta takaisin palannut Markus Olkkonen näkee kulmasta Ari Huopalaisen maalin edessä, eikä Huopalainen erehdy.

Molemmat joukkueet tuottivat useamman hyvännäköisen maalipaikan, mutta maalivahdit olivat molemmissa päissä hereillä, eikä enempää maaleja nähty.

2. Erä

Toisessa erässä se sitten lähtikin liikkeelle oikein kunnolla. Kunkut kokevat takaiskun ajassa 24:00, kun kotijoukkueen vaarallinen ylivoimapeli pääsee rankaisemaan ja vie Blackbirdsit 3-1 johtoon.

Sen jälkeen Mika Kesti haastaa isolla liikkeellä kotijoukkueen pakistoa ja tuloksena Kings ylivoimalle. Lopulta ylivoima pääsee myös tehoille, kun Huopalaisen toimiessa syöttäjänä, Jonas Weckström tekee komean soolon päätteeksi kavennuksen.

Maali tulee siirretyn jäähyn aikana ja näin Kunkut pääsevät jatkamaan vielä miehen ylivoimalla. Kotijoukkue Blackbirds iskee kuitenkin alivoimalla napakan vastahyökkäyksen päätteeksi ja Kingsille kylmä suihku niskaan.

Loiske Kings pääsee sen jälkeen vielä kerran ylivoimalle ja näin sivuhuomautuksena sanottakoon, että pilli oli todella herkässä tässä pelissä ja molemmista joukkueista komennettiin ukkoa vuorotellen boksiin ihan liikaa, ilman, että annettiin kärkijoukkueiden pelata rehdisti mutta kovaa.

No se siitä. Ylivoima alkaa Kingsin vaparilla ja se rankaisee suoraan siitä, ennen kuin mitään sen ihmeempää kuviota edes kerkiää syntyä. Petri Jalanko siirtää sivuun ja Huopalainen tinttaa ottelun toisen maalinsa ja tuo Kunkut jo maalin päähän.

Ja ilmeisesti jääkiekon ohella salibandykin on ”momentum game”, sillä kun Kunkkujen peli lähti rullaamaan, iskee se vielä ottelun tasoihinkin. Kakkoskenttä pääsee nopeaan hyökkäykseen ja Jalangon komeasta poikittaissyötöstä Erkko Heikkinen iskee onetimerilla pallon kattoon.

Näin kahden pelatun erän jälkeen ottelu on kutkuttavasti tasalukemissa 4-4.

3. Erä

Kings oli joutunut, jälleen kerran todella helposti, toisen erän lopussa jäähylle ja näin kolmannen alkuun kotijoukkue tinttaa samantien yv:llä itsensä johtoon.

Vain reilu minuutti siitä ja jälleen on Kunkkujen jäähyboksiin liikennettä. Ja sama kaava jatkui, eli Blackbirds iskee ylivoiman turvin pallon maaliin.

Kunkuille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin aloittaa hirmuinen takaa-ajo. Ajassa 49:22 Weckström juonii vastustajan maalin takana ja näkee Saku Sintosen maalin edessä, jonne mies heittää pikku namun. Ja Sintonen iskee vuosien rutiinilla pallon satavarmasti reppuun.

Kotijoukkue on kuitenkin tehokkaalla päällä. Kotiyleisön suureksi riemuksi seuraavat kaksi maalia merkitään Blackbirdsille ja Kingsin tilanne on tukalaakin tukalampi.

Kunkkujen kavennusmaali on jälleen kakkoskentän heiniä. Jalanko ja Heikkinen karvaavat pallon pois vastustajalta ja tällä kertaa Heikkinen syöttää ja Jalanko iskee pallon häkkiin.

Loiske Kings kirii vielä maalin päähän ilman maalivahtia, kun 13 sekuntia ennen loppua Markus Olkkonen heittää Weckströmille maalille, joka niittaa takakulmalta ottelun toisen maalinsa.

Tämän lähemmäksi ei vierasjoukkue päässyt ja näin pisteet Keravalle. Ottelu oli viihdyttävä kärkikamppailun arvoisesti ja peli oli kahden hyvän joukkueen kohtaaminen. Tuomarit ottivat ikävä kyllä aivan liikaa roolia, eivätkä antaneet joukkueiden oikein pelata kunnolla, vaan koko ajan piti äijää pistää boksiin. Ottelussa vihellettiin yhteensä yhdeksän jäähyä, mutta ihan niin likainen peli ei missään nimessä ollut, päinvastoin.

Ottelun tähdistö:

*** Jonas Weckström – Jalka käy ja maisema vaihtuu. Harvoja ikämiesikäisiä pelaajia, joka pystyy haastamaan jalalla kenet tahansa kaukalossa. Pystyi ottelussa pysymään pallossa ääriahtaissa olosuhteissa, joka poiki usean vaarallisen tilanteen Kunkuille.

** Erkko Heikkinen – Oli taas tuttua juonikkuutta hyökkäyspäässä ja on löytänyt Jalangon kanssa toisensa kiitettävästi viime peleissä. Pelisilmä edelleen täyttä timanttia, josta tänäänkin osoitus. Sen lisäksi yleensä syöttäjänä kunnostautunut ”Örk” pyssytti komean onetimerin häkkiin.

* Petri Jalanko – Pepen pelinluku on huikeata luokkaa. Syöttää, kun on sen aika ja ampuu, kun pelitilanne sitä vaatii. Molemmat onnistuu huipputasolla. Naputtelee lähes kolmen pisteen keskiarvolla pelistä toiseen, eikä hyytymisen merkkejä ole missään.


/Mauno Tuppi


 

LOISKE KINGS kärsi niukan yhden maalin tappion Keravalla, kun kotijoukkue Blackbirds Edari oli parempi numeroin 8-7


18.11.2017

Ottelu oli rehti ja yleisöystävällinen kamppailu, jossa molemmat jengit esittivät varsinkin hyökkäyspäässä loistavia otteita. Ottelun yksi kulminaatiopisteistä oli Kingsin kolmannen erän alun jäähyt, joista kotijoukkue rankaisi armotta ja ottelun loppu olikin sen myötä Kunkkujen takaa-ajoa. Ihan se ei tänään riittänyt ja näin pisteet jäivät Keravalle. Loiske Kingsin tehomiehinä tänään häärivät Huopalainen (2+1), Weckström (2+1) ja Jalanko (1+2).


 

17.11.2017

LOISKE KINGS kohtaa seuraavaksi sarjassa kärkikahinoissa olevan Blackbirdsin. Joukkueet ovat vain pisteen päässä toisistaan sarjassa, joten ottelusta on lupa odottaa hyvätasoista kamppailua. Peli pelataan Lauantaina 18.11. Kurkelan koululla klo 14:30.

ENNAKKOASETELMA

Blackbirds arvioitiin ennen kautta kärkikahinoihin ja siellähän he myös ovat. Pari kauneusvirhettä kauteen mahtuu, mutta joukkue on ottanut mukavat viisi voittoa seitsemästä pelistä. Pisteet oikeuttavat sarjassa sijalle 3 tasapisteissä sarjakakkosen, PSS:n, kanssa.

Blackbirds vilisee useita ratkaisukykyisiä pelaajia, joita riittää useampaan kenttään. Joukkue on palannut pienen tauon jälkeen takaisin Keravalle ja kotiareena on ennakkoon tihkuneiden huhujen perusteella paha paikka vastustajalle.

Kings pääsee otteluun sarjan piikkipaikalta ja joukkue on ottanut neljä voittoa putkeen. Nyt kuitenkin Kunkkulauma todella punnitaan, sillä vastus on sarjan kärkiluokkaa. Muutama tärkeä poissaolo (jälleen), mutta myös muutama erittäin toivottu comeback.

Kings yrittää horjuttaa kotijoukkuetta mentaalisesti sillä, että joukkueen ykköskentän keski-ikä on ottelussa vaatimattomat 39,2 vuotta. Tähän Kings onkin ilmoittanut ylpeänä, että tehkää perästä.

SEURAA HÄNTÄ (Blackbirds): Janne Uotila #83 – Painellut koko kauden tehokkaana ja mies löytyy koko sarjan pistepörssin sijalta 4 (7 ott. 14+2=16).

SEURAA HÄNTÄ (Kings): Markus Olkkonen #18 – Joukkueen taitavin yksilö hyppää melko pitkän tauon jälkeen taas askiin. Tämä lupaa vastustajan puolustukselle kiireistä iltapäivää.

/Mauno Tuppi

LOISKE KINGS SARJAKÄRKEEN!

14.11.2017

Kunkut iskivät itsensä sarjakärkeen, kun se kävi viemässä pisteet Hyvinkäältä lukemin 2-9. Voitto oli Kingsille jo neljäs perättäinen ja peli on menossa oikeaan suuntaan pikkuhiljaa. Hyvinkää on yleensä ollut perinteisesti paha paikka Kingsille, mutta tänään suoritus oli sen verran ehjä, että joukkueella ei suurta hätää missään vaiheessa ollut.

1. Erä

Ottelu toki alkoi Kunkkujen kannalta ikävästi, kun vain minuutin pelin jälkeen taululla komeili kotijoukkueen 1-0 johto. En tiedä olivatko ne kuuluisat ”dösäjalat” jääneet alle, vai mikä oli, mutta jo alkulämpö näytti katsomoon hieman aneemiselta.

Onneksi kuitenkin Kings tasoittaa pelin nopeasti, ennen kuin suurta huolta kerkeää joukkueessa syntymään. Ottelun herra ja hidalgo, Sami Strömsten, ottaa ratkaisijan viitan jo ensi metreillä harteilleen ja iskee Ari Huopalaisen hienosta pystysyötöstä pallon nuottaan. Ströba oli jäänyt maalin eteen ihan yksin ja mies hassutti komeasti maalivahdin kahville ja nosti Kunkut johtoon.

Kingsit iskee ottelussa johtoon läpi ottelun hienosti pelannut kolmoskenttä. Ketju pelaa hienon hyökkäyksen, jossa Roope Piiparinen avaa Henri Isokselalle ensin laitaan ja Henkka löytää kiertorannesyötöllä Matias Makkosen maalilta ja mies ei erehdy, vaan pomputtaa pallon häkkärin yli verkon perukoille.

Seuraavaksi onkin vuorossa kotijoukkue SCH ja jo ennakossakin esiin nostettu Semmi Seljavaara napauttaa pallon häkkiin ja tasoittaa pelin. Pitäisiköhän Kingsin pelaajienkin lukea otteluennakot, niin olisivat kartalla, ketä seurata kentällä?

Kunkut marssivat sen jälkeen kuitenkin jälleen johtoon. Vanhat ketut, Strömsten ja Huopalainen, juonivat kulmavaparista lopulta niin, että Ströba iskee takatolpilta ilmasta pallon häkkiin.

Seuraavaksi Kings pääsee ylivoimalle, joka toimiikin varsin hyvin. Pienen pallonsiirtelyn jälkeen lopulta Petri Jalangon hienon poikittaissyötön päätteeksi Erkko Heikkinen iskee takatolpilta pallon maaliin.

Maalirikkaan ensimmäisen erän viimeisen maalin pääsee napauttamaan taululle niin ikään vierailija Kings. Tällä kertaa Heikkinen syöttää nätisti maalin kulmalle ja Jalanko naputtaa pallon vastustamattomasti pömpeliin. Näin ensimmäisen stintin jälkeen Kunkut 2-5 johdossa.

2 .Erä

Toisessa erässä Kunkkujen pelitaso hieman tippuu. Sitä on ollut nyt liikkeellä, kun ollaan muutaman maalin johtoasemassa ja monesti se on ollut vaarallinen tunne.

Tällä kertaa se ei kostautunut, vaikka se niin monesti on sen tehnytkin. Kotijoukkue SCH pääsee kuitenkin entistä enemmän pallolle ja saa monesti hyviä syöttökuvioita ja maalipaikkoja luotua ja onneksi Jarmo Mäki maalilla on hereillä, sillä tuloksen muodossa se ei onneksi taululla näy.

Erä on huomattavasti vähämaalisempi ensimmäiseen verrattuna ja ainokaisen tekee vierailija Kings. Aivan kuin saman toistoa, mutta nopean hyökkäyksen päätteeksi Huopalainen syöttää pienen poikittaissyötön ja Strömsten iskee hatullisen täyteen. Ihan hyvin puolustajan tontilta.

Tilannetta edelsi semmoinenkin harvinaisuus, että ikitaistelija Janne Kaakinen pääsi lämäämään pallon maaliin, mutta epäonnekseen mies veti liian kovan lämärin ja pallo tuli niin nopeasti takaisin verkosta, etteivät tuomarit sitä nähneet. Ei kautta ilman maalia-sanonta jäi odottamaan siis hamaan tulevaisuuteen.

3. Erä

Kolmanteen erään Kings kiristää jo sitten taas tahtia. Valmennus on varmasti antanut niin sanotun hiustenkuivaajakäsittelyn erätauolla ja Kunkut näyttää olevan enemmän pelillä.

Vierailija Kings iskeekin vain viiden minuutin jälkeen. Hyvän ottelun yhdessä pelannut Jalanko-Heikkinen juonii jälleen ja lopulta Jalanko passaa ja Heikkinen iskee illan toisensa.

Sen jälkeen nähtiinkin maali, jonka jälkeen kerrostalon kokoinen apina lähti selästä. Ikämies peleissä jo kaudella maalinteon makuun päässyt Jani Anteroinen iskee ylivoimalla pallon voimalla maalin perukoille ja vie Kunkut jo kuuden maalin karkumatkalle. Maali oli Anteroiselle kauden ensimmäinen, mutta povaan, että lisää on luvassa hyvinkin nopeasti.

Loppulukemat 2-9:n käy niittaamassa vielä Kunkkujen nuoriso-osasto, kun Piiparinen passaa ja Isoksela niittaa pallon häkkiin ja laittaa pisteen pelille ja koko kolmoskentän hienolle ottelulle.

Ottelun tähdistö:

*** Sami Strömsten – Tuli, näki ja voitti. Oli parketilla kuin kotonaan ja kun muut tekivät mitä pystyivät, Ströba teki mitä halusi. En muista milloin tällaista dominointia olisi päässyt seuraamaan näin läheltä.

** Pasi Syrjäläinen – Vaikka mies ei pisteillä mällännytkään, oli ottelu erittäin ehjä suoritus. Läpi ottelun ei virheitä ja teki töitä nimenomaan joukkueelle, joka näkyi eniten loistavana puolustuspelinä.

* Jani Anteroinen – Seuraikoni pääsi käyttämään yhtä vahvuuttaan, eli loistavaa laukaustaan ja verkko sen kuin pöllysi. Toimitus povaa maalille jälkeläisiä hyvinkin nopealla tahdilla. Maalin lisäksi miehen nähtiin hymyilevän ottelun aikana kerran.

/Mauno Tuppi


 

LOISKE KINGS TARJOILI LOISTOILLAN KOTIYLEISÖLLE

5.11.2017

Ottelun kolmanteen erään lähdettiin 3-3 tilanteesta. Vastassa ollut SC HAWKS käytti kaikki oljenkorret, mutta joutui siitä huolimatta katselemaan vierestä, kun Kunkut heräsi viimeisessä erässä täyteen rähinään ja vei ottelun 10-4

Ottelun jälkeen Jouni Olkkonen käveli kiittämään kotikatsomoa.


 

LOISKE KINGS UUTISIA

4.11.2017

Loiske Kings pääsee parin viikon tauon jälkeen taas vihdoin kotikentälle, jossa vastaan asettuu samoissa pisteissä sarjataulukossa oleva ja pirteästi kauden aloittanut SC Hawks. Ottelu pelataan tutusti Tapiolan Urheilupuistossa, Esport Arenalla klo 18:30. Otteluun on vapaapääsy, joten tervetuloa kaikki kannustamaan kotijoukkue voittoon!

 

ENNAKKOASETELMA

SC Hawks on aloittanut kautensa huomattavasti paremmin, kuin moni alun perin odotti. Haukkaleirissä ollaan epäilemättä uskottu itseen ja joukkueella on viidestä pelistä saldona neljä voittoa ja vain yksi tappio. Viimeisimpänä päänahkana SB Vantaa, joka viimeistään todisti Hawksin voivan voittaa sarjassa kenet tahansa.

Haukkojen ykköskenttä Ikonen – Timonen – Gauriloff dominoi joukkueen pistepörssiä ja Gauriloff, kentän pelintekijä, on koko sarjan pistepörssissä sijalla kaksi tehoin 2+13.

Kings seilaa kahden ottelun voittoputkessa ja joukkue lähtee peliin teemalla: ei kahta ilman kolmatta. Edellisestä kotipelistä alla on kuitenkin tappio, joten Kingsillä on kotiyleisölle nyt näytön paikka. Viime pelissä Kirkkonummella kokoonpano oli hieman repaleinen, mutta tulevaan Haukkapeliin on taas kiitettävästi ukkoja tarjolla.

Edessä oleva ottelu on tärkeä joukkueiden majaillessa taulukossa samoissa pisteissä. Kingsin on otettava isännän elkeet kotihallissaan heti alusta ja keskityttävä siihen, että kaasu on pohjassa koko 60 minuuttia. Siinä on viime aikoinan ollut toivomisen varaa.

SEURAA HÄNTÄ (SC Hawks): Jarno Ikonen #97 – Haukkojen tärkein ratkaisupelaaja, joka pystyy parhaimmillaan ratkomaan kokonaisia pelejä.

SEURAA HÄNTÄ (Kings): Sami Strömsten #5 – Itseoikeutetusti puolustuspään herra ja hidalgo. Ströba on siitä mielenkiintoinen pelaaja, ettei hän ole hävinnyt urallaan ainoatakaan kaksinkamppailua. Koskaan. Sen lisäksi tuo tehoja hyökkäyspäähän roppakaupalla.

 

/Mauno Tuppi


 

 

Eromon Agbomeirele Oilersin liigajoukkueesta LOISKE KINGSIIN

3.11.2017

Loiske Kings saa riveihinsä kovan vahvistuksen, kun joukkueeseen liittyy tuulennopea maalinsylkijä, #51 Eromon Agbomeirele, 21. "Erska" siirtyy Kunkkuihin Oilersin liigajoukkueesta. Taitojensa puolesta mies olisi varmasti voinut jatkaa liigauraansa, mutta työkuviot eivät tätä tällä hetkellä mahdollistaneet. Salibandyliigassa hän ehti pelaamaan 12 ottelua, yhden niistä ollessa vuoden 2016 Superfinaali Hartwall Arenassa. Silloin Tampereen Classic korjasi kirkkaimmat mitalit, joten Erskan palkintokaappia komistaa siis hopeinen SM-mitali.

 

Laitahyökkääjä on pelannut läpi Oilersin junnuputken. Vuosina 2013-2017 hän takoi A-junioreiden kivikovassa SM-sarjassa hurjat tehot, 110 maalia ja 56 syöttöpistettä, pelimäärän näyttäessä lukemaa 81. Harvassa ovat ne pelaajat jotka pystyvät tuossa sarjassa operoimaan yli kahden pisteen keskiarvolla. Erska muodosti viime kaudella Oilersin tehoketjun yhdessä Kunkkusentteri Roope Piiparisen ja Oilersin liigajoukkueen ykkösketjussa tällä hetkellä pelaavan Severi Korhosen kanssa. Mielenkiintoista on nähdä minkälaisiin suorituksiin kaverukset yltyvät kakkosdivarissa, kun pääsevät taas pelaamaan yhdessä pienen tauon jälkeen. Toki Korhonen jatkaa edelleen liigan puolella, mutta eiköhän Kunkkurosterista löydy oivallinen vasen laituri täydentämään nuorten miesten hyökkäysketjun.

Kunkkuvalmennus odottaa hänen nousevan suureen rooliin etenkin maalintekohommissa, joten tämä mies kannattaa ottaa tarkkaan seurantaan. Hän on myös varmasti yksi sarjan nopeimmista pelaajista, joten kiirettä pitää vastustajien puolustajilla kun Erska hyppää askiin.

Tervetuloa Loiske Kingsiin #51 Eromon Agbomeirele!


 

 

Loiske Kingsin vieraspelikiertue saa jatkoa, kun joukkue matkaa aina Kirkkonummelle saakka, jossa se kohtaa paikallisen Rangers II:sen. Ottelu pelataan Kirkkonummen Väestönsuojassa lauantaina 28.10. klo 19:00.

 

ENNAKKOASETELMA

Kotijoukkue Rangers II voitti kauden ensimmäisen pelinsä, mutta sen jälkeen on tullut kolme kertaa käkättimeen. Tappioista kaksi on kuitenkin tullut kivikovilta PSS:ltä ja Blackbirdisltä, jotka kuuluvat lohkon ennakkosuosikkeihin. Rangers on aina kova kotiluolassaan ja joukkue lähtee varmasti hakemaan kauden ensimmäistä kotivoittoaan veren maku suussaan.

Rangers II on vahvistunut kuluvalle kaudelle selvästi, sillä viime vuoden "edareista" joukkue on onnistunut haalimaan useamman pelaajan riveihinsä. Vannoutunut kotiyleisö takaa myös sen, että kannustuksesta homma ei jää ainakaan kiinni, kun oman kylän pojat hyppäävät kaukaloon.

Loiske Kingsin saldo kauden peleistä on tässä vaiheessa kolme voittoa ja yksi tappio, joka oikeuttaa nelospaikalle sarjataulukossa. Perinteisesti Kunkkulauma on onnistunut pelaamaan hyviä otteluita Kirkkonummella ja joukkue lähtee ilman muuta jatkamaan siitä.

Kings joutuu lähtemään otteluun hieman repalaisella kokoonpanolla, kun lähes puolet pelaajista ovat estyneet tulemaan paikalle. Onneksi Kingsin GM:llä on ollut sen verran pelisilmää, että rosteria on kasvatettu edellisvuosista, jotta joukkue saisi aina jalkeille kilpailukykyisen ryhmän. Niin on nytkin ja joukkue lähtee jatkamaan pisteputkea.

SEURAA HÄNTÄ (Rangers II):

Aleksi Moilanen #29 – Kirkkonummen kovin veto ja on täräyttänyt neljään otteluun viisi maalia.

SEURAA HÄNTÄ (Kings):

Roope Piiparinen #50 - Hyvän fysiikan omaava nuori Piiparinen pystyy haastamaan jalalla kenet tahansa sarjassa.

/Mauno Tuppi


 

OTTELURAPORTTI: Flob - Loiske Kings 4-8

21.10.2017

Loiske Kings kävi hakemassa täyden pistepotin Otahallista, jossa se kaatoi kotijoukkue Flobin lukemin 4-8. Ottelu oli oikeastaan kolmijakoinen, kun ottelun ensimmäinen kolmannes oli täysin Kingsin hallussa, jonka jälkeen seurasi jäätyminen ja Flobin kirivaihde, kunnes Kings näytti lopussa kaapin paikan ja varmisti pisteet. Kingsin toimitukseen heitettiin hieman piikkiä ennen ottelua, kun se kommentoi Otahallin tahmalattiaa ja kentän kokoa ja näin pelin jälkeen on todettava, että sinitarrakin tuntuu liukasteelta tuohon lattiaan verrattuna. Koolla sinänsä ei ole väliä, kuten teekkarikylässä varsin hyvin tiedetään.

1. Erä

Ensi minuuteista saakka vierailija Kingsillä on ottelussa pallonhallinta, mutta yksikin syöttövirhe ja kotijoukkue Flob oli tukka putkella iskemässä vastaan. Otahallin kenttä on sen kokoinen, että siellä ei ole tilaa hieroa näyttäviä syöttökuvioita ja peli pysyikin Kunkuilla sopivan simppelinä.

Puolustusasenteesta on myös erikseen mainittava, sillä nyt vetoja jäi taas peittoihin, niin kuin pitääkin, jos otteluita halutaan voittaa. Joukkue teki nöyrää duunia koko ensimmäisen erän ajan, joka myös näkyi taululla.

Ensimmäsenä maalikarkelot aloittaa vierailija Kings ja Markus Lesonen, kun ykköskentän pienimuotoisen pyörityksen päätteeksi Make pääsee luutimaan takatolpilta reboundin verkkoon. Syöttöpiste merkittiin pisteputkeaan jälleen venyttäneelle Huopalaiselle.

Peli on tarkkaa ja maalit tiukassa. Kotijoukkue pääsee tasoittamaan ottelun, kun Kings jäähyilee. Vaikka AV toimii hyvin, tulee sieltä aivan jäähyn lopussa sittenkin maali Flobille. Ei voi mitään.

Kunkut ottavat kuitenkin jälleen kuljettajan paikan ottelussa ja karkaa johtoon. Kingsin Petri Jalanko pääsee nousemaan vasenta laitaa hyvällä jalalla ja lopulta on puoliksi nokikkain vastustajan maalivahdin kanssa ja meritoitunut maalintekijä ei erehdy. Syöttäjänä toimi jälleen pirteästi liikenteessä ollut nuori Piiparinen.

Sitten nähtiin yksi ottelun hienoimmista maaleista, kun vierasjoukkue jatkaa karkeloita. Sintonen saa hyvän katkon keskialueella ja spurttaa oikealta laidalta ylös ja miehen vetäessä pakit itseensä syöttö komeasti Strömstenille takaviistoon, joka rutiinilla pistää varmat sisään.

Erän lopussa Kings iskee vielä kahdesti. Ensin loistavan laukauksen omaava nuori Anton Aaltio saa Jalangolta laidalta poikittaissyötön, josta Aaltio täräyttää kepeän näköisesti kovan onetimerin häkkiin.

Sen jälkeen Kings iskee maltilla erän viimeisen hyökkäyksen ja lopulta muutaman pallon- ja miehen siirron myötä kenttä aukeaa ja lopulta Sami Strömsten jakaa komean syötön takatolpille, josta Lesonen iskee illan toisensa.

Näin Kunkuille varsin hyvän esityksen myötä 1-5 johto ensimmäisellä taolla.

2. Erä

Flashbackit alkavat vilkkua silmissä Kings penkillä, kun toinen erä sössittiin sitten ihan kunnolla. Neljä maalia tässä lajissa on aika pientä ja jälleen se todistettiin, kun kotijoukkue Flob päästettiin mukaan talkoisiin.

Kings jäähyilee erän puolivälissä ja saa vielä penkiltä protestoimisestakin perään lisää penaltia ja vuorossa kahden miehen alivoima. Ensimmäisen jäähyn joukkue vielä kestää, mutta lopulta Flob iskee pallon nuottaan, kun ottelua pelattu 33:41.

Tästä kotijoukkue saa selkeän piristysruiskeen ja Juhani Tammisenkin viljelmä kuuluisa momentum siirtyi Flobille. Tuloksena kaksi seuraavaakin maalia kotijoukkueelle ja ajassa 36:18 peli oli enää yhden maalin erolla Kunkuille.

Erän loppuun vielä Kingsille viiden minuutin jäähy ja hyvät neuvot olivatkin sitä myötä kalliit. Joukkue kuitenkin kestää erätauolle ilman takaiskuja hyvän AV:n myötä ja näin johtolukemissa 4-5 viimeiseen erään.

3. Erä

Kolmanteen erään tuli selkeästi taas kovemmalla asenteella oleva Kings. Joukkue oli varmasti päättänyt, että edellisen pelin sulaminen Vantaata vastaan oli vain kauneusvirhe.

Ajassa 43:52 nuori Piiparinen pääsee iskemään tärkeän puskurimaalin, kun jälleen Jalangon syötöstä Piiparinen laittaa maalintekorukkaset käteen ja raapii pallon juuri ja juuri maaliviivan yli.

Roni Nurmela pitää omilla torjunnoillaan myös Kunkut hyvin pelissä ja hoitaa oman hommansa kunnialla läpi, kun kotijoukkue hakee kavennusta.

Kings lisää höyryä ja siirretyn rangaistuksen aikana se pyörittää maltilla palloa pelaajalta toiselle, kunnes Isoksela ja Lesonen pelaavat näyttävän seinäsyötön keskenään ja ”Henkka” iskee pallon yläpeltiin.

Kotijoukkue yrittää ihan oikein vielä kavennusta ilman maalivahtia, mutta kaiken pyörityksen keskeltä Kings pääsee luutimaan tyhjiin, kun jälleen kerran yhden syöttöpisteen itselleen merkkauttanut maalivahti Nurmela heittää Aaltion läpiajoon ja nuorella miehellä on helppo työ laittaa pallo tyhjiin.

Ja näin kolmannen erän piristysruiskeen myötä Kunkuille tärkeät pisteet ja Otahallista on jotenkin keskimääräistä hienompi lähteä täysi pistepotti mukanaan kotiin.

Ottelun tähdistö:

*** Ari Huopalainen – Tällä kertaa jäi ilman maaleja, vaikka paikkoja oli useita. Taisteli läpi ottelun kovalla asenteella ja oli ykköskentän pallollisen pelin moottori hyökkäyspäässä. Raastoi sen lisäksi alivoimalla pallon usein yksin hyökkäyspäähän pelaten sekunteja pois, kun niskassa oli 3-4 pelaajaa.

** Pakkipari Karisto & Strömsten – Koko ykköskentän peli sujui huomattavasti helpommin, kun oli näin pallovarmat pakit askissa. Kaksikko ei hämmentynyt kotijoukkueen paikoin kovasta karvauksesta, vaan piti kylmän viileästi pelirohkeuden tapissa ja pallon omilla. Pallo ja miehet liikkuivat riippuen tilanteesta ja tuloksena koko kentällinen teholukemassa +3.

* Markus Lesonen – Sai mahdollisuuden ykkösen laidassa ja kiitti tehoin 2+1. Oli lähellä hattutemppuakin, mutta ylärima oli toista mieltä.

/Mauno Tuppi


 

 

OTTELURAPORTTI: Loiske Kings - SB Vantaa 7-9

15.10.2017

Loiske Kings kärsi kirvelevän kotitappion lauantaina, kun vierailija SB Vantaa kävi nappaamassa täyden pistepotin mukaansa. Ottelu oli hyvin Kunkkujen hallussa kaksi ensimmäistä erää, mutta kolmannessa erässä vierailija meni menojaan. Kaksi ensimmäistä erää Kings jaksoi puolustaa nöyrästi ja naapurin vedot jäivät lähes aina peittoihin, mutta kolmannessa erässä sitä ei enää nähty ja Vantaan vetoherkät kaverit rupesivat saamaan laukauksia perille saakka. Kings johti ottelua jossain vaiheessa selvälläkin maalierolla, joten tappio on äärimmäisen kirvelevä.

1. Erä

Ensimmäinen erä sujui suunnilleen niin, kuin oli odotettavissa. Vantaa piti paljon palloa ja Kings toimi ottelussa enemmän suoraviivaisemmin. Silmiin pistävää oli Kunkkulauman hyvät vetojen peitot ja mansikoita otettiin oikein miehissä kroppaan.

Vantaa tiedetään joukkueeksi, jossa on hyvän vedon omaavia pelaajia paljon ja vedot täytyikin jäädä peittoihin, jos meinasi pisteistä taistella.

Maalikarkelot aloittaa kotijoukkue Kings, kun Vantaallakin yhden kauden viettänyt Jouni Olkkonen maalaa ensimmäisen kerran. Syöttäjänä toimi Isoksela (ja kun nyt sanon syöttäjänä, tarkoitan siis sitä, että pallo hipaisee Henkan mailaa vahingossa) ja Olkkonen luutii maalin edestä pallon tahdolla maaliin.

Ja sama mies jatkoi ilotulitusta. Läpi ottelun hyvällä sykkeellä pelannut vanhempi Olkkonen nostaa, tällä kertaa Jalangon syötöstä, pallon luukulta jälleen pömpeliin ja pelin kahteen nollaan.

Ajassa 12:19 Kings siirtyy jo 3-0 johtoon, kun Huopalainen karvaa pallon pois naapurilta ja tällää pommin verkon perukoille. Ei syöttäjiä.

Kingsin puolustuspeli on erässä kovalla tasolla ja ensimmäisen 20 minuuttisen aikana ei nähty kuin yksi Vantaan maali ja näin ensimmäiselle erätauolle marssittiin kotijohdossa 3-1.

2. Erä

Toinen erä on hyvin pitkällä ensimmäisen kaltainen. Voisi oikeastaan puhua kopiosta. Vantaalla oli hienoinen pallon hallinta, mutta Kings puolusti viisaasti ja oli maalipaikoissa tehokas.

Kings aloittaa myös kakkoserässä maalien teon ensin. Ensin ajassa 23:51 nuori Aaltio sivaltaa onetimerilla, Weckströmin syötöstä, pallon vastustamattomasti maaliin. Maali oli myös Aaltion kauden ensimmäinen.

Sen jälkeen alkoi pieni Karisto show, kun mies kieputteli pallon kanssa koko kentän halki ja lopulta syöttö Jalangolle, joka tälläsi todella terävän onetimerin yläpeltiin. Tässä vaiheessa Kunkut johtivat jo 5-1.

Tästä pari minuuttia eteenpäin ja Kingsille sattuu musta hetki ottelussa ja SB Vantaa pääsee rokottamaan kahdesti ja toivonkipinä selkeästi herää vierailijoilla.

Kings kuitenkin vastaa niin ikään kahdella maalilla, joista ensimmäisen syntyy, kun nuorempi Olkkonen ja Huopalainen nousevat syötellen vasenta laitaa, kunnes Huopalainen tykittää 250km/h nopeudella pallon maaliin.

Toisen iskee Lesonen, joka saa maukkaan syötön Piipariselta hyökkäyspäässä keskelle ja Make sijoittaa takakulmaan. Tässä vaiheessa peli jo 7-3 Kunkuille ja se kuuluisa hyvän olon tunne alkoi hiipimään puseroon.

Aivan erän lopussa SB Vantaa vielä pääsee kaventamaan terävällä vedolla, joka on henkisesti heille varmasti tärkeä maali.

3. Erä

En tiedä mitä erätauolla tapahtui, mutta kotijoukkue Kingsin duunihaalarit jäivät koppiin. Vetoja alkoi mennä peittojen läpi maaliin ja oma hyökkäyspeli oli tahmeaakin tahmeampaa. Oma analyysini on se, että Kings pääsi lainausmerkeissä helpohkosti isoon johtoon pelissä ja kun naapuri lisäsi vaihdetta silmään, ei Kunkut enää saanut pelistä kiinni, vaan oli tuudittautunut hyvän olon tunteeseen.

Nälkäinen Vantaa käytti tämän kylmästi hyväkseen. Vantaan kovavetoisimmat kaverit alkoivat virittämään arsenaaliansa kuntoon ja vetoja tuli koko ajan läpi Mäen vartioimalle maalille saakka. Lopulta niistä aina jokusia rupeaa menemään sisäänkin ja näin ajassa 47:41 peli oli tasan 7-7 ja oli kotijoukkueen aikalisän paikka.

Lopulta vierailija Vantaa menee kuitenkin ohi, kun terävä veto sivaltaa oikealta laidalta ja Mäki on maalillaan voimaton.

Kings yrittää vielä rimpuilla ja se saakin loppuun hyvän vetopaikan, mutta ei maalia. Lopulta Vantaa rokottaa tyhjiin ja näin peli päättyy lukemiin 7-9.

Eihän tällaista saisi missään nimessä tapahtua, että joukkue menettää pisteet johdettuaan parhaimmillaan ottelua 5-1 ja 7-3. Tällaista se salibandy kuitenkin välillä on ja näistä pitää oppia. Pelissä oli paljon hyvääkin, jotka on myös syytä huomioida ja ottaa mukaan seuraavia pelejä ajatellen.

Ottelun tähdistö:

*** Jouni Olkkonen – Jätti jälleen kentälle kaikki. Jokainen voisi ottaa miehestä oppia, miten mennään kaksinkamppailuihin peleissä. Sytyttää omalla tekemisellä koko joukkuetta. Tänään palkittiin myös parilla kaapilla.

** Roope Piiparinen – Oli kolmoskentän dynamo ja pystyi omalla liikkeellä ottamaan koko kentällisen välillä reppuselkäänsä. Uskalsi haastaa pallon kanssa useasti ja naapurilla oli sen jälkeen kiire.

 * Petri Pollari – Repi, raastoi ja taisteli koko pelin ajan. Peitti lukuisia vetoja olemalla oikea-aikaisesti edessä ja pisti kroppaa likoon oikein huolella kentän jokaisella osalla.

/Mauno Tuppi


 

Loiske Kings ottaa kotiavauksesta kaksi pistettä vakuuttavan esityksen jälkeen luvuin 9-2

8.10.2017

Kunkkujen rosteri eli vielä viimeisinä hetkinä, kun ennen peliä pois putosivat Tomi Åsten ja Erkko Heikkinen, sekä alkulämmössä alaraajavamman saanut Sami Strömsten. Pikahälytyksellä mukaan saadut Matias Makkonen ja Henri Åhman tuurasivat mallikkaasti, tehden maalit mieheen. Myös Mika Kesti, joka korvasi Strömstenin ykköskentän pakkina, hoiti hommansa erinomaisesti.

Peli oli erittäin hidastempoinen ja kotijoukkue sai kontrolloida ottelun kulkua mielensä mukaan, kun Tiikerit Akatemia tyytyi vain kyykkimään omissa. Peli ei varmasti ollut se viihdyttävin, mutta tärkein tehtiin taas, eli 2 tärkeää sarjapistettä jäi kotiluolaan.

Tehomiehinä häärivät M. Olkkonen (3+1), debyytissään vakuuttanut Petri Jalanko (0+4) ja kippari Huopalainen (1+2). Loput maalit merkattiin Pollarin, Lesosen ja niinikään ensimmäisen ottelunsa pelanneen Rami Vienolan nimiin.

Kiitos yleisölle, nähdään ensi lauantaina eri merkeissä, kun vastaan asettuu kivikova SB Vantaa! Silloin joudutaan kaivamaan kaukaloon kaikki mitä löytyy, jos pisteet halutaan Esportilla pitää.


 

 

II divisioonan avausottelu LOISKE KINGS vs Grani Agents

1.10.2017

Loiske Kings pääsi heti ensimmäisessä pelissään maistamaan uusien sääntömuutosten mukanaan tuomia mausteita, kun ottelu Grani Agentsia vastaan eteni aina rankkareille asti. 6-7 voiton ratkaisi rankkareissa kylmäpäisesti Henry "Henkka" Isoksela! Roni Nurmela hoiteli kaikki vastustajan kolme yritystä ja näin ollen Kunkut korjaavat matsista kaksi pistettä, kotijoukkueen yhtä vastaan. Tehomiehinä toimivat Isokselan (2+0) lisäksi ykkösketjun Huopalainen (2+1), M. Olkkonen (1+1) ja Rantamäki (0+2). Maalit mieheen Strömstenille ja Sintoselle.

Vastustaja oli tänään erinomainen ja Loiske Kingsin esitys taas oli hieman hermostunut ja tahmea. Tärkein saatiin kuitenkin, eli kaksi arvokasta sarjapistettä! Tästä on hyvä jatkaa, kämö!


 

 

2. DIVISIOONAN AVAUSOTTELU 1.10.2017 klo 19:00 Kauniasiten palloiluhalli

Sunnuntaina pyörähtää kakkosdivari Loiske Kingsin osalta käyntiin, kun joukkue matkustaa Kauniaisiin paikallisen Grani Agentsin vieraaksi.

 

OTTELUENNAKKO: Grani Agents - Loiske Kings

30.09.2017

Tätä ollaan odotettu taas hartaasti yli pitkän kuuman kesän ja vihdoinkin se alkaa. Salibandyn kakkosdivari. Ensimmäisessä ottelussa Loiske Kings matkaa naapurikaupunkiin, Kauniaisiin, jossa se kohtaa paikallisen Grani Agentsin. Ottelu pelataan Kauniaisten Palloiluhallissa sunnuntaina 1.10. klo 19:00.

Ennakkoasetelma:

Joukkueet eivät ole kakkosessa kohdanneet muutamaan vuoteen ja niistä päivästä molemmat joukkueet ovat paljon muuttuneet. Grani on nuori ja liikkuva joukkue, joka varmasti lähtee kotiluolassaan ennakkoluulottomasti haastamaan Kingsiä. Joukkueet kohtasivat kertaalleen Suomen Cupissa, josta Kunkut naarasivat voiton lukemin 6-1. Sen perusteella Loiske Kingsin ei kannata kuitenkaan lähteä takki auki peliin, sillä Granilla on rosterissa kyllä ratkaisuvalmiita pelaajia, jos siihen tilaisuus avautuu.

Kingsin rosteri on leveämpi tänä kautena, kuin aikoihin ja vaikka muutama poissaolo onkin, saa se otteluun hyvän kokoonpanon askiin. Kauden ensimmäinen peli on aina tärkeä, jotta alkuun saadaan heti ”tekemisen meininki” päälle ja joukkueen onkin syytä unohtaa Suomen Cupit ja muut aikaisemmat pelit, sillä niillä ei ole enää tässä vaiheessa mitään merkitystä. Kings lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja vain kaksi pistettä kelpaavat joukkueelle.

Ottelun kiintoisa yksityiskohta:

Kingsin Kimmo Rantamäki palaa rikospaikalle, sillä mies edusti aikoinaan GrIFK:ta, kun joukkueet pelasivat edellisen kerran kakkosessa vastakkain. Saa nähdä millä tavoin kotijoukkueen fanit muistavat vanhaa ratkaisupelaajaansa.

Mauno Tuppi

Tulkaahan joukolla kannustamaan Kunkut voittoon!


 

 

LOISKE KINGS - UUTISIA

5.9.2018

Henry "Henkka" Isoksela, 20, siirtyy Loiske Kingsiin Esport Oilersista. Mies kuului liigajoukkueen kesärinkiin yhdessä jo aiemmin Loiske Kingsiin siirtyneen Roope Piiparisen kanssa.

Henkka on erinomainen pallollinen puolustaja, jolta onnistuu niin pelin rakentaminen, kuin hyökkäysten päättäminenkin. Hän on myös erinomainen ylivoimapelaaja. Mies omaa laajan syöttövalikoiman ja erittäin tarkan laukauksen. Tästä kertovat myös viime kaudella A-junioreiden SM-sarjassa syntyneet tehot 17, 6+9=15. Bravuurina on kanttirannari viivasta oikeaan alakulmaan! Tämä nähtiin myös viikonlopun Etelän Mestaruusturnauksessa kertaalleen.

 

Loiske Kingsin valmennusjohtoon kuuluva Jouni Olkkonen tuntee molemmat nuorukaiset entuudestaan.

- Valmensin molempia viime kaudella Oilersin A-junnuissa ja tiedän herrojen potentiaalin. Mukava saada jatkaa hommia poikien kanssa myös Kunkkujengissä. He tuovat joukkueeseen nuoruuden innon lisäksi myös monipuolista pallollista osaamista. Toki molemmilta luonnistuu myös pallotonkin pelaaminen. Ovat meille kyllä kovia vahvistuksia ja uskon että molemmat nappaavat joukkueesta ison roolin jo ensimmäisellä kaudellaan.

Loiske Kings toivottaa Roopen ja Henkan lämpimästi tervetulleiksi!

Joukkue alkaa olla viimeistä piirtoaan myöten valmiina kohta alkavaan kauteen. Harjoituspelejä pelattiin yhteensä 6 kappaletta, joissa voitot otettiin Oilersin A-junnuista, SB Vantaasta ja Westend Indiansin kakkosdivarijoukkueesta. Tappiot merkattiin peleistä Flobia, AC Hakia ja EräViikingit Akatemiaa (1.div) vastaan. Miehistöä oli otteluissa läsnä erittäin vaihtelevasti, eikä näissä saatu todellista kuvaa joukkueen iskukyvystä. Ensi viikonloppuna matkataan Raaseporiin, jossa pelataan Suomen Cupin toinen kierros. Lauantaina kohdataan kaksi alempien sarjojen joukkuetta ja sunnuntaina on vastassa kakkosdivarissa pelaavat FBC Raseborg ja Grani Agents. Näihin peleihin ollaan saamassa jo lähes täysi rosteri käyttöön, joten ainoana tavoitteena on selvittää jatkopaikka kolmannelle kierrokselle. Avainpelaajista Rami Vienola ja Petri Jalanko ovat vielä sairastuvan puolella.

Joukkueen kokoonpano 5.9.2017

 

Hyökkääjä
6Syrjäläinen Pasi02.07.1985
9Heikkinen Erkko19.07.1985
10Melasniemi Mika24.10.1981
11Olkkonen Jouni25.03.1978
13Sintonen Saku19.03.1977
17Rantamäki Kimmo17.10.1977
18Olkkonen Markus10.10.1981
19Lönnqvist Roger06.12.1983
20Kärkkäinen Tomi22.01.1975
27Aaltio Anton26.08.1996
28Åhman Henri18.02.1991
29Huopalainen Ari09.08.1980
32Weckström Jonas19.07.1982
39Lesonen Markus06.08.1980
50Piiparinen Roope03.12.1996
77Jalanko Petri25.08.1989
84Makkonen Matias24.12.1991
 
Puolustaja
3Vienola Rami30.10.1986
5Strömsten Sami02.04.1977
8Apter Mikael26.09.1977
12Kesti Mika15.03.1981
14Antikainen Sami23.03.1982
15Åsten Tomi10.08.1982
21Pollari Petri20.11.1984
22Anteroinen Jani27.11.1973
25Helminen Teppo08.01.1981
30Karisto Janne21.02.1990
42Kaakinen Janne06.05.1980
78Isoksela Henry27.09.1996
 
Maalivahti
1Mäki Jarmo04.04.1977
70Nurmela Roni20.02.1995
72Ahonen Marko

23.08.1972

 


 

 

LOISKE KINGS- UUTISIA 

14.8.2017

Kunkkulegenda Jani Anteroinen jatkaa!

Vuodesta 1995 joukkueessa pelannut legendaarinen puolustaja #22 Jani Anteroinen on päättänyt jatkaa peliuraansa. Onneksi mies päätti jatkaa, sillä näitä saappaita ei yhdellä ukolla täytetä!

Jani on uransa aikana toiminut Kingsissä suuressa roolissa niin kentällä, kuin kulisseissakin. Herra on Kingsin kautta aikojen tehokkain pelaaja, pitkäaikaisin päävalmentaja, seuran (SBS Kings) puheenjohtaja ja Loiske Kingsin joukkueenjohtaja.

Pelaajana Jani on profiloitunut pallolliseksi puolustajaksi, jolta onnistuu myös hyökkäysten päättäminen. Mies omistaa hurjan laukauksen ja pystyy jakamaan maagisia pystysyöttöjä hyökkääjille.

Viime kaudella syntyi tilastot 17, 2+7=9. Jo pelkästään se, että 43-vuotiaana pystyy vielä pelaamaan kakkosdivaria, kertoo todella poikkeuksellisesta urheilijasta. Pohjat ovat todellakin kunnossa. Kun tämä karismaattinen johtajatyyppi avaa kopissa suunsa, niin jokainen kanssapelaaja kuuntelee korvat höröllä.

Jani toimii siis tulevallakin kaudella Loiske Kingsin vastuuvalmentajana. Apuvalmentajina toimivat viime kauden tapaan Jouni Olkkonen ja Ari Huopalainen. Tämä koostumus on osoittautunut toimivaksi ja samojen miesten johdolla on hyvä jatkaa matkaa.

Joukkue neuvottelee vielä parin mahdollisen vahvistuksen kanssa.

 


 

 

Nuorta voimaa! Anton Aaltio Kunkkuihin!

14.06.2017

 

LOISKE KINGS on tehnyt sopimuksen Kirkkonummi Rangersin A-junioreista siirtyvän hyökkääjän, #27 Anton Aaltion, 20, kanssa. Aaltio oli myös muiden joukkueiden kiikarissa, joten tämä on hyvä osoitus Kunkkujen imusta siirtomarkkinoilla tällä hetkellä.

Anton täydentää hyvin joukkueen hyökkääjäosastoa, tuoden siihen roimasti liikettä ja ratkaisuvoimaa. Mies on todellinen sähikäinen, jolla pysyy myös pallo kyydissä mukana. Joukkueen kuopus on sopeutunut kokeneeseen Kunkkunippuun erittäin hyvin, eikä mitään aristelua tai kuvien kumartelua ole todellakaan ollut havaittavissa harjoituksissa, vaan mies on niputtanut laitakahinoissa ukkoa toisensa perään. Anton on todella nälkäinen ja haluaa ottaa joukkueesta suuren pelillisen roolin. Tähän on toki olemassa kaikki edellytykset ja kokeneet Kunkkulaiturit saavat pistää parastansa, jos meinaavat tämän nuoren miehen nokkimisjärjestyksessä ohittaa.

Viime kaudella Aaltio pelasi A-junioreiden SM-sarjaa Kirkkonummi Rangersissa 20 runkosarjan ottelua, joissa teki tehot 10+5=15. Pisteidentekopotentiaalia herralta siis löytyy, eikä vähiten huiman "kanttirannarinsa" johdosta.

Moro Anton ja tervetuloa Loiske Kingsiin. Millainen pelaaja on Anton Aaltio?

- En osaa tuohon mitään yksittäistä adjektiivia pistää, mutta luulisin että vahvuudet pelaajana löytyvät sieltä hyökkäyspäästä ja pallollisesta pelistä. Ja jos semmoinen termi on olemassa, kuin fiilispelaaja, niin käytän tähän sitä. Siihen liittyen isoin kehityskohta taitaa löytyä omien korvien välistä. Sitä haluankin kehittää ja löytää peliini sellaista tasaisuutta ja suoritusvarmuutta.

Kävit keväällä myös haistelemassa Kunkkujen monivuotisen kiistakumppanin, SB Vantaan meininkiä. Miksi päädyit valitsemaan Loiske Kingsin ja mitä odotat tulevalta kaudelta?

- Loiske Kings on kakkosdirreen erittäin tasokas jengi ja vaikuttaa juuri sellaiselta missä viihdyn, eli vedetään tosissaan, mutta ei liian totisesti. Henkilökohtaisella tasolla odotan tulevalta kaudelta eniten sitä, että kehittyisin nimenomaan sillä henkisellä puolella ja uskon että jos ja kun siinä onnistun, niin otan ison harppauksen eteenpäin pelaajana.

Täytyy kyllä sanoa, että on ihan uudenlainen tilanne uralla, kun olen tällaisessa porukassa jossa varmaan päälle puolet ukoista on ollut tyyliin keksimässä säbää silloin kun mä en edes tiennyt koko lajista. Tosi jees porukkaa kuitenkin jengissä!

Missä olet viiden vuoden päästä?

- Haluan urallani eteenpäin ja varmasti realistinen tavoite on olla yhtä sarjatasoa ylempänä kuin tulevalla kaudella.

Kiitos juttutuokiosta ja mukavaa kesää! Kohta taas lähdetään iskemään!

Neuvotteluita uusien vahvistusten kanssa on edelleen käynnissä, sekä taskusta löytyy yksi julkaisematon sopimus. Näillä pelimerkeillä mennään hetki eteenpäin!


 

Kuva: Newton Physics

LOISKE KINGS - Uusi huippuvahvistus! Maalitykki Kunkkuihin!

06.06.2017

LOISKE KINGS on tehnyt sopimuksen neljä kautta Salibandyliigaa pelanneen Petri Jalangon, 27, kanssa. "Pepe" on todellinen urheilija, jolta voidaan odottaa merkittävää panosta erityisesti maalinteko-osastolla. Vasemmalla laidalla viihtyvä rightin mies omaa hyvän mailatekniikan, pelisilmän, sekä loistavan laukauksen. Hän on varmasti joukkueen kovakuntoisimpia pelaajia, joten odotettavissa on vastuunkantoa siinä vaiheessa kun tiukkoja pelejä aletaan ratkomaan.

Jalanko on Salibandyliigassa edustanut Espoon Oilersia ja Jyväskylän Happeeta. Vuosien 2006-2011 aikana kertyi 85 runkosarjan ottelua, joissa syntyi 37 maalia ja 17 syöttöä, eli yhteensä 54 tehopistettä. Nämä lukemat ovat nuorelle pelaajalle kunnioitettavat, sillä hän pelasi osan peleistä myös puolustajan paikalla. Play-offseissa pistekeskiarvo nousi vielä kovemmaksi (12, 5+5=10), joten voi sanoa että tämä mies on parhaimmillaan kovissa peleissä. Tätä väitettä tukevat myös lukemat U19 maajoukkueesta, jossa mies tahkosi yhteensä 18 ottelua, joissa pommitti hurjat 15 maalia, höystettynä kuudella syöttöpisteellä. Mukaan mahtui myös Sveitsissä pelatut nuorten MM-kilpailut vuonna 2007.

Pepe siirtyy Kunkkuihin nelosdivarin SK Jyräyksestä, jossa pelasi viime kaudella yhdessä jo aiemmin Loiske Kingsiin siirtyneen Janne Kariston kanssa. Kariston viedessä joukkueen sisäisen pistekuninkuuden, oli Pepe heti perässä toisena tehoin 23+9=32.

Toimitus haastatteli herraa muutaman pikaisen kysymyksen verran.

Moro Pepe ja tervetuloa LOISKE KINGSSIIN! Mikä sai miehen siirtymään takaisin yksittäisten otteluiden pariin?

- Halusin yksinkertaisesti pelata ja harjoitella enemmän. Kunkkujen harjoituksissa oli hyvä meininki ja kun myös vanha pelikaverini Kariston Janne siirtyi tänne myös, niin tämä oli luppujen lopuksi aika helppo valinta.

Mitä odotat tulevalta kaudelta?

- Paljon hyviä ja tiukkoja pelejä, maaleja ja pelaamisen iloa.

Mikä on mieleenpainuvin hetki tähänastiselta salibandyuraltasi?

- Kyllä se on B-junioreiden SM-kulta Oilersin paidassa, vuonna 2007.

Toimitus kiittää Pepeä haastiksesta ja toivottaa miehen vielä kerran lämpimästi tervetulleeksi!

............

Älkää unohtako, että lisää saattaa olla luvassa jo lähipäivinä! Tai sitten ei.. Eihän sitä koskaan tiedä!


 

LOISKE KINGS - Kolme jatkosopimusta! Johtajuutta, juonikkuutta ja lahjakkuutta!

05.06.201

LOISKE KINGS on solminut jatkosopimukset kolmen runkopelaajansa kanssa. Viimeisinä, vaan ei vähäisimpinä,  viime kauden pelaajista julkistamme siis luottoratsu Mika Kestin, sekä viime kauden tulokkaiden, Jonas Weckströmin ja Roni Nurmelan sopimukset.

#12 Mika Kesti

Monikäyttöinen Kesti on kuulunut joukkueen kapteenistoon vuosien ajan. Esimerkillinen joukkuepelaaja tuo ryhmään reippaasti johtajuutta ja taistelutahtoa. Pelikavereiden arvostama työmyyrä on monipuolisuutensakin takia erittäin tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Pystyy pelaamaan millä tahansa pelipaikalla ja hoitaa roolinsa tasaisen varmasti. Kun tiedät mitä haluat, tilaa tältä mieheltä! Ulottuva, isokokoinen Kesti ei luovuta koskaan, vaan taistelee herhiläisenä viimeiseen pillinvihellykseen asti, oli kyseessä sitten treenit, tai ratkaisupeli.

Viime kaudella pelasi 18 ottelua, tehoin 2+4=6.

#32 Jonas Weckström

Vakuuttavan tulokaskauden myötä joukkueesta ison roolin ottanut Jonas aloittaa siis toisen kautensa Kunkkupaidassa. Pelasi viime kaudella pääosin joukkueen ykköskentän puolustajana, mutta siirtyy tulevalle kaudelle tutummalle sentterin tontille. Erittäin juonikas kaveri sekä kentällä, että kopissa! Pidetty ja iloinen veijari, joka tulee ensi kaudella tekemään kovaa tulosta myös tehopisteiden muodossa. Omaa erittäin hyvän pelisilmän, jakelee todella juonikkaita ja näyttäviä, ratkaisevia syöttöjä hyökkäyspäässä. Osaa myös rytmittää pallollista peliä helpoilla ja oikea-aikaisilla syötöillä. Jonas liikkuu todella liukkaasti, suunnanmuutoksissa ei kovin moni vastustaja kyydissä pysy. Viime kaudella iski puolustajan paikalta tehot 15, 4+6=10.

#70 Roni Nurmela

Viime kaudella sijoittui vuoden tulokas äänestyksessä toiseksi. Nuori maalivahti pelasi Kunkkuveskareista eniten pelejä (13), joissa torjuntaprosentiksi muotoutui 77,81. Roni on todella lahjakas kaveri, joka pyrkii urallaan eteenpäin. Viime kausi oli nuorelle miehelle ensimmäinen miesten tasolla, joten tulee tulevalla kaudella varmasti haastamaan entistä vahvemmin muita, kokeneita Kunkkumolareita ykköskassarin paikasta.

Tässä olivat siis toistaiseksi kaikki tehdyt jatkosopimukset. Yksi uusi sopimus on vielä julkistamatta ja muutaman uuden vahvistuksen kanssa neuvotellaan vielä. Näistä lisää lähiaikoina!


 

Sami "Ströba" Strömsten

LOISKE KINGS - MM-kisapelaaja sopimukseen!

2.6.2017

Sarjan ehdottomaan puolustajaeliittiin lukeutuva Sami Strömsten pelaa Kunkkupaidassa kaudella 2017-2018!

 

"Ströba" edusti viime kaudella pääosin Kingsin molempia ikämiesjoukkueita, mutta kävi tuuraamassa myös kolmessa kakkosdivariottelussa, joissa syntyi tehot 0+4. Tulevalle kaudelle mies hyppää Loiske Kingsin rinkiin kiinteästi ja tulee pomminvarmasti ottamaan joukkueesta todella merkittävän roolin. Kykyjensä puolesta Ströba pystyisi edelleen pelaamaan liigatasolla, ja olisi jokaisessa joukkueessa vahvistus, joten puhumme todella kovasta pelaajasta kakkosdivariin!

Samilta löytyy meriittilistaltaan jotain sellaista, mitä ei yhdeltäkään Kunkkupelaajalta ole koskaan löytynyt, eli pelatut miesten maailmanmestaruuskilpailut. Nämä kisat pelattiin Sveitsissä vuonna 2004, ja näihin kisoihin silloin vasta 27-vuotias, uransa huipulla ollut nuori mies myös pääsarjatasolla pelihommat lopetti. Kysyntää kyllä silloinkin riitti, mutta mies päätti keskittyä päivätyöhönsä. Ströba pelasi Salibandyliigassa yhteensä 135 runkosarjan ottelua, joissa syntyi puolustajalle todella kovat tehopisteet, 71+47=118. Divarista vastaavat lukemat ovat 70, 23+24=47. Maajoukkuepaidan hän sai kunnian pukea päälleen yhteensä 12 kertaa. Liigassa hän edusti HNMKY:ta ja HIFK:ta.

Isoksi mieheksi Ströban jalat käyvät ja maisema vaihtuu hämmästyttävän nopeasti. Toki myös pallo pysyy mukana. Kaksinkamppailuissa mies on sarjan kovin ja pitää huolen siitä että Kunkkumaalin edessä ei ole vastustajille tarjolla kuin niitä kuuluisia makuupaikkoja. Parhaalla kakkosdivarikaudellaan edesmenneen Falconsin paidassa yli 80 pistettä mättänyt, rauhallinen herrasmies on omintakeisella huumorillaan tuonut Kunkkukoppiin oman hienon mausteensa ja on sopeutunut joukkueeseen todella hyvin.

Toimitus jututti herraa muutamalla pikaisella kyssärillä.

Terve Ströba! Mitkäs fiilikset joukkueesta?

- Ainakin Kingsin edustuksen Whatsapp-ryhmän viestiaktiivisuuden perusteella porukka tuntuu olevan kovin innoissaan! On siellä joku salibandyynkin liittyvä viesti ollut joukossa mukana.

- Viime kauden muutaman pelin perusteella kasassa on hyvä sekoitus kaikkea mahdollista. Ilmeisesti mukaan on vielä tulossa ihan oikeitakin vahvistuksia, eikä pelkästään kuusi vuotta salibandysta taukoa pitäneitä, 40-vuotiaita, sorminivelrikkoisia jarruja. Positiivista on ollut huomata, että kakkosdivarin joukkueeksi hommaa johdetaan todella laadukkaasti.

Millä fiiliksillä tulevaan kauteen?

- ”Omilla pojilla liigaan vuonna 2020!” Todennäköisesti pelivuosia on edessä aavistuksen vähemmän kuin takana, joten tosiasiassa suurin tavoite on pysyä fyysisesti läjässä.

- Toki kaikki siinä sivussa tuleva on plussaa.

Mikä on paras muistosi uran varrelta?

- Hankalaa poimia ainoastaan yhtä. Yksittäisenä tapahtumana paras oli Eurocup Tukholmassa Hifk:n kanssa. Hienosti järjestetty turnaus ja meillä oli kasassa todella vahva joukkue.

- Maajoukkueessa taas pääsin todistamaan läheltä miten huikean hyvä pelaaja esim. Mika Kohonen oli parhaimmillaan.

- Uran parasta antia on kuitenkin ollut hienot persoonat eri seuroissa ja siitä seuranneet kaveruudet.

....

Tämän julkistuksen myötä toimitus haluaa lähettää terveisiä kaikille ensi kauden vastustajille: muistakaa ottaa varakalsarit mukaan kun tulette kulmiin pyörimään! Koska Sami Strömsten. :)

Ja hei, lisää on tarjolla lähipäivinä! Olemme solmineet yhden uuden pelaajasopimuksen, sekä yhden merkittävän jatkosopimuksen. Pysykää kuulolla!


 

 

LOISKE KINGS - Jatkosoppareita! Erikoisosaamista ja joukkuepelaajia!

21.05.2017

Jatkamme joukkueen julkistamista muutamalla jatkosopimuksella, joista löytyy joukkuepelaamista, sekä erikoisosaamista.

#10 Mika Melasniemi

Pari kautta Kunkuissa pelannut Mika on todellinen hyökkäyspään erikoismies. Lähes koko viime kauden loukkaantumisen takia menettänyt rightin laituri tekee nyt uutta tulemista, varmasti nälkäisenä. Mies on todellinen erikoisase hyökkäysalueella, pystyy viimeistelemään vaarallisella laukauksellaan yhdellä kosketuksella niin ilmasta, kuin maastakin. Myös rystyltä veto lähtee vihaisesti. Herralla on myös hyvä pelisilmä, jonka avulla pystyy antamaan ratkaisevia syöttöjä. Mika on vielä vähän katsomaton kortti Kunkkujen riveissä, toivotaan että mies saa alle ehjän kauden, niin nähdään mihin hän todella pystyy. Viime kaudella pelasi 6 ottelua, joissa syntyi 3 maalia.

#42 Janne Kaakinen

"Kaakki" on joukkueen taistelun ruumiillistuma, joka ei koskaan valita mistään, vaan tekee pyyteettömästi hommia joukkueen eteen. Pystyy pelaamaan paikkaa kuin paikkaa. Myös todistetusti maalivahdin paikkaa! Omimmillaan on kuitenkin puolustajan roolissa, jossa tekee pallon kanssa perushommia, tehden tilaa muille. Pallottomana joukkueen eliittiä, kamppailee, repii ja raastaa. Iloinen veijari, joka muistaa aina myös kannustaa pelikavereitaan. Hieno joukkueelaaja. Viime kaudella 13 ottelua, joissa saalisti yhden syöttöpisteen.

#72 Marko Ahonen

"Mako" täydentää joukkueen maalivahtiosastoa. Pelinumerosta löytyvä syntymävuosi rankkaa hänet ykköseksi kun listataan joukkuetta ikäjärjestykseen. Pelityyliltään Mako poikkeaa useimmista maalivahdeista, pelaa paljon pystyssä, mikä on salibandymaalivahdille harvinaista. Ilmeisen hyvin tämä pelityyli kakkosdivarissa puree, koska herra oli viime kaudella joukkueen veskaritilaston ykkönen, torjuntaprosentilla 83,67!  Tätäkin miestä voi helposti kutsua hyväksi joukkuepelaajaksi, on aina hyvällä huumorilla liikenteessä ja saa kopissa aikaan hymyn kaikkien huulille.

Lisää on edelleen luvassa, joten korvat höröllä siellä!


 

 

LOISKE KINGS - Kapteeni Huopalainen jatkosopimukseen!

20.05.2017

#29 Ari Huopalainen

LOISKE KINGS on tehnyt erittäin tärkeän jatkosopimuksen, kun kippari ja ykkössentteri Ari Huopalainen jatkaa joukkueen riveissä. "Arska" on yksi sarjan kovimmista pelaajista ja Kunkkujen suvereeni liideri. Kun puhutaan isoista pelaajista, jotka vaikeilla hetkillä ottavat muun joukkueen reppuselkäänsä, niin tässä Teille sellainen parhaasta päästä. Arska on väsymätön taistelija, joka painaa jokaisen vaihdon hullunkiilto silmissä, oli kyseessä sitten pelin ensimmäinen tai viimeinen vaihto ja luki taululla sitten 1-1 tai 10-0. Tämä mies ei tingi omasta suoritustasostaan koskaan. Ei ikinä. Joukkueessa suurta arvostusta nauttiva Ari on viimeiset kaudet toimittanut siis kapteenin virkaa. Ja ellei ihmeitä tapahdu, tekee niin myös tulevalla kaudella. Hän on muodostanut kakkosdivarin pelätyimmän tutkaparin yhdessä Markus Olkkosen kanssa. Viime kaudella tämä iso ratkaisija oli joukkueen tehokkain pelaaja tehoin 19, 30+29=59. Näillä lukemilla hän sijoittui koko lohkon pistepörssissä toiseksi. Harva pystyy operoimaan kolmen pisteen ottelukeskiarvolla tässä sarjassa, vaikka olisi kuinka entinen liigamies. Toki Arskallakin on liigakokemusta kolmen kauden ajalta, yhteensä otteluita kertyi 64 kappaletta, joissa silloin HIFK:ssa puolustajana syntyi tehot 6+14=20. Divarin runkosarjassa vastaavat tilastot ovat 84, 39+34=73.

Leipänsä palomiehenä ansaitseva Ari on todellakin pelaaja, joista jokainen, oli sitten juniori tai seniori, voi ottaa mallia. Todellinen urheilija ja joukkuepelaaja, jonka jokainen kilpailija haluaisi riveihinsä. Hän on pelaaja, jonka leveiden hartioiden kantavuuteen koko Kunkkulauma luottaa, ja katsoo ylöspäin. Hyvät ystävät, #29 Ari Huopalainen, kapteenien kapteeni!


 

 

LOISKE KINGS - uusia vahvistuksia!

Karisto ja Vienola Kunkkuihin!

Toivottakaamme tervetulleeksi ensimmäiset uudet vahvistukset kauden 2017-2018 joukkueeseen!

Puolustajat Janne Karisto ja Rami Vienola ovat todella kovia kiinnityksiä jo ennestään kovaan Kunkkurosteriin.

#30 Janne Karisto

Rightin kätisyydellä puolustajan ja keskushyökkääjän tontilla operoiva, erittäin taitava Janne olisi varmasti kelvannut jokaiselle joukkueelle tähän sarjaan, mutta Loiske Kings tarjosi miehelle parhaan paketin. Pelitaitojen puolesta olisi saattanut kelvata korkeammillekin sarjatasoille, mutta Oilersin liigajoukkueen, A-junioreiden fysiikkavalmennuksesta vastaavalle miehelle tämä ei ajankäytöllisesti olisi mahdollista. Toki herra on jo korkeammaltakin hankkinut kokemusta, kun on pelannut kaksi kautta Salibandyliigassa Espoon Oilersin paidassa. Liigaura jatkuisi varmasti vieläkin, ellei nuorimies olisi päättänyt lopettaa läpimurtokauden jälkeen, keskittyäkseen opiskeluun. 

Jannelta löytyy meriittilistalta jotain sellaista, mitä todella harvalta salibandyn pelaajalta löytyy, nimittäin kahdet pelatut U19 MM-kilpailut. 2007 mitalin väri oli pronssinen ja 2009 hopeinen. Jälkimmäisissä, "oman ikäluokkansa" kisoissa, mies toimi myös Suomen joukkueen kapteenina. Tässäkin hän kuuluu siis erittäin harvalukuiseen kerhoon. 

Parhaina muistoinaan uralta mies mainitseekin juuri nuo kisamatkat, sekä Liikunnan Riemun salibandyjaoston perustamisen. Viimeiset kaudet ovat kuluneet 4. divarissa, SK Jyräyksen riveissä, missä viime kaudella syntyi vaatimattomat 35 (10+25) tehopistettä. 

Kings odottaa Jannen ottavan joukkueesta suuren pelillisen roolin.

Miksi Loiske Kingsiin?
- Sarjataso tuntuu tällä hetkellä sopivalta ja joukkueen meininki hyvältä. Tekee mieli (joukkueen sloganin mukaisesti) ottaa rennosti mutta tosissaan! Ja treenivuorot osuvat sopiviin rakoihin opiskelu- ja työaikataulujen kannalta.

#3 Rami Vienola

Viime kaudella samassa lohkossa pelanneesta SB Vantaasta napattu "Rambo" on niinikään erinomainen vahvistus joukkueeseen. Liukasjalkainen ja vahva puolustajajässikkä, jolta löytyy myös huikea määrä mailataitoa ja pelisilmää. Mies on voittajatyyppi, joita yhdessäkään joukkueessa ei ole liikaa. Vaatii todella paljon itseltään, sekä myös pelikavereiltaan. Luvassa saattaa olla ensi kaudella myös silmiä hiveleviä kärkiveivejä, joten seuratkaahan tätä miestä kaukalossa tarkasti!

Rambo pelasi vuosien 2005-2014 aikana Divarin runkosarjassa yhteensä 117 ottelua, joissa syntyivät puolustajalle mukavat tehot, 24+27=51. Viime kaudella SB Vantaan kivikovassa joukkueessa mies pelasi 16 ottelua, tehoin 2+3=5. Rami toimii ensi kaudella myös Oilersin liigajoukkueen valmennuksessa.

Miksi Loiske Kings?
- Kunkuilla oli tarjota sopiva paketti harjoitusaikataulujen suhteen. Muutenkin tuntui että tämä on itselle sopiva ympäristö jatkaa peliuraa.

Parhaaksi muistokseen uralta mies ilmoittaa sen, kun pääsi C-junnuissa laukomaan rankkaria!

Kings toivottaa molemmat pelimiehet lämpimästi tervetulleeksi joukkueeseen!

Pysy kuulolla, lisää on tulossa!


 

LOISKE KINGS - Sopimuksia!

Tehosentteri, ikoni, sotaratsu, ilkeä pakki ja firman nopeimmat tumput!

19.05.2017

Tällä kertaa julkistettavat sopimusuutiset sisältävät kolme hyökkääjää ja kaksi puolustajaa.

#8 Mikael Apter

"Micke" on todellinen Kings-ikoni, takana kunkkupaidassa on jo 15 kautta. Jotain pelaajan luonteesta kertoo se, että herra on toiminut useana kautena joukkueen kapteenina. Jättää kaukaloon aina kaikkensa ja uhrautuu joukkueensa puolesta. Yleensä pelin jälkeen kroppa on täynnä "mansikoita", peitettyjen vetojen muistomerkkeinä. Hyvän pelikäsityksen omaava sentteri on viimeisinä kausina pelannut enimmäkseen pakin tontilla, mutta on käyttökelpoinen edelleen molemmilla pelipaikoilla. Arvostettu kaveri joukkueen sisällä. Viime kaudella syntyi tehot 14, 0+2.

#9 Erkko Heikkinen

Yksi Kunkkujen historian tehokkaimmista pelaajista omistaa myös jengin yhden kauden piste-ennätyksen, jolla takoi peräti 64 tehopistettä. Pelannut viimeisinä kausina niin puolustajana kuin sentterinäkin, jolla paikalla on omimmillaan. Tehoja on kuitenkin tullut mukavasti myös pakin tontilta. Pitkänhuiskea kikkarapää rakentaa maltilla peliä ja jakelee millintarkkoja poikkisyöttöjä, joista palopostit puttailevat palloa verkkoon. Pelisilmä on sarjan ehdotonta kärkeä. Iski viime kaudella tehot 19, 9+20=29. Potentiaalia on kilpailla koko sarjan pistepörssin voitosta.

#14 Sami Antikainen

Romuluinen "raksamies" ei tunne sanaa armo, vaan laittaa vastustajat surutta nippuun ja vie pallon mukanaan. Tätä miestä vastaan ei todellakaan ole mukavaa vääntää. Joukkuepelaaja, joka pelaa aina "satasella", peittää laukauksia, antaa helppoja syöttöjä ja voittaa kaksinkamppailut. Omaa myös erittäin kovan rannelaukauksen. Todella arvokas pelaaja joukkueelle. Viime kauden tehot 16, 4+1=5.

#20 Tomi Kärkkäinen

"Kärki" on yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista. Hyvällä laukauksella ja pelisilmällä varustettu laituri äityi keväällä todelliseen hurmokseen ja sen myötä summasi viime kaudella hyvät tehot, 7+6=13. Otteluita kertyi 13 kappaletta. Pelasi parhaan kautensa miesmuistiin ja todisti että ikä on todellakin vain numeroita. On ikäisekseen (42) erittäin hyvässä kunnossa. Tehoja syntyy varmasti myös tulevalla kaudella. Matkalle jää myös todennäköisesti noin 15 katkennutta Fat Pipea. Uskomaton taito katkoa mailoja pelitilanteissa.

#39 Markus Lesonen

Joukkueen, ja ehkä koko sarjan nopeimmat kädet omistava "Make" tunnetaan yleisesti joukkueen mukavimpana pelaajana. Aina hyvällä tuulella, jonka onnistuu myös tartuttamaan koko joukkueeseen. Todellinen joukkuepelaaja, joka taitaa myös maalinteon. Ja kun Make tekee maalin, se ei koskaan ole sieltä rumimmasta päästä. Mies pystyy jäätäviin yksilösuorituksiin, oli vastassa sitten pelkkä maalivahti, tai koko vastustajan viisikko. Tätä herraa on nautinto katsella, niin kaukalossa, kuin sen ulkopuolellakin. Viime kaudella pelasi 16 ottelua, joissa tarjoili nautintoa 10 maalin ja 5 syöttöpisteen verran.

Lisää on tulossa lähiaikoina!


 

Markus Olkkonen (kuva: www.paakallo.fi)

LOISKE KINGS - UUTISIA

 

Nyt on vuorossa LOISKE KINGS-sopimusjulkistuksista se kaikkein odotetuin! Salibandylegenda Markus Olkkonen jatkaa Kunkkupaidassa myös tulevalla kaudella!

 

"Maku" on todella jättänyt kädenjälkensä liigakentille. Mies on pelaajana lähes täydellinen, erittäin monipuolinen paketti. Vahva, taitava, juonikas ja nopea. Erityisesti pallon kanssa suunta muuttuu hämmästyttävän nopeasti. Maku tunnetaan myös yhtenä liigahistorian parhaista aloittajista. Hän on urallaan pelannut niin hyökkääjänä, kuin puolustajanakin. Tehopisteitä on pelipaikasta ja ketjukavereista riippumatta syntynyt tasaisen tappavaan tahtiin. Parhaiten mies muistetaan ehkä liigakenttien todellisesta tehoketjusta, jonka muut jäsenet olivat Riku Kekkonen ja Kari Koskelainen. Kolmikko kylvi kauhua vastustajiinsa yhdessä ensin Helsingin IFK:ssa ja sen jälkeen vielä TPS:n paidassa Turussa. HIFK:n ja TPS:n lisäksi Olkkonen on liigassa edustanut Espoon Oilersia, jossa voitti ensimmäisen SM-mitalinsa, sekä SSV:tä, josta tarttui matkaan lisää metallia. Mies on pelannut myös yhden kauden Sveitsin pääsarjassa Alligator Malansin riveissä. Maku siirtyi Kingsiin kesällä 2015 SSV:n riveistä. Vuodenvaihteessa halu voittaa se puuttuva Suomenmestaruus, ohjasi miehen takaisin Oilersin paitaan. Sillä hetkellä sijoitus kakkosdivarin pistepörssissä oli 1. Oilersissa hän ehti pelata 9 runkosarjan ottelua, tehden niissä saman verran (6+3) tehopisteitä. Pudotuspeleissä vauhti kiihtyi entisestään ja mies johti Oilersin aina Superfinaaliin saakka, tehden yhteentoista otteluun tehot 10+5=15. Tälläkin kertaa kultainen mitali kuitenkin väisti viime hetkellä, kun Tampereen Classic pusersi mestariksi. Paluu Kingsiin koitti heti seuraavana kesänä. Viime kaudella Maku iski tauluun teholukemat 18, 26+27=53, joilla irtosi pistepörssin sija numero viisi.

Suomen maajoukkuepaitaa mies on kantanut yhteensä kymmenessä ottelussa. Mies sijoittuu Salibandyliigan kaikkien aikojen runkosarjan pistepörssissä sijalle 20. Pelejä on alla 264 ja näissä on syntynyt järkyttävät tehot, 195 maalia, 207 syöttöä ja yhteensä 402 tehopistettä! Takaa löytyy melkoisia salibandylegendoja, kun alkaa tilastoja selaamaan. Play-offseissa saldot ovat 57 peliä, tehoilla 27+33=60. Kaudella 2012-2013 mies voitti koko pudotuspelien pistepörssin, tehden yhteentoista otteluun tehot 8+15=23. Runkosarjassa herran yhden kauden piste-ennätys kirjataan hurjin lukemin 40+33=73. Pitkälle, yksitoista kautta kestäneelle liigauralle mahtuu ainoastaan yksi kausi kun pelien lukema on ollut suurempi kuin pistemäärä. Puhumme siis aivan käsittämättömän upeasta urasta pääsarjoissa. SM-kulta on miestä tähän asti kiertänyt, mutta matkalta on tarttunut Suomen ja Sveitsin Cupin voitot, sekä Salibandyliigasta kaksi hopeista ja kolme pronssista mitalia.

Makun jatkosopimus takaa sarjalle hienoa tähtiloistoa ja näkyvyyttä, sekä Loiske Kingsin seuraajille uskomattomia suorituksia kaukalon puolella, sekä esimerkkiä siitä, miten nöyrä ammattimies hommansa hoitaa, sarjatasosta riippumatta.

Viikon aikana luvassa lisää uutisia. Kämö Kings!


 

 

LOISKE KINGS - Uutisia

 

Uusia sopimuksia!

Seuraavina julkistuksina pamautetaan pihalle 3 hyökkääjää, 2 puolustajaa ja maalivahtilegenda. Mailataitureita, öljylanteet, taistelutahtoa ja muuri. Jatkamme sopimusten julkistamista tämän viikon aikana. Luvassa on lisää Kings-ikoneita, sekä todellisia tähtipelaajia tälle sarjatasolle!

 

#1 Jarmo Mäki

"Jamo" on todellinen Kings-legenda. Mies oli mukana perustamassa joukkuetta vuonna 1994 ja on pelannut jokaisen kauden siitä lähtien. Takana Kunkkupaidassa siis vaatimattomat 23 kautta. Tätä rekordia ei varmasti riko kukaan. On osoittanut että vanhoilla päivilläkin voi vielä kehittyä pelaajana. Jamo on kuin se hyvä viini, joka vuosien vieriessä vaan paranee. Arvo joukkueelle on mittaamaton. Kun herran laittaa maalin suulle, tietää mitä saa, varman ja tasaisen suorituksen. Todellinen Kings-mies henkeen ja vereen. Vaatii kanssapelaajilta paljon, mutta heittää myös itsensä peliin.

#19 Roger Lönnqvist

Taiteilija aloittaa toisen kautensa Kunkuissa. Oli viime kaudella yksi parhaista tulokkaista ja haluaa varmasti tulevalla kaudella ottaa joukkueessa entistä suuremman roolin. Pelannut urallaan useita kausia myös divarissa, ja kakkosessa on iskenyt tiskiin mainioita teholukemia. "Rogilla" on joukkueen pehmeimmät kädet ja kikka-arsenaali tuntuu olevan loputon. Omaa myös aivan maagisen pelisilmän, puhkoo ovelilla syötöillään vastustajan viisikkoa jatkuvasti. Iski tulokaskaudellaan lukemat 21, 9+13=22.

#28 Henri Åhman

Päivän mailataituri nro 2. Myös viime kaudella joukkueessa debytoinut "Hema" on todella juonikas ja monipuolinen pelimies. Pelasi viime kaudella jokaista pelipaikkaa hyvällä menestyksellä ja latoi ohessa hyvät tehopisteet pelimäärään suhteutettuna. Todella hyvät kädet, sekä loistavat viimeiset syötöt. Erittäin vaarallinen pelaaja hyökkäyskolmanneksella. Ampuu hanakasti ja lujaa. Hyvät mahdollisuudet ottaa joukkueesta iso pelillinen rooli. Viime kaudella iski tauluun lukemat 10, 9+3=12.

#84 Matias Makkonen

"Matte" teki keväällä paluun Kingsiin, vietettyään muutaman vuoden Lappeenrannassa opiskelun parissa. Ei vielä viime kaudella esiintynyt kuin neljässä ottelussa (1+1=2), mutta on nyt mukana karkeloissa alusta lähtien ja varmasti valmis kairaamaan joukkueesta isompaa roolia. Kun tämä herra on askissa, niin kannattaa seurata silmä kovana, sillä jotain yllättävää ja poikkeuksellista todennäköisesti tapahtuu! Omistaa joukkueen ainoan kärkiveivin ja myöskin väkevän rystylaukauksen. Toivottu paluumuuttaja, luo omalla iloisella persoonallaan positiivista henkeä joukkueeseen.

#21 Petri Pollari

Todellinen kaukalosoturi ja joukkuepelaaja. "Pouttu" on aina listalla korkealla kun kauden päätteeksi äänestetään joukkueen parasta puolustajaa. Todella valmis paketti, jolta ei heikkouksia löydy. Suoritustaso ei ailahtele, vaan tarjoaa aina takuuvarman laatusuorituksen, oli vastassa sitten sarjan kärki- tai jumbojoukkue. Todella arvostettu pelaaja joukkueen keskuudessa. Kuuluu siihen harvalukuiseen kerhoon joukkueessa, jolta löytyy vyöltä myös mitali Salibandyliigasta. Iski ison loukkaantumisen rasittamalla viime kaudella seitsemän syöttöpistettä, mutta palaa tulevalla kaudella varmasti myös tehojen puolesta omalle tasolleen.

#25 Teppo Helminen

Isokokoinen Teppo on kuulunut joukkueen runkopuolustajiin jo vuosikymmenen. Vahvuudet löytyvät pallollisesta pelistä. Pehmeät kädet, kovat laukaukset, tarkat syötöt ja valloittavat vartaloharhautukset. Kyllä isokin mies voi liikkua sulavasti! Tämän miehen peliä on nautinnollista seurata. On puolustuspäässä yksi joukkueen parhaista vetojen peittäjistä. Viime kauden teholukemat olivat 13, 1+1=2, joita varmasti haluaa lähteä nostamaan takaisin omalle tasolleen. Ja kykyä tähän myös löytyy edelleen.


 

 

LOISKE KINGS - uutisia

 

Ensimmäiset pelaajasopimukset tulevalle kaudelle, KINGS-ikonit jatkavat!

 

LOISKE KINGS alkaa olla viimeistä piirtoaan myöten kasassa, joten on aika julkaista ensimmäiset pelaajasopimukset tulevalle kaudelle. Jatkosopimukseen nimensä ovat piirtäneet hyökkääjät Pasi Syrjäläinen, Saku Sintonen, Jouni Olkkonen ja Kimmo Rantamäki. Puolustukseen on ensimmäisenä kiinnitetty Tomi Åsten.

#6 Pasi Syrjäläinen

Pasi on pelannut Kunkuissa jo vuosia ja on jokaisella kaudellaan ollut yksi joukkueen parhaista maalintekijöistä. Hätyyttelee 20 maalin rajaa tulevallakin kaudella. Pasi on kylvänyt tuhoa hyökkäyspäässä etenkin monivuotisen tutkaparinsa Erkko Heikkisen kanssa. Todellinen sniper, jolta onnistuu myös alaspäin pelaaminen. Sijoittuu hyvin kentällä ja on vahva kaksinkamppailuissa. Teki viime kaudella uransa heikoimmat tehot, 11+4=15, joten nälkää tulevalle kaudelle herralla varmasti riittää.

#13 Saku Sintonen

Ikonikerhoon kuuluva Saku on todellinen maalitykki. Kun pallo pyörii vastustajan maalin lähettyvillä, löytää tämä mies sen jostain ja laittaa kylmästi maaliin. Kingsin ykköskentän oikea laituri monen vuoden ajalta, joka on varmasti vastustajan papereissa aina merkattu punakynällä. Työmyyrä, joka karvaa pallon vastustajalta hämmästyttävän kovalla prosentilla. Viimeisteli viime kaudella kahdeksaantoista otteluun tehot 22+10=32.

#11 Jouni Olkkonen

Yksi joukkueessa vielä jatkavista ikoneista. "Gepardi" on varmasti vastustajien ihon alla jokaisessa vaihdossa. Repii, raastaa ja kamppailee kovalla intensiteetillä. Hyökkäyspäässä juonikas, pystyy antamaan ratkaisevia syöttöjä. Muodostanut vuosia Kunkkujen kovan kakkosketjun yhdessä Heikkisen ja Syrjäläisen kanssa. Erikoisuutena sarjan kovin rystylämäri. Viime kaudella syntyivät tehot 15, 11+7=18.

#17 Kimmo Rantamäki

"Pelimies" on erittäin pidetty pelaaja joukkueen keskuudessa, mutta vastustajat eivät varmasti nauti herraa vastaan pelaamisesta. Todella vahva ja hyvällä liikkeellä varustettu duunari, joka pystyy myös koviin teholukemiin. On viimeistellyt jokaisella Kings-kaudellaan maali-per-peli tahdilla ja kun peliä ratkotaan, nostaa tämä mies usein kädet kohti kattoa maalin merkiksi. Viime kaudella kädet nousivat kuudessatoista ottelussa juurikin tuon 16 kertaa. Tähän päälle merkittiin myös 7 syöttöpistettä ja kokonaissaldoksi muodostui 23 tehopistettä.

#15 Tomi Åsten

Tomi täydentää yläpuolella julkaistua raastajaosastoa. On raudanluja kaksinkamppailuissa, joista useimmiten poistuu pallon kanssa, jättäen vastustajan katselemaan kantapäitään. On erittäin vahva molempiin suuntiin, ja pystyy myös laadukkaaseen ja tehokkaaseen pallolliseen peliin. Viimeiset kaksi kautta ykköskentän vasemman pakin tonttia hallinnoinut mies iski viime kaudella tehot 12, 7+3=10.

Lisää sopimuksia julkaistaan tämän viikon aikana, joten pysykäähän kuulolla!

 

Seuraa LOISKE KINGS-joukkuetta Facebook-sivuilta https://www.facebook.com/sbskings/  ja pysy kuulolla!