Loiske C

https://www.facebook.com/Loiske02/?fref=ts
Loiske C02 matkaa SM-sarjassa sponsoroivat yritykset kaudella 2016-1017. Loiske kiittää!

 

Harjoitukset - paikalle hyvissä ajoin varusteita vaihtamaan.

Maanantai klo 19.00 - 20.45 Esport Arena (kenttä 11)
Tiistai klo 18.00 - 20.00 Esport Arena (kenttä 3)
Keskiviikko klo 19.00 - (20.30 / varmistuu) Esport Arenalla (oheisharjoitus)
Perjantai klo 17.00 - 19.00 Esport Arena (kenttä 3 varmistuu)

Valmentaja:

Tomi Vuorenmäki
0400 76 3434
tomi.vuorenmaki@loiske.fi

Joukkueenjohtaja:

Timo Arvonen
arvonentimo at gmail.com

Seuran yhteyshenkilö:

Lasse Heikura
050 491 3704
lasse.heikura@loiske.fi

Loiskeen yleisöä Esport Arenalla Pelissä KooVeeta vastaan keväällä 2017

Kaudella 2017-2018 C1-pojissa (2002 -syntyneet) pelataan kaksi valtakunnallista sarjaa, SM-sarja ja 1. divisioona, yksittäisinä otteluina. SM-sarjassa ja 1. divisioonassa pelaa kummassakin 12 joukkuetta.

Valtakunnalliseen 1. divisjoonaan itsensä pelanneet joukkueet C1-pojat:

Pelicans, Lahti

Classic, Tampere

SPV, Seinäjoki

Indians, Espoo

Loiske, Espoo

HIFK, Helsinki

OLS, Oulu

NST, Lappeenranta

Welhot, Kuopio

Josba, Joensuu

Wirmo/Masku, Turku

Top Team, Savonlinna

-------------------------------------------------------------------------

Haluaisitko liittyä joukkueeseemme kaudelle 2017-2018? Pelimiehille on tilaa.

Ota yhteyttä valmentajaamme: Tomi Vuorenmäki puh. 0400 76 3434.

      
      
      
      
      
      
      
      

 

Laitahyökkääjä Niko Meriluoto # 22 (takana) ja maalivahti Arttu Linna #63 odottavat SM-sarjan alkamista ja tiukkoja pelejä.

UUTISET

C2-ikäluokan SM-sarja alkaa 25.9.2016

LOISKE 02 ALOITTAA 

ODOTETUN SM-URAKKANSA

 

Loiske Esport 02 pelaa tällä kaudella ikäluokan SM-sarjassa, mikä on Loiskeessa historiallinen ja upea saavutus. Pelit alkavat ensi sunnuntaina ja Loiske-pelurit lähtevät hakemaan kahta voittoa heti ensimmäiseltä kierrokselta.

 

Tulokset: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/c2-poikien-sm-sarja-pc2-smt/1463

SM-sarjaan pääseminen oli Loiske 02 -joukkeelta upea saavutus ja monen vuoden määrätietoisen työn tulos. Pelurit ovat luonnollisesti onnellisia ja tyytyväisiä, sillä nyt ollaan ansaitusti maan salibandyeliitissä.

– SM-sarjassa pelaaminen on ollut tavoitteeni pienestä pitäen ja nyt kun se toteutui, tuntuu tosi hienolta. En aio ottaa lisäpaineita siitä, että pelaamme SM-sarjassa. Lähdemme voittamaan pelejä, kuten ennenkin, ja itse yritän aina pelata parhaan pelini, kertoo maalivahti Arttu Linna.

– On kyllä tosi upeaa päästä pelaamaan SM-sarjaan ja odotan erittäin paljon niitä tiukkoja pelejä, sanoo vasen laitapelaaja Niko Meriluoto.

SM-sarja tarkoittaa reissaamista ainakin muun muassa Pirkanmaalle, kuten ensi viikonloppuna, ja Poriin. Kerran pitää käydä Oulussakin, mutta se reissu tuli karsinnoissa jo tutuksi.

– Matkustaminen pelipaikoille kauemmas on pelkästään hauska juttu, Arttu ja Niko vakuuttavat.

Loiske aloittaa SM-pelinsä Ylöjärvellä. Vastassa ovat Classic 03, joka oli muutama viikko sitten karsinnoissa Loisketta parempi, ja ÅIF, joka ei ole ennestään tuttu vastus.

– Lähdemme hakemaan kahta voittoa. Classic olisi pitänyt voittaa jo silloin karsinnoissa, mutta nyt täytyy vaan liikkua enemmän ja hoitaa homma selkein luvuin kotiin!

 

C2-SM-sarjajoukkeet kaudella 2016 - 2017

EräViikingit Helsinki, Classic 03 Tampere, FBT Karhut Pori, GrIFK Kauniainen, HIFK Helsinki, Nokian KrP Nokia, Koovee Tampere, Oilers NG02 Espoo, Loiske Esport Espoo, OLS Oulu, Tiikerit Vantaa, Steelers Hämeenlinna, Tiikerit III Vantaa, Tiikerit II Vantaa, TPS Turku ja ÅIF Sipoo.

 

 

 

Loiske 02 Myllypurossa su 10.4.2016

KEVÄT 2016  HUIPENTUU  ALUELOPPUTURNAUKSEEN, MUKANA LOISKE 02 ESPORT 

Suomen salibandyliiton aluelopputurnaus pelataan 23. - 24.4.2016. Loiske 02 venyi Myllypuron karsintaottelussa voittoon.

- Kolmanteen erään lähdimme numeroilla 6-2, mutta PSS otti valtavan kirin. Voitimme lopulta 7- 6, valmentaja Tomi Vuorenmäki kertasi pelin tapahtumia.  02-aluelopputurnauksessa pelataan lauantaina 23.4. kolmen joukkueen lohkoissa. Sunnuntain välierissä ykkönen kohtaa kakkosen ja siitä sitten finaaliin ja pronssipeliin. Pelaamassa ovat Erä Edustus, Oilers NG, Tiikerit Edustus, GrIFK, Erä Sininen ja Loiske Esport. 

Kehityskäyrä on nousujohteinen. Nyt joukkue on alueen kuuden parhaan joukossa. Edellisellä kaudella Loiske 02 pelasi välisarjassa ja sitä edellisellä haastajasarjassa, voittaen ylemmän haastasarjan.

- On kiva nähdä mikä on alueen huippujen vauhti. Oilers NG ja Erä Sininen ovat ennestään tuttuja, Vuorenmäki hymyilee.

Loiske Esport 02 -joukkue A-finaalin hopeaa HFC 2016 -turnauksessa

ELIITTISARJA – tavoitteessa ollaan ja siellä opitaan lisää

Syksyn 2015 tavoitteena Loiske Esport 02 -joukkueella oli päästä eliittisarjaan. Tavoite on saavutettu.

Kesän 2015 aikana joukkue koki muutamia pieniä pelaajamuutoksia. Edeltävällä kaudella 2014–2015 joukkue oli tehnyt aluevaltauksen ikäluokan kilpasarjan puolelle. Yleensä nälkä kasvaa syödessä, joten 2015 syyskauden tulokselliseksi tavoitteeksi asetettiin alueelliseen eliittisarjaan pääseminen.

Loiske Esport 02 -joukkue aloitti harjoittelun 3.8.2015 ja Eerikkilässä joukkue treenasi jo seuraavana viikonloppuna. Pienenä tasonmittauksena 02-joukkue osallistui 01-ikäluokan SM-sarjan karsintoihin. Neljästä pelistä tuloksena oli kaksi voittoa ja kaksi tappiota ja hieno kolmas sija. Valitettavasti Loiskeen pojat jäivät vertailussa ulos jatkokierroksilta.

Syksyn aikana 02 pelasi 17 harjoituspeliä metsästäen sekä voittoja että tappioita. Salibandyliiton sarjassa 02 menestyi hyvin ja sijoittui lohkossansa kolmanneksi Oilers NG ja Tiikereiden edustusjoukkueen jälkeen. Tämä riitti syksyn tavoitteen saavuttamiseen ja niin Loiske Esport 02 – joukkue sai kevääksi arvokkaan ja halutun eliittisarjapaikan. Pieni yksityiskohta lämmittää: loiskelaiset nappasivat lohkon ainoana joukkueena Oilers NG:ltä yhden pisteen tasapelin muodossa. Silti täytyy antaa arvostus lohkon kärkeen: Oilers ja Tiikerit olivat vielä jonkin verran Loiskeen joukkuetta edellä. Tulevana keväänä Oilers jatkaa loiskelaisten kanssa samassa eliittilohkossa, joten Loiske Esport 02 -joukkue pääsee seuraamaan kehitystään.

Kevätkausi starttasi heti uudenvuoden 2016 toivotusten jälkeen Helsinki Floorball Challenge -turnauksella. Joululoman jäljiltä oli kosketus palloon kova ja turnauksen alkuhaparoinnin seurauksena 02 joutui hieman jännittämään ennen kuin turnauksen A-finaalipaikka aukesi. 02 joukkue pelaa perinteisesti nousujohteisesti pitkin kautta ja niin myös tässä turnauksessa.

Finaalissa oli jännittävää maaotteluhenkeä. Tv-kameroiden kuvatessa ja striimaustekniikan lähettäessä pelin suorana FanSeat-sivuston kautta myös muille kuin paikanpäällä olleille katsojille, joukkue pelasi turnauksen parhaan pelinsä. Siitä huolimatta se joutui tunnustamaan ruotsalaisen Stenhagens KK Black joukkueen paremmaksi yhden maalin erolla. Ruotsalaisilla oli varsinainen ässä hihassaan – pelaaja #9. Tämän pojan taito ja pelityyli olivat Loiskeen pelureille liian paha rasti. #9 siivitti joukkueensa hattutempulla 5-4 turnausvoittoon.

”Turnauksesta jäi varsin hyvä maku pelin parantuessa turnauksen edetessä ja esiin nousi sellaisia asioita, joihin tulemme keskittymään kauden aikana ja näin varmistamaan myös onnistuneen kevään”, pohti turnauksen jälkitunnelmissa valmentaja Tomi Vuorenmäki.

Kiitos #HFC2016 ja #eikiusata -kampanja

LOISKE ESPORT 02 -JOUKKUEEN VALMENNUSRYHMÄ VAHVISTUU

Loiske Esport 02 -joukkueen kauden 2015-2016 tavoitteena on haastaa alueellisen kilpasarjan kovimmat joukkuet tasapäisesti ja tuoda joukkueen harjoitteluun sellaisen tekemisen kulttuuri ja taso, joka avaa tien vuoden kuluttua SM-sarjaan. Menneen kauden 2014-2015 tavoite oli vakiinnuttaa paikka kilpasarjassa. Onnistuminen loi pohjan alkavan kauden uusille tavoitteille. 02 pojat saavat nyt uutta verta mukaan valmennusryhmään.

Pitkänlinjan salibandypelaaja Tuomas Puhakka liittyy joukkueen valmennustiimiin ja hänet nähdään harjoituksissa jo ma 7.9.2015. Tuomas jatkaa peliuraansa Westend Indiansin miesten liigajoukkueessa. Loiskeen onneksi häneltä löytyy aikaa myös valmentamiseen kiireisen harjoitusohjelman lomasta.

Tuomaksen juniorivuodet vierähtivät pitkälti Loiskeen riveissä ja hän toimi menestyksekkään 94-ikäluokan joukkueen kapteenina. Peliurallaan Tuomas on voittanut B-junioreiden SM-kultaa ja ollut mukana voittamassa mm. Prague Games -turnauksen. Ajatus valmennusurasta tuli Tuomakselta itseltään ja hän on hyvin tervetullut lisä joukkueen taustoille.

Pelaajana Tuomas oli hyvin esimerkillinen ja luo joukkueeseen työskentelytapoja sekä tuo erittäin arvokasta tietämystä siitä kuinka yhdistää koulunkäynti ja muu elämä tavoitteelliseen harjoitteluun. Joukkueen valmentaja Tomi Vuorenmäki on innoissaan Tuomaksen mukaantulosta ja odottaa häneltä aktiivista ja vahvaa roolinottamista jo ensimmäisistä harjoituksista lähtien. Tuomas tulee olemaan joukkueen mukana kahdesti viikossa (maanantaisin ja keskiviikkoisin) siltä osin kun Indiansin miesten tapahtumilta ehtii.
Tervetuloa Tume!

02 valmennukseen saadaan myös erittäin tärkeä ja arvokas palanen kun peliuransa vasta päättänyt maalivahti Joel Kulikoff aloittaa joukkueen maalivahtivalmentajana ma 14.9.2015. Isolle osalle Loiske-maalivahdeista tutuksi tullut Joel on vetänyt seuran veskavalmennusta jo muutaman kauden ajan. Tällä kaudella entinen Indians mies, Loiske-kasvatti Joel valmentaa ainoastaan Loiske Esport -joukkueen veräjänvartijoita oman opiskelunsa takia. Hänet nähdään joukkueen harjoituksissa aina maanantaisin. Päävalmentaja Vuorenmäki hehkuttaa Joelin merkitystä joukkueelle: "määrätietoinen maalivahtivalmennus takaa suunnitelmallisen etenemisen ja henkilökohtaisen ohjauksen. Resurssi varmistaa maalivahtien yksilöllisen kehittymisen. Jokaisen pelaajan edistyminen on koko joukkueen etu. Luvassa on varmasti laadukasta maalivahtivalmennusta."
Tervetuloa Nakki!

SINÄ - MAALIVAHTI !

Haluatko mukaan hyvään jengiin? Loiske02 pelaa valtakunnallista 1. divaria kaudella 2017-2018

Ota yhteyttä valmentajaamme Tomi Vuorenmäkeen puh. 0400 76 3434 ja sovi tulostasi harjoituksiin. Tule kokeilemaan sovitko seuraan...


JOUKKUEEN PELISÄÄNNÖT

 

1. Kuuntele ja tottele valmentajaa.

2. Reilu peli - kaikille pelejä.

3. Älä kiroile tai käyttäydy muuten sopimattomasti.

4. Kannusta kaveria, älä moiti epäonnistumisista; jokainen pelaaja on yhtä tärkeä.

5. Tule ajoissa paikalle niin harkkoihin kuin peleihinkin – ilmoita poissaoloistasi.

6. Koko joukkue voittaa sekä häviää yhdessä.

7. Huolehdi koulunkäynnistäsi.

8. Annettava harjoitusrauha kavereille / yritettävä itsekin aina täysillä.

9. Pelaaminen on hauskaa!

10. Luota itseesi ja joukkueeseesi.

11. Huolehdi varusteistasi ja annetuista tehtävistä!

12. Terveet elämäntavat parantavat suoritustasi

 

VANHEMPIEN PELISÄÄNNÖT

 

3K - Kustanna, Kuljeta, Kannusta

1. Valmentaja valmentaa harjoituksissa ja ohjaa pelissä - vanhemmat kannustavat!

2. Rehti ja reilu peli!

3. Pojat ajoissa paikalle peleihin ja harkkoihin.

4. Hyvä joukkuehenki - luota kaveriin, koska hänkin osaa.

5. Älä moiti vastustajaa, tuomaria tai joukkuetoveria.

6. Kannustusta ja palautetta tarpeen tullen VALMENTAJALTA.

7. Jokaiselle on tarjottava mahdollisuus kehittyä ihmisenä ja urheilijana.

8. Terveet elämäntavat parantavat suoritusta.