Otteluraportit ja äänestykset

KAMIKAZE selätti Synkkä Uhman kahdessa ystävyysottelussa.
KESÄ! KAMIKAZEn pelaajat kuitenkin halusivat osallistua Kesäliigaan, valmennus kiittää aktiivisuudesta ja joukkuehengestä!
Joukkuekuva, johon eksyi myös muutama try out pelaaja. Kuvasta puuttuu kymmenisen Kamikazen varsinaista pelaajaa. Tammikuu 2018.
KAMIKAZE voittaa sarjakakkosen SBS Nautaeläimen 6-4. Paikalla oli mukavasti katsojiakin.
KAMIKAZE - Ottelun jälkipalaveri.

========

KAMIKAZE KESÄ 2018:

========

14.6.2018

KAMIKAZE - Sählykerho (5-2)

Eilen ottelu, tänään ottelu - selkeästi Juhannus lähestyy ja 5divarin tasoista toimintaa :) Hyvä meininki äijät!

Eilinen kovatasoinen ja tempoinen tappio-ottelu ei suurinta osaa enää vaivannut, sen näki kentällä. Vastustaja jälleen ihan kunnon joukkue ja hyvällä tasolla itse ottelussa edettiinkin. Tänään oli vain KAMIKAZEn vuoro olla se parempi joukkue, joka vie ja naapurissa vikistään.. 5-0 oli taulussa 3erässä ja pari nukahdusta aivan pelin lopussa kostautui, lopputulos 5-2! Hienoja maaleja, kuten Markus Kannisen alivoimalla väkisin maalattu pommi! Maalivahti avasi muutamat läpiajot, yhdestä tehtiin maali. Taistelua joka irtopallosta ja nopeaa pelin kääntöä - vaikka on vasta kesäkuu ja uusia pelaajia mukana, on pelin taso KAMIKAZEssa hyvässä iskussa. 

CAPTAIN IN THE HOUSE:

Pelaajien valitsema KAMIKAZE-Kapteeni 2018-2019 on:

JIMI WILEN! ONNITTELUT VALINNASTA!

 

===========

13.6.2018

KAMIKAZE - Uimosen Pohkeet (2-6)

Tämä oli erittäin hyvä ottelu, tappiosta huolimatta! Kolme täyttä viisikkoa, yksi ensikertalainen (Ketterer), pari try out -pelaajaa ja vanhoilla pelaajillamme uusia pelipaikka kokeiluja. 

 

KAMIKAZE menee 2-0 johtoasemaan ja voittaa 1-erän. Selvästi näki alusta alkaen että vastustajalla on kapasiteettia nostaa pelitasoaan riittävästi. Niin sitä myös löytyi. Kovatempoista karvaavaa peliä pelasi molemmat joukkueet, KAMIKAZE saattoi hienokseltaan pitää palloa enemmän, mutta toisesta erästä alkaen vastustaja näytti miten tilanteet viedään loppuun onnistuneesti. Pari ylivoimamaalia ja muutama hieno hyökkäys ja peli oli käännetty heille. 

Erittäin hyvällä tasolla KAMIKAZE pelasi, vastustaja antoi reilun tunnustuksen tästä myös pelin jälkeen, pelimiehiä siis hekin. Tausta heillä 2div ja 1div pelaajia ja myös ex-Loiskelaisia seassa. Ei siis mitään syytä hävetä suoritustamme, taistelimme alusta loppuun todella vahvasti - tuon verran täytyykin eroa olla 5div ja heidän välillä. Meidän matka KAMIKAZEn kanssa on vasta alkanut..missä ollaan useampien vuosien kuluttua?.. :)

Pelataan mielellään pari ottelua elo-syyskuussa!

===========

KAMIKAZE - SBS ESPOO MD (1-2)

KAMIKAZE siirtyi 1-0 johtoon hyvätasoisessa ottelussa hienon hyökkäyksen päätteeksi, maalin teki uusi pelimies Reko Loponen, joka vei lopuksi vastustajan maalivahdin kaffelle. A-nuorten divariin hakeva vastustajajoukkue teki ottelusta kuitenkin tiukan ja nousi 2-1 tuloksella voittoon lopuksi - tilanteita riitti molemmilla joukkueilla, erikoistilanteita myös. Kamikazen rosterissa oli mukana muutamia try out -pelaajia ja kokeilussa oli myös uusia pelipaikkoja monella pelaajalla. Tästä on hyvä jatkaa!

Ps. Ottelu alkoi 25min. myöhässä, kun ottelun tuomari oli jo valmiiksi kaffella ;)

===========

22.5. Synkkä Uhma - KAMIKAZE (8-10)

29.5. Synkkä Uhma - KAMIKAZE (4-8)

KAMIKAZE voitti molemmat ystävyysottelut 5-divarin Uhmaa vastaan, ottelut pelattiin Myllypuron Liikuntamyllyssä. Ensimmäisessä ottelussa kahdella viisikolla ja toisessa kolmella viisikolla pelannut Kamikaze hallitsi otteluita, emme olleet tappiolla kertaakaan. Ensimmäisessä ottelussa rosterissa oli viisi uutta pelimiestä näytillä ja he pelasivatkin mainiosti, vaikka osalla oli pitempi tauko salibandyn pariin. Siirryimme toisen erän lopuksi jo 7-3 johtoon, Uhma kuitenkin teki kolmannesta erästä kovatasoisen ja ottelu päättyi 8-10 voittoomme. Liikuntamyllyn erittäin liukas kenttä aiheutti liukastelua ja suunnanmuutospelissä hankaluuksia. Hyvä peli after all!

 

Toisessa ottelussa KAMIKAZElla oli tutusti kolme viisikollista pelaajia ja pääsimme enemmän oman pelimme pariin, vaikka luonnollisesti uudet pelimiehet eivät vielä taktiikan mukaisesti pelaakaan - ei sitä liioin vielä vaadittukaan, onhan kesä ja tärkeintä on tutustua posin kautta ja ryhmäytyä. Osa näiden Uhma -otteluiden uusista pelaajista ei vielä ole varsinaisesti KAMIKAZElaisia, mutta mistä sitä tietää... ;)

Uhma oli paremmalla jalalla ja vahvistuneena liikkeellä, tehden tästä ottelusta vielä paremman ja tasaisemman. Tuomari pääsi molemmissa otteluissa suhteellisen helpolla, jäähyjä ei tarvinnut pahemmin vihellellä. Molemmat joukkueet pelasivat herrasmiesmäistä, mukavan tasoista salibandya - Kiitos Uhma, pelataan lisää kesän jälkeen :)

========

KAMIKAZE 2017-2018:

========

5-DIVARIIN NOUSU VARMISTUI jo 3.3.2018

===========

KAMIKAZE voitti jälleen molemmat miesten 6-divisioonaottelunsa 24.3.

- Ensimmäisessä ottelussa taipui 9-3 tuloksella sarjan vitonen Hakala US. 

- Toisessa ottelussa lopputulokseksi jäi 7-1, jyrän alle jäi SBS West.

===========

KAMIKAZE VARMISTI 3.3.2018 NOUSUN 5-DIVISIOONAAN

KAHDELLA VOITOLLA!

KAMIKAZE - Pelikanit 12-0

KAMIKAZE - FC Elite II 8-5

- Molemmista otteluista alempana otteluraportit!

Vielä on 4 ottelua jäljellä sarjaa ja nousu varmistettu, loistavaa!

===========

12.3.2018

EA-Liiga KAMIKAZE - SUPARU

Tulos: 9-5

Tänään oli revanssin paikka Suparua vastaan ja se käytettiin myös hyväksi. Kahdella viisikolla pelannut KAMIKAZE ei ollut voitettavissa oikeastaan missään vaiheessa ottelua, Granin b-poikien kilpajoukkueen pelaajat joutuivat nöyrtymään selvin numeroin. KAMIKAZEssa pelasi myös seuran haastajajoukkueen B-nuoria, jotka tekivät useampia maaleja ja syöttelivät vastustajan puolustuksen useaan otteeseen mallikkaasti auki. Divarissa viime otteluissa kapteenina toimineen Häykän luja karvaaminen teki myös vastustajan pelin avaamisen hankalaksi, hän myös maalasi erittäin hienon kiertovedon pienestä kulmasta ylänurkkaan. Poissaolijoiden joukossa oli monia ns. avauksen pelaajia, mutta hyvin pyörinyt pelaaminen todisti että leveyttä löytyy joukkueesta ja seuran junioripuolelta! Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia otteluita!

 

Viimeinen ottelun maali oli komea volleysta suoraan vedetty tyhjään maaliin osunut veto, sen teki Patrik "Pädä" Pantsar.

============

3.3.2018 Myllypuro AC klo. 17:00

KAMIKAZE - Pelikanit (Tulos: 12-0)

 

Valmennuksen ja varmasti pelaajistonkin lähtökohta viikonlopun turnaukseen oli voittaa molemmat ottelut, jotta nousu ylempään divariin varmistuisi jo tässä vaiheessa sarjaa.

 

Ensimmäistä ottelua ennen tuli tieto ettei Pelikanit ole saaneet tällä kertaa paikalle riittävästi pelaajia, joten ottelusta oli hieman yllättäen tiedossa tulevan helppo. KAMIKAZE oli paikalla normaalisti kolmella hyvällä viisikolla, meitä on hankala silloin voittaa. Sellainen ottelu myös oli, se päättyi keskeytykseen 12-0 tilanteessa ja muutamia hyviä vastustajan vetoja lukuunottamatta peli oli KAMIKAZEn hallussa. Otteluun mahtui rankkari, jonka Rasmus torjui. Tämä oli kauden toinen keskeytykseen päättynyt ottelumme divarissa.

 

Mitä tästä jäi valmennuksen mieleen? Hieman sama tilanne kuin peleissämme yleensä, ne viisikot joilla on paljon syöttelyä ja laitetaan vastustaja liikkeelle pallon lisäksi tekevät myös tulosta - valitettavasti monet taitavimmistakin pelaajista eivät näe pelin koko kuvaa ja kenttää/pelikavereita ajoissa ja hyökkäykset kestävät siksi noin yhden syötön verran, sitten taas karvataan palloa takaisin. Syöttöjä olisi muutamien hyvä oppia tekemään jo ennen kuin on ns. pakko syöttää, sekä myös katsoa mihin se syöttö ollaan antamassa. Mutta tällaiset asiat kypsyvät joukkueellemme helposti kun päästään treenaamaan niitä. Taitotasoa ja nopeutta on hankala kehittää ja ne meiltä KAMIKAZESSA jo löytyvät erittäin hyvällä tasolla, tällaisia taktisia asioita taas helppoa yhdessä opetella :)

 

Rento päivän ensimmäinen peli oli näin ollen takana ja eikun odottamaan seuraavaa, josta oli tiedossa hyvä vastustaja.

 

=============

 

3.3.2018 Myllypuro AC klo. 19:00

Fc Elite II - KAMIKAZE (Tulos: 5-8)

 

Päivän toinen ottelu, pienet muutokset kolmeen pelaavaan viisikkoon ja tarkoitus pelata järkevästi oman puolustuksen kautta. Ennen ottelua tuomarille annettiin huoltolaukusta kylmäspray ja kylmäpussi, muutenkin kokeneempi tuomareista oli hyvällä huumorilla ja keskustelulla pelin läpi ongelmista huolimatta - valmennus kiittää: lisää tätä tuomareille kiitos.

 

Ensimmäinen erä päättyi 3-3 ja lopulta ottelu voitettiin 8-5. Peli oli kokoajan KAMIKAZEn hallussa, mutta muutamien pelaajien hermot olivat sen verran pinnalla yli puolet ottelusta, että vastustaja pysyi mukana jäähyjen ansiosta - aivan turhaan. Mitään ihmeellistä tässä ei sinänsä ole, joukkue muotoutuu edelleen ja tutustutaan toisten pelaajien luonteisiin ja toisiimme - tästä on hyvä jatkaa, taktista ja henkistä kypsymistä tiedossa. Sinänsä ärsyttävästi vastustaja osasi pelata, isompi kokoisia pelaajia, jotka karvasivat turhankin päälle käyvästi selkään juosten - taitotaso kuitenkin jälleen meidän puolella ja nopeus, seuraavissa vastaavissa otteluissa valmennus toivoo pelaajilta selkeästi enemmän malttia pelata omaa pelisuunnitelmaamme ja lopuksi iskeä silmää vastustajalle maalin merkiksi.. se siitä, voitto kotiin!

 

Hienoja maaleja tehtiin kahdeksan kappaletta ja paljon hyviä puolustuspään suorituksia mahtui tähänkin otteluun. Tuomaripari herätti ihmetystä joidenkin pelaajien mielessä, kuitenkin kannattaa jatkossa muistaa että sarjatilanne on hallussa, tuo pelikin oli täysin hallussa -> ei ole syytä keskittyä muuhun kuin omaan tekemiseen perus sarjapelissä, joka edelleen: täysin hallussa :)

 

Rankkarikin saatiin, vetovastuuta tarjottiin hieman epäröineelle Lukalle, joka on latonut maaleja viimeisissä otteluissa paljon - vetämään hyppäsikin J. Kotilainen, joka oli edellisen maalimme juuri tehnyt. Tuloksena oli maalivahdin torjunta, hyvästä yrityksestä ja innosta huolimatta. Hyvä yritys!

 

Erityistä:

Valmennus löysi erittäin toimivat alivoimakentälliset, joita tullaan varmasti jatkossa vastustajan kauhuksi käyttämään, luotiin 2-3 kertaa enemmän maalipaikkoja, kuin vastustaja joka pelasi ylivoimalla - HYVÄ!

 

Tämän ottelun voitto ratkaisi ja varmisti KAMIKAZE NOUSEE 5-DIVARIIN 2018-2019!

 

WE

ARE

KAMIKAZE

 

 

===============================

Hupu-96 vs. Loiske Kamikaze, 18.2.2018 klo 15:00

Loiske Kamikaze vs. SBS Nautaeläin, 18.2.2018 klo 19:00

Ruskeasuo kenttä 2, 6-divari

 

Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui lohkon toiseksi viimeinen joukkue Hupu-96, jonka hyökkääjä on lohkon pistepörssin kärkisijoilla eli hänen vaarallisuutensa tiedettiin. Ottelusta piti tulla selvää Kamikazen hallintaa, mutta kuten usein käy, tuo ennakkokaavailu ei toteutunut selkeistä 16-6 voittolukemista huolimatta.

Pelissä näkyi huolimattomuus, heikko tempo syöttöjen hidastelun johdosta, joka sai alkunsa vastustajan kävelyvauhdista. Pyrittiin nopeaan avaukseen mutta aika tuhlattiin ja liian usein avaus sen takia epäonnistui, jopa jääden vastustajan ensimmäiseen mieheen.  Muutama pelaaja myös pelasi läpi ottelun enemmän itselleen kuin joukkueelle, ajoissa syöttäen olisi varmasti luotu parempia tilanteita jokaiselle. Vaikka Kamikaze teki paljon maaleja, niin pelin taso ei ollut korkea – huonoin peli koko kaudella divarissa valmentajan mukaan. Kamikaze päästi myös enemmän maaleja tässä ottelussa kuin kertaakaan divarikauden aikana. Selkeästi koko joukkuetta vaivasi asenneongelma, kun sarjataulukon perusteella tasoeron piti olla suuri. Ehkä pelaajat odottivat jo illan ottelua.

 

Päivän toisessa pelissä vastaan asettui lohkon toisena oleva SBS Nautaeläin, kyseessä oli siis lohkon kärkikamppailu. Ja siinä pelissä ihan jokainen Kamikaze pääsi taistelutantereelle myös asenteen osalta. Hieman muutetulla kokoonpanolla (joka sai jopa hieman kritiikkiä ennen peliä) saatiin aivan erilaista taistelua ja taktista peliä kentälle. Tosin kärkikamppailuun oli varmasti helpompi asennoituakin kuin päivän ensimmäiseen.

Kamikaze hienokseltaan hallitsi peliä, mutta tasaista oli ja maaleja ei helposti syntynyt kumpaankaan päähän. Tässä pelissä kuitenkin taistelutahto ja taitotaso olivat Kamikazessa korkeammalla tasolla. Kamikaze pääsikin 3-0 johtoasemaan toisen erän alussa ja se oli hyvä, mutta oliko liiankin hyvä? Hieman alkoi löysäily fiksuudessa ja kaikki eivät ihan samalla tavalla liikkuneet omaan mieheen kuin alussa ja vastustaja rankaisi. Ajassa 39.30 peli olikin 4-4. Vajaa minuuttia myöhemmin syntyi Kamikazen voittomaali loistavan karvauksen, pallon riiston ja taitavan käännön ansiosta. Joukkueessa riitti leveyttä voittoon asti, vaikka useampi avauksen pelimies ei tähän otteluun mukaan päässytkään.

Johtoasemassa pelaaminen oli suurimmaksi osaksi hyvää. Pitkien maltilla pelattujen hyökkäysten ja pitkitettyjen avausten ansiosta kulutettiin paljon aikaa pelikellosta. Vastustajan kannalta mahdollisimman ikävä tapa pelata, hienoa. Taitava vastustaja kuitenkin osasi ja malttoi myös pelata omilla vahvuuksillaan ja saikin tasoitettua pelin, kuten aiemmin jo todettiin. Pelissä oli tunnetta, taitoa ja yritystä kuten kärkikamppailussa pitääkin olla. Vastustaja totesi fiksusti pelin jälkeen, että näin pitääkin olla, kunhan tunnelataus loppuu pelin jälkeen. Tuokin kommentti osoitti, miksi SBS Nautaeläin on korkealla sarjataulukossa.

Tämän ottelun jälkeen valmentaja totesi, että hän on aidosti ylpeä jokaisesta pelaajasta!

 

Tapahtumia otteluista:

* Niku otti oman maalin takana vauhdin pois pelistä ja kertoi vastustajan karvaajalle, että hänellä ei ole mitään kiirettä, ja kysäisi onko hänellä? Samainen pelimies teki Kamikazelle sarjakauden sadannen 6-divarimaalin!

* Häykälle ensimmäinen peli kapteenina, pisteet kotiin. Nauha tuli taisteluilmeestä kaikissa tämän kauden peleissä!

* Jälleen Rasmus teki maalilla tarvittavat haamutorjunnat, jotta Kamikaze säilyi sarjassa vain pisteen menettäneenä koko kauden aikana. Se on vakuuttava suoritus koko joukkueelta. Ensimmäisessä ottelussa maalivahdille 0+1.

* Mukana oli jälleen tärkeässä roolissa Shadow-pelaajia, joita ilman Kamikazen joukkue olisi ollut talvilomaviikon turnauksessa pahasti vajaamiehinen. Kiitos kaikille Shadow-pelaajille.

 

Loppukauden näkymiä:

Jäljellä on kolme turnausta, 6 peliä, eli jaossa jokaiselle joukkueelle 12 pistettä. Eroa Kamikazen ja lohkossa kolmantena olevan Hakalan US:n välillä on 10 pistettä. Kamikaze varmistaa 100% varmuudella nousunsa vitosdivariin jo seuraavassa turnauksessa, jos saalistaa vähintään 3 pistettä.

Varmaan lohkovoittoon tarvitaan vielä 7 pistettä tulevista peleistä.

 

WE ARE KAMIKAZE

===============================

Loiske Kamikaze vs. Beduiinit

14.2.2018 klo 20:30 Esport Areena kenttä 5, EA-liiga

Vastustaja ei ollut menettänyt lohkossa vielä pistettäkään ja ovat pelanneet yhdessä jo pitkään. Ottelusta oli siis luvassa tiukka ja syyskuun 1-7 tappiolukemia lähdettiin parantamaan. Lisäksi joukkueen viisikot olivat jo mahdollisuuksien mukaan samoja kuin tulevan viikonlopun 6-divarin turnauksessa.

Kamikaze hallitsi peliä, rakensi paljon paikkoja ja teki vastustajan avaukset ja vetojen tekemiset hankalaksi. Kamikaze pelasi myös rikkomatta vastustajaa edes vaparien arvoisesti.

Kamikaze vei peliä, mutta vastustaja pääsi kokemuksensa avulla nousemaan 1-4 ja 2-5 tappioasemista 5-5 tasuriin. Jokainen Kamikazen pelaaja onnistui vähintään kouluarvosanalla 8+.

Pallonhallinta ja kova karvaus kuitenkin jälleen osoittivat, että Kamikaze on edelleen vaikea vastustaja kenelle tahansa.

Tapahtumia ottelusta:

- Kamikaze pelasi yhden koko salibandyhistorian lyhimmän ylivoiman, 0,8 sekuntia. Tämän kellotti huikealla reaktionopeudella joukkueenjohtaja I. Sohlman! Syynä omaan jäähyyn oli liikaa pelaajia kentällä valmentajan kertoessa ansiokkaasti yv-kentälliseen menijöitä.

- B-Shadow joukkueesta taas mukana päteviä pelaajia 4kpl, he pelasivat erinomaisesti yhteen (olisivat varmasti jaksaneet kahteen). He ansaitsivat suorituksella pelipaikan SU 18.2. SSBL 6-Divari otteluihin KAMIKAZEn mukana! Onnittelut!

- Kamikazen maalivahti venyi useaan otteeseen loistaviin torjuntoihin sekä läpiajoista että suorien laukauksien yhteydessä.

=============================================

Puuttuva Rengas II vs. Loiske Kamikaze

7.2.2018 klo 21:30 Esport Areena kenttä 5, EA-liiga

 

Vastustajan tiedettiin pelanneet yhdessä jo lähes 20 vuotta, joten osa Kamikazen pelaajista eivät olleet vielä edes sitä kuuluisaa kiiluvaa katsetta vanhempiensa silmäkulmissa, kun vastustajat jo pelasivat rakasta lajiamme. Tuosta vuosien tasoituksesta huolimatta peliä lähdettiin Kamikazen joukkueen toimesta voittamaan.

Kuten usein käy: Kamikazen pelaajien kovasta tsempistä ja selkeästä pallon hallinnasta huolimatta, jojo päätti/yritti ratkaista ottelun ottamalla typerän käytöskakkosen tuomarin kanssa väittelemisestä. Vastustaja tekikin jäähyn aikana 1-0 johtomaalin ja saivat lisää uskoa omaan tekemiseensä. Myös valmentaja osallistui omalta osaltaan tuomarin kanssa keskusteluun pelin kuluessa.

Kamikazen pelaajat eivät tästä hätkähtäneet vaan hallitsivat kenttätapahtumia ja painoivat tilanteita toisensa perään PuRe II:n kenttäpäätyyn. Tiivis puolustus kuitenkin piti valitettavan hyvin ja vastaiskuista vastustaja tehtaili kolmannen erän alkupuoleen mennessä 4-0 johtolukemat.

Kamikaze pääsi maalien makuun vasta aivan pelin loppuhetkillä kaventaen kahdesti loppulukemiksi 2-4. Paikkoja ja hyviä laukauksia oli läpi ottelun reilusti voittoon riittävä määrä. Valitettavan usein ne kuitenkin blokattiin tai vedettiin yli/ohi maalista eikä ripareillekaan päästy.

Seuraavissa peleissä jos toimihenkilöt malttavat pitää suunsa kiinni tai ainakin pienemmällä, niin Kamikaze palannee voittojen tielle. Nuo avautumiset vievät keskittymisen muihin asioihin siitä pelaamisesta.

Pallonhallinta ja kova karvaus kuitenkin osoittivat, että Kamikaze on aina vaikea vastustaja kenelle tahansa.


 

Tapahtumia ottelusta:

Joukkueen pelaajien ja toimihenkilöiden voitontahto tuli todistettua näkyvästi.

B-Shadow joukkueesta taas mukana pätevä pelimies, joka saalisti 0+1 tehot.

Ykköskenttänä pelanneet väänsivät lähes väkisin kaksi maalia, jotka seuraavissa peleissä toivottavasti puristetaan kaikkien toimesta jo aiemmin.

Kamikazen maalivahti venyi muutamaan otteeseen tupla/triplatorjuntoihin.

 

------------------------------------------

SC Swela vs. Loiske Kamikaze (31.1.2018 klo 20:30 Esport Areena kenttä 5)

EA-Liigan peliin oli mielenkiintoiset lähtökohdat. Kamikazella yksi hyökkäysketju lainattuna omista B-pojista eli Shadow-joukueesta. Vastustaja tiedettiin hyväksi joukkueeksi, jonka vire ei ollut ollut parhaimmillaan edellisissä peleissä.

Heti alusta alkaen Kamikaze otti ottelussa komennon ja lainatut b-pojat osoittivat, että eivät todellakaan kulje varjoisalla puolella kenttää.

Kamikaze pyöritti peliä hyvin. Pelaajat, pallo ja puhe kulkivat ja loppulukemat olivat selvät 10-3.

Tästä on hyvä lähteä rakentamaan seuraaviin peleihin (EA-liiga 7. ja 14.2) samanlaista virettä. Toivottavasti pelituntuma säilyy vähintään samanlaisena myös seuraavassa 6-divarin turnauksessa la 18.2 Ruskeasuon pyhätössä, kun vastaan asettuvat lohkokakkoset Hupu-96 ja SBS Nautaeläin.

Erikoisia tilanteita:

- Merilampi blokkaa vastustajan maalilla oman pelaajan vedon (varma maali) ja tekee itse maalin :D

- Nimeltä mainitsematon pelimiehemme on kuullut Wileniltä miten olkapää-olkapää tilanteet hoidetaan, tulos ei vielä ihan samaa laatua kapteeni-Wilenin kanssa :)

HUOM! KÄY TÄMÄN SIVUN ALALAIDASSA ÄÄNESTÄMÄSSÄ PARI ASIAA SAMALLA :)

----------------------------------------------------------------------------------------

LOISKE KAMIKAZE JATKAA 6-DIVARIN KÄRJESSÄ

20.1.2018

Jatkoi tappiotonta sarjaa 6. Divarin 2. lohkossa lauantaina 20.1.2018.
Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui kovakuntoinen KPS. Sekavahkon pelin jälkeen taululla komeili kuitenkin 8-3 voittolukemat.

 

Toisessa pelissä kohtasivat lohkon ykkönen ja jumbo. Kahden erän jälkeen tilanne oli 4-3 eikä ennakkoasetelman mukaista eroa voinut joukkueiden pelissä erottaa. KAMIKAZEN pelaajat luottivat kuitenkin itseensä ja loppuluvuiksi muodostui 9-3 voitto.
Päivän aikana tehdyt yhdeksän maalia jakautui mukavasti kahdeksalle pelaajalle. Ratkaisuihin löytyy siis KAMIKAZELLA mukavasti leveyttä.
Joukkueen etenemistä voi seurata;

http://salibandy.fi/tulokset/…

 

KAMIKAZE KYSYY:

KAMIKAZE nousee 5-divisioonaan tämän kauden lopuksi?

Pomminvarma homma! 
78% 78% (15)
Tuskinpa, pelaajilla ei hermot kestä.. 
0% 0% (0)
Ei todellakaan, takki auki! 
10% 10% (2)
Nipin napin riman ylitse, mutta ei mikään läpihuutojuttu! 
10% 10% (2)

Vastauksia yhteensä 19.

150 tehdyn maalin raja ylittyy KAMIKAZEN tykityksessä?

Todellakin ja täysin selvä juttu! 
52% 52% (11)
Tiukkaa tekee, ei ehkä kuitenkaan ihan niin paljon verkko heilu.. 
14% 14% (3)
Enpä usko! 
19% 19% (4)
Vaikea arvata, vaikka joukkueessa riittää leveyttä maalinteossa 
14% 14% (3)

Vastaajia 20.

KAMIKAZE pystyy tämän kauden joukkueella voittamaan parhaalla pelillään:

5-divarin joukkueen 
15% 15% (3)
4-divarin joukkueen 
47% 47% (9)
3-divarin joukkueen 
31% 31% (6)
2-divarin joukkueen 
5% 5% (1)

Vastauksia yhteensä 19.

Otteluraporttien kirjoittajalle (Jojo Ismo Sohlman) sopivin nimimerkki Kamikazen sivuilla olisi:

Vanha Talibandisti 
13% 13% (2)
JoJoKo 
0% 0% (0)
Vanha Hidas Kynäilijä 
26% 26% (4)
Vanha Pommittaja 
53% 53% (8)
LoKaJoJo 
6% 6% (1)
Muu: laitan sähköpostilla ehdotukseni (loiske.kamikaze@gmail.com) 
0% 0% (0)

Vastauksia yhteensä 15.